Skip to main content

Marokko, Marrakech - En ekte yogaidyll

Dato: 23 - 30 november 2019
Pris: 14 500,-
Inkludert:
 • Flyreise med direkte fly
 • Bagasje
 • Transfer til og fra flyplass
 • 7 netter i delt dobbeltrom på 50 m2
 • Halvpensjon under hele uken
 • 2 daglige yogaøkter med Henriette Lien
 • Sosialt samvær med andre yoga interesserte jenter
 • Medlem i Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

En ekte yogaidyll i spennende Marrakech med Henriette Lien

Vi har lyttet til ønsker fra dere og laget en ny yoga reise til varmt sted (i november), uten altfor lang reisetid og med direktefly. Valget er Marrakech ekte 1001 og natt reisemål og vi har valgt et av byens beste yogaresort. Mmm.. vi gleder oss - blir du med?

Vi har fått et par rom til på vår retreat og har derfor åpnet opp for flere bestillinger. De rommene vi har fått nå er noe mindre (men enda 35m2) og har god plass til 2 som deler rom. Det er seperate senger.

Høydepunkt

 • Smak av sommer (i november)
 • Den spennende byen Marrakesh
 • Spennende og eksotisk kultur
 • Luksuriøst hotell og matservering
 • Erfaren og meget dyktig instruktør
 • Felleskap og sosialt samvær med mye latter og glede

Marokko Yoga

Kombiner kultur, yoga og ferie på herlig luksushotell

På denne reisen får du kombinert nydelige og eksotiske Marrakech med fantastisk trening og yoga med Henriette Lien. Vi skal bo rett utenfor Marrakech på nydelige Marrakech Oasis Retreat. Her kan du slappe av i nydelige omgivelser og nyte herlige yogatimer.

Marrakech - en forunderlig verden

Marrakech er også kjent som "Den røde By" på grunn av jordsmonnet den er bygd av, og er et spektakulært skue i februar og mars når Atlasfjellene i bakgrunnen er dekket av snø. Marrakesh lover øyeblikk man aldri vil glemme, særlig på plassen Djemaa el Fna. På dagtid en helt vanlig åpen plass, på kveldstid et 1001-natt med historiefortellere, slangetemmere, klarsynte og røkelse, lukter av krydret mat, lyder man ikke skjønner hvor kommer fra, en mennesketetthet som første kvelden kan føles klaustrofobisk og truende, men som blir trygg og inspirerende når kultursjokket har lagt seg.

Marokko spices colors
Et annet av Marrakeshs vidundere er Dar Si Said museet som danner ramme om opprinnelig marokkansk kunst. Her kan man se fantastiske rikdommer, blant annet Ahmed El Mansours (hersker fra 1578-1603) gull- og marmorskatter. Djemaa el-Fna er Marrakechs bankende hjerte. Plassen i den gamle bydelen er en fortryllende maurtue. Her kan man møte historiefortellere, magikere og akrobater. Det er alltid noe å kikke på og undres over, og man kan få mange timer til å gå med på bare å kikke.

Om hotellet

Her bor man i romslige rom på hele 50 kvadrat og får servert måltid av ypperste klasse.
Rommene har egne soverom, stue med peis (!) og en terrasse som vender mot bassenget eller hagen og en uforglemmelig utsikt over de vakreste solnedganger over de snødekte toppene i de berømte Atlasfjellene. Dette er en ekte oase fylt av fred og ro.

Hotellet ligger i utkanten av Marrakechs palmehage og er designet med komfort og stil blandet med den tradisjonelle sjarmen. Stedet har to svømmebassenger og et luksuriøst HAMMAM hvor man tilbyr herlige og beroligende spaopplevelser.
LINK TIL HOTELLETS NETSIDE

Marokko Hotel

Vår yogaleder Henriette Lien

Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtanga-yoga i 13 år og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i vinyasa flow, også kalt flyt-yoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene. Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg med å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

Henriette Lien Yogareise

«Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.» Henriette

På denne reisen blir det morgentimer i 90 minutters dynamisk yoga. Vi vil være innom forskjellige teknikker som Vinyasa flow og Ashtanga. På ettermiddagstimene blir det en mye roligere praksis for å runde av dagen. Vi skal praktisere yin yoga som hjelper oss å roe nervesystemet ned, lære litt thai massage, bindevevsavspenning, meditasjon, pusteøvelser og mye mer. Det vil være en mulighet å booke privattimer med Henriette mot et tillegg i priset. Du kan delta på reisen uansett om du er nybegynner eller erfaren yogi.

Morgentimer: 90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)
Ettermiddagstimer: Yin/stretch/meditativ praksis

Her er en video fra hotellet:

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
23/11OSLMarrokko, Marrakech - En ekte yoga idyll
Leder: Henriette Lien
414 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo