Skip to main content

Mexico - turkisblått hav, strandliv og trening med Natalie Totland

Status:
Fullt

Trening i strandparadis - Viva México

Nyhet blant våre treningsreiser 2018! Gled deg til morsomme og effektive treningsøkter i Mexico med den erfarne og dyktge PT Natalie Totland fra Bergen! Bli med til det sjarmerende landet, som er kjent for en av verdens vakreste strender, turkisblått hav, spennende historie og verdens beste taco.

Aktiv og morsom treningsreise - med tid til strand og shopping

Vi flyr til Cancun og reiser nedover den vakre kysten i Quintana Roo. Her er det helt ypperlig å kombinere en aktiv ferie med strandliv, snorkling og annen vannsport. Det blir lagt opp til litt egentid for å nyte den avslappende atmosfæren eller en tur inn til Playa del Carmen for shopping, der det er veldig gode priser. Playa del Carmen er en sjarmerende og ganske stor by. Her treffer du en god blanding av lokalbefolkning og andre turister. Gjør deg klar til å få påfyll av glede og energi sammen med likesinnede jenter på tur!

Her bor vi - all inclusive strandresort 5*

Vårt hotell er ett flott strandresort med mange fasiliteter. Her er det muligheter for blant annet trening, spa-avdeling, tennisbane, utendørsbasseng, hager, vannsport eller benytte seg av hotellets 6 bassenger. Inkludert i all inclusive er alle måltider med drikke - alle dager. Her kan dere benytte dere av alle de 4 restaurantene. Det vil også være mulig å få drikke og snack utenom måltidene, uten ekstra kostnader. Hotellet ligger rett på den 2 km lange sandstranden og ca 15 minutter utenfor Playa del Carmen by med restauranter, barer og shopping. Les mer om hotellet her.

Hvem passer reisen for?

Reisen er tilpasset jenter i alle aldre. Det legges opp til allsidig trening, uavhengig av din fysiske form, vil du garantert få utbytte av denne turen. Dersom du liker å bevege deg, lære mer om hvordan du enkelt kan spise bedre, føle deg bedre og ta litt bedre vare på deg selv, er denne reisen midt i blinken.

Treningsopplegget:

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges individuelt, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, styrke og kondisjon, Catslide og mye mer. Det vil også være muligheter til å bli med på inspirerende foredrag, hvor engasjementet pleier å være stort! I tillegg til treninger og foredrag, vil det også bli muligheter til å bli med på diverse utflukter. Vi har inkludert en felles fottur.

Eksempel på dagsplan*:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.30: Trening: Sterk med strikk
Kl. 10.00: Felles frokost.
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30: Trening: Bootcamp på stranden.
Kl. 20.00: Felles middag.

*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Instruktør og leder på reisen: Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland. Hun er til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt og ukomplisert som mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Natalie er flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen.

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på tur med Natalie? Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland. Og/eller Instagram: @NatalieTotland

Utfluktsforslag:

Playa del Carmen, Maya-ruinene i Tulum eller den mest kjente UNESCO ruinen Chichen Itza, opplevelsesparken Xcaret, snorkle i en Cenote (en vanngrotte), fugleparken Xaman-ha, Maya-seremoni (spennende opplevelse av Maya folkets tradisjoner).

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo