Skip to main content

Mexico, Isla Mujeres - Strandidyll i magiske karibiske omgivelser

Dato: 25 november - 5 desember 2020

Strandidyll i magiske karibiske omgivelser i Mexico

Bli en gladere og sterkere utgave av deg selv på en av Karibiens mest sjarmerende øy, Isla Mujeres. Navnet betyr kvinneøya, et ypperlig navn for denne reisen for solsultne og treningsglade jenter. Test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsreise. På Christin Kalve sine reiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, og treningsglede.

Psst! På Christins reiser er det fare for at en kilo eller to byttes ut med stølhet : )

Paradisøya Isla Mujeres

Vi skal bo på Hotell Na Balam som ligger på en nydelig karibisk øy.
Vi flyr med rutefly til Cancun som er nærmeste storby i Mexico, på fastlandet. Herfra tar vi båt til øya vi skal bo på, og her skal vi bo på et lekkert 4-stjerners hotell som byr på det meste av det man trenger for å ha en deilig ferie i Paradis. Hotellet er helt nyoppusset! På øya har vi alt vi trenger for en herlig og meningsfylt ferie. Nydelige hvite strender, turkisblått hav, svømmebasseng, solstoler, god mat og drikke - og gode senger. Det finnes butikker, restauranter og herlig koselige barer i området. Temperaturen både i vannet og luften ligger rundt 25 grader – døgnet rundt.
Her er link til hotellet: HotelNaBalam

Hotel Mexico Nabalam

Ferie og fellesskap

Utenom trening vil det bli tid til ro, avslapning og forslag til utflukter. Her nyter vi det turkise havet, reggae atmosfære på lokale cafeer og avslappende rimelige spa. Du kan også bli med på å svømme med delfiner, dra på snorkletur i tillegg til mange andre opplevelser. Vi har også et par hyggelige fellesmiddager inkludert. Og hvorfor ikke nyte en fargerik drink på stranden? Alt i godt fellesskap!
Vi har en norsk kollega som bor i Cancun og hun vil sammen med Christin arrangere utflukter for de av oss som vil oppleve litt mer i området. Vi innleder med et infomøte sammen med Si, og du velger selv hva du vil delta på. Her betaler du kostpris direkte til henne. Av erfaring er det flere som blir med og vil oppleve slike utflukter, noe som er fantastisk for fellesskapet.

Forslag på utflukter og opplevelser

Vi kan leie en egen Katamaran med snorkling & eget mannskap som serverer frukt- guacemole m.m & rosa drinker er en opplevelse 

TEMASCAL - en magisk sermoni med maja indianer & shaman & bad i de magiske CENOTENE – for Mexico er mer enn karibiske strender og parasolldrinker – opplev de underjordiske oaser som kalles cenoter.

Se pyramidene i Chichen Itza som I en verdensomfattende avstemning i 2007 ble stedet valgt som et av Verdens sju nye underverker, samt bade i de vakre zenotene. Mange av byggverka på stedet er imidlertid flere hundre år yngre, og ble oppført av itzaene, et maya-toltekisk folk som kom vestfra på slutten av 1100-tallet. I dag er nasjonalparken blitt en av Mexicos mest kjente turistattraksjoner.

Utflukt til Dolphin Discovery & den magiske følelsen av å se & bade med delfiner, sjøløver m.m

Trommesermoni på stranden med shaman.

Påmelding direkte til Christin på det du har interesse for å være med på!

Shopping til Cancun på egen hånd om man ønsker det under oppholdet.

// En fin beskrivelse av Isla Mujeres - skrevet av Reiselivsavisen: KLIKK HER

Isla Mujeres

Høydepunkt

 • Fantastisk vakker strand på et flott yoga hotel med gode massasje tilbud.
 • «Magisk» yoga frokost.
 • Karibisk stemning.
 • Kreative -Varierte- effektive & tilrettelagte treningstimer med Christin.
 • De 5 tibetanske ritene (yoga)
 • Aromatiske pust-stretch & relax og eget treningsprogram.
 • Tilgang til lukket facebook gruppe med bilder og videoer av øvelser, og annet materiale fra uken.
 • Daglige peptalk innen livstil & om å finne din indre styrke & potensiale.
 • 10 døgn med fullt fokus på å lade batteriene - nyte og berike alle sanser!
 • Smakfull meksikansk mat.
 • Pink BOOTCAMP & Kreativ Photo shoot med Christin for de som ønsker.
 • Øya rundt & pit stop på The Joint hvor de serverer øyas beste frozen Mohitos m.m
 • Flower power dinner.
 • White lady beach dinner.
 • Massage og velværetilbud for vår gruppe

Eksempel på dagsplan

Morgen:
Kl. 07.00-08.00: Trening: Sterk med strikk og egen kroppsvekt eller Bootcamp på stranden.
Kl. 08.15: Felles frokost.
10.00 Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 16.30-17.30: Trening: Styrke og kondisjon trening / de 5 tibetanske ritene -stretch- pust og relax
Kl. 19.00: Felles middag.

Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Morgenøkten har som oftest fokus på styrke, puls og fettforbrenning, mens ettermiddagsøkten har gjerne litt lavere puls eller mer fokus på bevegelighetstrening. På Christin sine treningsreiser blir det raskt et magisk godt samhold i gruppen. Størrelsen på gruppen varierer fra 10-20 deltagere så her er det er lett å bli kjent med de andre. De sosiale rammene for reisen er viktig og derfor arrangeres det felles oppmøte for trening, utflukter og herlige middager. Vi har også god tid til egentid og strandliv. Gled deg til god mat, vin, paraplydrinker med eller uten alkohol og mulighet for herlige utflukter. Du kommer hjem i en ny og gladere utgave av deg selv fra en velfortjent ferie med ny energi, D-vitamin og kanskje en helt ny reisevenninne?

Hvem passer reisen for?

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. Husk alder er kun et nummer, trent eller utrent spiller ingen rolle! ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, og vi vet at du vil bli begeistret. Du vil oppleve en reise med et variert og motiverende opplegg bestående av ulike livstils temaer, styrke, kondisjon trening, bevegelighet og pust, rytmer, og deilig stretching hvor Christin gjerne gir deg en unik og magisk «aromatisk stretching & touch» med trykkpunkt massage. Dette er din reise - nyt den til det fulle! De fleste som reiser med oss reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en god og sammensveiset gjeng som har herlige treningsøkter og opplevelser sammen.

Instruktør og leder, Christin Kalve

Vi kan forsikre deg at du er i skikkelig gode hender med en av våre mest erfarne instruktører som er en energisk 50+ dame som lover magiske opplevelser for kropp og sjel. Christin er født til å inspirere, dele og spre livsglede & kunnskap om livstil & trening. Møt en livsglad trebarnsmor og farmor som har funnet balansen mer og mer i livet mellom jobb, trening og familieliv. I over 30 år har Christin jobbet aktivt med tusenvis av mennesker som ønsker å ha bedre hverdager & komme i bedre form. Christin er en lidenskapelig grunder/eier av sitt eget trening & spa senter på Stord. Bli med og opplev en energisk og fargerik dame som brenner for å inspirere, dele og spre kunnskap for å få flest damer motivert til å ta aktive valg for bedre hverdager og mer aktivitet. Christin skaper et unikt felleskap på alle sine treningsreiser og ser virkelig frem til å bidra med super energi -kunnskap - trening og godt humør på også denne reisen. Christin elsker å inspirere til å få oss mer engasjert til å ta gode valg relatert til livstil – Det å Optimalisere og aktivere til mer livskvalitet er hennes store lidenskap

Christin er lokalkjent her fra de tidligere reisene hit som ble mer og mer magiske fra gang til gang, fordi Christin kjenner både terapeuter - hotell eier, personalet – øya og har et sterkt og godt nettverk for å skape mest mulig magi under hele oppholdet. Så nå gleder hun seg enormt til å gi deg og andre livsglade jenter nok en unik opplevelse med karibiske sol på den sjarmerende øya Isla Mujeres som betyr kvinneøya. Noe som selvsagt passer perfekt for denne reisen med livsglade, solsultne og treningsglade jenter.

Christin Kalve trening

Personlig treningstime med Christin på reisen?

HVORFOR BOOKE PERSONLIG TRENER?

En time med Christin (PT) vil gi deg en helt unik treningsopplevelse og muligheten til å tenke nytt i forhold til dine mål. Mange vet at de burde trent mer og lurer på om det er verdt pengene. JA, sier Christin. Hun har som mål å hjelpe nettopp deg med en positiv livstil og treningsutvikling.

Vipps 799,- og du blir kontaktet for å avtale dag/tid og sette mål.

Din leder: Christin Kalve

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren & fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet i 30 år som instruktør så hun er en me...

Pris: 26 600,-
Inkludert:
 • Flyvning tur/retur inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen/hotellet
 • 9 netter i delt rom
 • Daglige varierte treningsøkter med Christin Kalve
 • Frokost daglig
 • 4 middager
 • Utfluktsforslag som svømming med delfiner etc
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av reisegarantifondet
  Reisedager: 11
  Bestill reise

  Søk reise

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  November 2020

  25/11Oslo GardermoenMexico - Strandidyll i magiske karibiske omgivelser i Mexico
  Leder: Christin Kalve
  Mer enn 426 600,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo