Mexico - turkisblått hav, strandliv, taco og trening med Natalie Totland

Dato: 30 oktober - 9 november 2018
Pris: 25 950,-

HØYDEPUNKT:

  • Fantasiske vakker strand på vår resort
  • Effektiv trening og motivasjon med Natalie Totland
  • All inclusive alle dager
  • Byen Playa del Carmen - mange muligheter
  • Billig shopping  og prisnivå
  • Smakfull meksikansk mat

Trening i strandparadis - Viva México

Nyhet for treningsreiser 2018. Vi reiser til det vakre og sjarmerende Mexico, som er kjent for en av verdens vakreste strender, turkisblått hav, spennende historie og verdens beste taco. Vi fly til Cancun og reiser nedover den vakre kysten i Quintana Roo. Vårt hotell ligger litt utenfor byen Laya del Carmen. På vår destinasjon er det helt ypperlig med kombinasjonen aktivferie sammen med strandliv, snorkling og annen vannsport. Vi bor på en all inclusiv strandresort med all mat og drikke inkludert alle dager. Gled deg til morsomme og effektive treningsøkter med den erfarne og dyktge PT Natalie Totland fra Bergen. Det blir lagt opp til litt egentid for å nyte den avslappende atmosfæren eller en tur inn til Playa del Carmen for shopping(veldig gode priser) Playa del Carmen er en sjarmerende og ganske stor by og her treffer du både lokalbefolkningen og andre turister, som er en god blanding. Du vil få påfyll med glede og energi sammen med andre likesinnede jenter på tur!

Her bor vi - all inclusive strandresort 4*

Vårt hotell er en flott strandresort med mange fasiliteter. Her er det muligheter for trening, spa-avdeling, tennisbane, utendørs basseng, hager, vannsport, restaurant, bar m.m. Hotellet ligger rett på stranden og ligger ca 15 muntter utenfor Playa del Carmen by med restauranter, barer og shopping. Les mer om hotellet her: https://www.barcelo.com/en-gb/hotels/mexico/riviera-maya/barcelo-maya-colonial/

Instruktør og turleder på reisen Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland, til daglig å finne på EVO Fitness på Nordås i Bergen. Natalie er lidenskapelig opptatt av å jobbe med mennesker som en helhet. Hun mener at den mentale biten er minst like viktig som det fysiske når det kommer til trening og kosthold. Natalie ble kåret til årets personlige trener i EVO Fitness både i 2014 og 2015, mye på grunn av sin lidenskap for jobben, sin kompetanse og ikke minst pga sine gode resultater med kundene. Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra.

Treningsopplegget:

Det legges opp til allsidig trening, og uavhengig av din fysiske form, vil du garantert få utbytte av denne turen. Det blir to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges individuelt, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med egen kroppsvekt, løpeteknikk, mobilitet, HIIT styrke og kondisjon, Catslide og mye mye mer. I tillegg til treningen vil det bli holdt to foredrag. Ett om mental trening og ett som blant annet vil ta for seg fettforbrenning og muskelvekst, avklaring av myter, og hvordan nettopp du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Utfluktsforslag:

Playa del Carmen, Maya ruinene i Tulum eller den mest kjente UNESCO ruinen Chichen Itza, opplevelsesparken Xcaret, Snorkle i en Cenote (en vanngrotte) , fugleparken Xaman-ha, Maya sermoni (spennende opplevelse av Maya folkets tradisjoner)

Flyreisen:  Denne reisen er i utgansgpunktet satt opp fra Oslo, men muligheter for tilslutningsbillett fra mange byer.  Ønsker du avreise fra Bergen eller andre byer i Norge så sender vi deg ett konkret pristilbud på det. Pris for tilslutningsbillett pleier å ligge mellom kr 1000 -2500 t/r, men prisen varierer.

 

Pris:
25 950,-
Dager:11
Inkludert i reisen
•Flyreise Oslo - Paris - Cancun t/r
•Transport t/r flyplass
•9 netter i delt rom på all inclusive 4* hotell
•Trening daglig med Natalie Totland
utflukts og aktivitetsforsalg
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
30/10Oslo Mexico - turkisblått hav, strandliv, taco og trening med Natalie Totland625 950,-Bestill