Mexico - turkisblått hav, strandliv, taco og trening med Natalie Totland

Dato: 30 oktober - 9 november 2018
Pris: 25 950,-

HØYDEPUNKT:

  • Fantasiske vakker strand på vår resort
  • Effektiv trening og motivasjon med Natalie Totland
  • All inclusive alle dager
  • Byen Playa del Carmen - mange muligheter
  • Billig shopping og prisnivå
  • Smakfull meksikansk mat

Trening i strandparadis - Viva México

Nyhet for treningsreiser 2018. Vi reiser til det vakre og sjarmerende Mexico, som er kjent for en av verdens vakreste strender, turkisblått hav, spennende historie og verdens beste taco. Vi flyr til Cancun og reiser nedover den vakre kysten i Quintana Roo. Vårt hotell ligger litt utenfor byen Laya del Carmen. På vår destinasjon er det helt ypperlig med kombinasjonen aktivferie sammen med strandliv, snorkling og annen vannsport. Vi bor på en all inclusiv strandresort med all mat og drikke inkludert alle dager. Gled deg til morsomme og effektive treningsøkter med den erfarne og dyktge PT Natalie Totland fra Bergen. Det blir lagt opp til litt egentid for å nyte den avslappende atmosfæren eller en tur inn til Playa del Carmen for shopping, der de har veldig gode priser. Playa del Carmen er en sjarmerende og ganske stor by og her treffer du både lokalbefolkningen og andre turister, som er en god blanding. Du vil få påfyll med glede og energi sammen med andre likesinnede jenter på tur!

Her bor vi - all inclusive strandresort 4*

Vårt hotell er en flott strandresort med mange fasiliteter. Her er det muligheter for trening, spa-avdeling, tennisbane, utendørsbasseng, hager, vannsport, restaurant, bar m.m. Hotellet ligger rett på stranden og ligger ca 15 muntter utenfor Playa del Carmen by med restauranter, barer og shopping. Les mer om hotellet her: https://www.barcelo.com/en-gb/hotels/mexico/riviera-maya/barcelo-maya-colonial/

Hvem passer reisen for?

Reisen er tilpasset jenter i alle aldre. Det legges opp til allsidig trening, og uavhengig av din fysiske form, vil du garantert få utbytte av denne turen. Dersom du liker å bevege deg, og lære mer om hvordan du enkelt kan spise bedre, føle deg bedre, og ta litt bedre vare på deg selv, er denne reisen midt i blinken.

Treningsopplegget:

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges individuelt, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, styrke og kondisjon, Catslide og mye mer. Det vil også være muligheter til å bli med på inspirerende foredrag, hvor engasjementet pleier å være stort! I tillegg til treninger og foredrag, vil det også bli muligheter til å bli med på diverse utflukter. Vi har inkludert en felles fottur.

Eksempel på dagsplan:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.30: Trening: Sterk med strikk

Kl. 10.00: Felles frokost.
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30: Trening: Bootcamp på stranden.
Kl. 20.00: Felles middag.

*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Instruktør og leder på reisen: Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland, til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt, og ukomplisert som mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Natalie er flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen.

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på tur med Natalie? Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland.  Og/eller Instagram: @NatalieTotland

Utfluktsforslag:

Playa del Carmen, Maya-ruinene i Tulum eller den mest kjente UNESCO ruinen Chichen Itza, opplevelsesparken Xcaret, snorkle i en Cenote (en vanngrotte), fugleparken Xaman-ha, Maya-seremoni (spennende opplevelse av Maya folkets tradisjoner).

Flyreisen: Denne reisen er i utgangspunktet satt opp fra Oslo, men muligheter for tilslutningsbillett fra mange byer. Ønsker du avreise fra Bergen eller andre byer i Norge så sender vi deg ett konkret pristilbud på det. Pris for tilslutningsbillett pleier å ligge mellom kr 1000-2500 t/r, men prisen varierer.

 

Pris:
25 950,-
Dager:11
Inkludert i reisen
•Flyreise Oslo - Paris - Cancun t/r
•Transport t/r flyplass
•9 netter i delt rom på all inclusive 4* hotell
•Trening daglig med Natalie Totland
utflukts og aktivitetsforsalg
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
30/10Oslo GardermoenMexico - turkisblått hav, strandliv, taco og trening med Natalie Totland425 950,-Bestill