Madeira - Fotturer og luksus i botanisk paradis med Signe

Dato: 26 mai - 3 juni 2018
Pris: 16 950,-

Høydepunkter

  • Fotturer i unik natur (levadaer)
  • Guidet bytur til Funchal
  • Tradisjonell folklore-middag på by'n
  • Norske Signe som vandringsleder
Last ned program

Botanisk paradis, herlige fotturer og deilig ferie på Madeira

Velkommen til Madeira! Her skal vi gå fire vakre fotturer, dra på heldags-sightseeing rundt øya og en halv dags bytur til Funchal. Det blir også god tid til å nyte deilige spabehandlinger. For å oppleve den flotte naturen på sitt beste drar vi på Levada-vandring, som er vandring på øyas spektakulære turstier langs gamle vanningskanaler. Her vil du se mimosa, orkideer, papegøyeblomster, julestjerner og mange flere av de 2000 artene som vokser vilt langs stiene på øya. Vi reiser i beste blomstringsperioden!

Atlanterhavets perle

Madeira, denne grønne oasen langt ute i havet nordvest for Kanariøyene, blir ofte kalt Atlanterhavets perle. Her finnes Nord-Europas eneste regnskog, og et mangfold av blomster hele året. Den flotte naturen oppleves best på vandreturer langs vanningskanalene, såkalte levadaer. De første ble bygget på 1400-tallet, og i dag finnes det rundt 200 levadaer, som til sammen utgjør mer enn 1500 kilometer. Madeira har også mange veradaer (turstier) høyt oppe i fjellene. Turen mellom Pico de Arieiro og Pico Ruvio er den mest spektakulære, hvor man får en følelse av å vandre på verdens tak. Funchal er hovedstaden på Madeira. En utrolig sjarmerende by med livlige hovedgater, trendy butikker, kafeer, frodige salgshaller, og stillferdige små smug med hyggelige restauranter og barer. Hver lørdag i juni arrangeres Festival do Atlantico, en fyrverkerikonkurranse akkompagnert av musikk. En super avslutning på en tur til Madeira. 

Slik bor vi på Madeira

Vårt hotell heter Galosol 4*, ligger rett ved havet i vakre omgivelser i Caniço-de-baixo, ca 10 min fra Funchal som er hovedstaden på Madeira. I tillegg til totalt 123 rom, tilbyr hotellet et bredt utvalg av sportsaktiviteter, treningssenter, spa, flere gode restauranter, ayurvedasenter, dykkersenter, eget sjøbasseng og flotte basseng med utsikt mot havet. Hotellet er også nyoppusset våren 2018, det er nyåpning uken før vår ankomst :) 

Norsk vandringsleder 

Vår leder heter Signe Rosland Jensen. Hun elsker å reise, og det har blitt mange reiser til forskjellige destinasjoner de siste årene. En av hennes store lidenskaper er vandreturer til forskjellige steder i Europa, og hun vender alltid tilbake til Madeira som sin favoritt blant destinasjoner for vandring. Signe bor i Norge og jobber som økonomileder og reisearrangør. Signe har laget et meget spennende og variert program! Du kommer til «dekket bord» og alt blir lagt til rette for deg. Det er bare å snøre på seg vandringsskoene/støvlene, lade opp kamerabatteriet, ta med liten sekk med vannflaska og litt energimat. Signe er klar for felles herlig vandringsreise på Madeira! Og du er velkommen! 

NB: Vi ber deg fylle ut og sende inn denne obligatoriske helseerklæringen til oss kort tid etter påmelding. Trykk her for skjema. Fyll inn og send det på mail til jomfru@jomfrureiser.no

Hotellet kan tilby deg spapakken Lomi Lomi med 3 spabehandlinger til kr 1450: Lomi Lomi massasje 60 min, kroppspeeling 30 min, aromaterapi 30 min.

 

Pris:
16 950,-
Dager:9
Inkludert i reisen
• Fly t/r Oslo- Lisboa - Madeira
• Transfer t/r
• 8 netter i delt rom med havutsikt
• Frokost og middag hver dag
• 4 stk lunsj
• Sightseeing og utflukter i programmet
• Fyrverkerifestival i Funchal
• Stort gratis treningsprogram på hotellet.
• Engelsktalende guide i Funchal
• Norsk reiseleder Signe på hele turen
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
26/05Oslo Madeira - Fottur og luksus med Signe Mer enn 816 950,-Bestill