Skip to main content

Mexico, Isla Mujeres - Treningsglede og strandliv i paradis

Dato: 1.- 11.mai 2022

Variert trening og strandidyll i karibiske omgivelser

Vår forrige langdistanse reise med Camilla ble en kjempehit, så nå sender vi henne og søsteren til Mexico for å gi deg og andre treningsglade jenter nok en unik opplevelse, denne gang under den karibiske sol på den sjarmerende øya Isla Mujeres. Navnet betyr kvinneøya, noe som passer perfekt for denne reisen med solsultne og treningsglade jenter.

Høydepunkt:

 • Fantastisk vakker strand på vårt flotte hotel
 • Kreative, morsomme og varierte treningsøkter med to instruktører!
 • Mulighet for å oppleve Cancun
 • Rimelig shopping og prisnivå
 • Smakfull meksikansk mat
 • Karibisk stemning

Paradisøya Isla Mujeres

Vi skal bo på Hotell Na Balam som ligger på en nydelig karibisk øy. Vi flyr med rutefly til Cancun som er nærmeste storby i Mexico, på fastlandet. Herfra tar vi båt til øya vi skal bo på, og her skal vi bo på et lekkert 4-stjerners hotell som byr på det meste av det man trenger for å ha en deilig ferie i Paradis. Hotellet er helt nyoppusset, og består av 12 rom. På øya har vi alt vi trenger for en herlig og meningsfylt ferie. Nydelige hvite strender, turkisblått hav, svømmebasseng, solstoler, god mat og drikke - og gode senger. Det finnes butikker, restauranter og koselige barer i området. Vi kan tilby egne utflukter som du kan melde deg på. Det er også fint å dra inn til Cancun på egen hånd om man ønsker det under oppholdet. Temperaturen både i vannet og luften ligger rundt 25 grader – døgnet rundt.
Her er link til hotellet: http://www.nabalam.com/

Ferie og fellesskap

Utenom trening vil det bli tid til ro, avslapning og forslag til utflukter. Her nyter vi det turkise havet, reggae atmosfære på lokale cafeer og avslappende, rimelige spa. Du kan også bli med på å svømme med delfiner, dra på snorkletur i tillegg til mange andre opplevelser. Vi har også et par hyggelige fellesmiddager inkludert. Og hvorfor ikke nyte en fargerik drink på stranden? Alt i godt fellesskap!

Vi har en norsk kollega som bor i Cancun og hun vil arrangere utflukter for de av oss som vil oppleve litt mer i området. VI innleder med et infomøte sammen med vår kollega, og du velger selv hva du vil delta på. Her betaler du da kostpris direkte til henne. Av erfaring er det flere som blir med og vil oppleve slike utflukter, noe som er fantastisk for fellesskapet.

Treningsinstruktører på reisen

Camilla - bedre kjent som Treningsfrue, vår leder på reisen sammen med søsteren Cathrine Ditleff. Her ønsker hun å inspirere, dele og spre kunnskap for å få jenter i aktivitet på feriene, men også videre i hverdagen. Camilla elsker treningsreiser og ser virkelig frem til å bidra med trening og godt humør i Mexico. Les mer om Camilla her

Cathrine Ditleff, også kjent som @shapeupcathrine på Instagram er i overkant glad i trening og er som mange andre hektet på Crossfit. Hun har siden barndommen vært glad i fysisk aktivitet, og har vært innom de fleste type aktiviteter, men likte særlig godt basket og stuping. Som mamma til tre jenter på 8, 11 og 12 er hun opptatt av å være et godt forbilde når det gjelder trening og det å være aktiv, og motiverer barna til det samme. Crossfit og konkurransedans (Freestyle, Slow og Disco) er det jentene hennes har lagt sin elsk på.

For Cathrine er treningen blitt "et must" og en arena til å hente overskudd i en hektisk hverdag. "Med fulltidsjobb som leder for kundeservice og salgssjef i Onninen, tre barn og tre hunder trenger jeg et fristed hvor jeg kan ta meg helt ut fysisk. Da kommer også lykkerusen og go'følelsen" sier Cathrine. Målet mitt er å gjennomføre minimum 4-5 treningsøkter i uken, og jeg har heldigvis blitt bedre til å prioritere meg selv nå enn tidligere. Har sikkert en sammenheng med at barna også nå er større :-)

Cathrine er også som dere kanskje ser tvillingen til Camilla - Treningsfrue. Søstrene bor kun 5 minutter unna hverandre og er stort sett sammen hver dag. Det går aldri er dag hvor vi ikke snakker sammen, sier Cathrine. Så vi har et nært og godt forhold som jeg er evig takknemlig for.

Din leder: Camilla Aastorp Andersen

Camilla, bedre kjent som Treningsfrue, er en treningsglad tobarnsmamma som prøver å finne balansen mellom jobb, trening og familieliv. I 2016 tok hun PT utdannelsen og har siden jobbet aktivt med kvinner og menn som ønsk...

Pris: 24 500,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo - Cancun via Istanbul
 • Transporter mellom flyplass og hotell
 • 8 netter i delt rom
 • Daglig frokost
 • Felles middag på ankomstdag
 • Felles BBQ middag siste dag
 • 2 daglige varierte treningsøkter
 • Mulighet for spennende utflukter
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 11
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Mai 2022

01/05Oslo GardermoenMexico, Isla Mujeres - Treningsglede og strandliv i paradis
Leder: Camilla Aastorp Andersen
Mer enn 424 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo