Skip to main content

Marrakech, Marokko - Yoga reise med Henriette

Dato: 30 mars - 6 april 2019
Pris: 16 500,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r Oslo - Marrakesh
 • Bagasje
 • Tranfser fra og til flyplass i Marrakech
 • Syv netter i delt dobbeltrom på Le Meridien 5*
 • Frokost daglig
 • Fem felles middager
 • To daglige yogaøkter med Henriette Lien
 • Fellesskap, glede og aktiviteter sammen med andre reiseglade jenter
 • Medlem av RGF
  Reisedagar: 8
  Bestill reise

  Marrakech i mars og yoga på luksushotell

  Høres ikke det herlig ut? Sjekk det herlige hotellet vi har reservert, vil tilbyr magiske yogaøkter to ganger daglig med Henriette Lien samt herlig fellesskap med andre yoga interesserte jenter. At vi bor i Marrakech gjør det ekstra spennende, 1001 natt følelsen er garantert. Dette er stedet en uke i mars... sees vi?

  Marrakech - god tid og mye å se

  Marrakech er også kjent som "Den røde By" på grunn av jordsmonnet den er bygd av, og er et spektakulært skue i februar og mars når Atlasfjellene i bakgrunnen er dekket av snø. Marrakesh lover øyeblikk man aldri vil glemme, særlig på plassen Djemaa el Fna. På dagtid en helt vanlig åpen plass, på kveldstid et 1001-natt med historiefortellere, slangetemmere, klarsynte, akrobater, røkelse, lukter av krydret mat, lyder man ikke skjønner hvor kommer fra, en mennesketetthet som første kvelden føles klaustrofobisk og truende, men som blir trygg og inspirerende når kultursjokket har lagt seg.
  Badii Palasset har lenge vært betraktet som et av den muslimske verdens vidundere. Det var regenten Ahmed El Mansour Dahbi som i 986 gav ordre om at palasset skulle bygges. Seksten år etter stod et prakteksemplar av en bygning ferdig. Et annet av Marrakeshs vidundere er Dar Si Said museet som danner ramme om opprinnelig marokkansk kunst. Her kan man se fantastiske rikdommer, blant annet Ahmed El Mansours (hersker fra 1578-1603) gull- og marmorskatter. Djemaa el-Fna er Marrakechs bankende hjerte. Plassen i den gamle bydelen er en fortryllende maurtue. Her kan man møte historiefortellere, slangetemmere, magikere og akrobater. Det er alltid noe å kikke på og undres over, og man kan få mange timer til å gå med på bare å kikke, lukte og smake. Samtidig inneholder den gamle bydelen mange andre attraksjoner i form av moskéer og museer.

  Her skal vi bo

  Le Meridien i Marrakech er vårt hjem denne uken, et 5* hotell som absolutt lever opp til sitt renome'. Hotellet har hele fem og en halv hektar med frodig park og andalusiske hager, ligger i Menara-distriktet, og er et ideelt for en aktiv og rivitaliserende uke i spennende Marrakech. Videre serveres det deilig mat og god vin - både lokal inspirert og fra hele verden. Hotellet har flere spisesteder. Det tilbys mange aktiviteter; svømmebassenger, SPA, treningssenter, utendørs tennisbaner og lett tilgang til de 2 fineste golfbanene i Marrakech. Store deilige gjesterom og meget behagelige senger. Link til hotellets hjemmeside HER

  Vår yogaleder Henriette Lien

  har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtanga-yoga i 13 år og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i vinyasa flow, også kalt flyt-yoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene. Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg med å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

  ”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette

  På denne reisen blir det morgentimer i 90 minutters dynamisk yoga. Vi vil være innom forskjellige teknikker som Vinyasa flow og Ashtanga. På ettermiddagstimene blir det en mye roligere praksis for å runde av dagen. Vi skal praktisere yin yoga som hjelper oss å roe nervesystemet ned, lære litt thai massage, bindevevsavspenning, meditasjon, pusteøvelser og mye mer. Du kan delta på reisen uansett om du er nybegynner eller erfaren "yoggis".

  Morgentimer: 90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)
  Ettermiddagstimer: Yin/stretch/meditativ praksis

  Ukens program

  er to ganger med daglig yoga ledet av Henriette LIen - på morgenen før frokost og på sen ettermiddagen. Det vil skje ute i den nydelige andalusiske hagen. I tillegg er det inkludert med 5 middager på hotellet i løpet av uken. Vi vil også arrangere en felles utflukt og bli kjent i Marrakech tur med en lokal guide - de som vil bli med på det betaler for deltagelsen direkte på stedet.

  Reisen passer for

  deg som vil lære mer om yoga, bli enda dyktigere i din yogapraksis, finne balansen i livet og få påfyll og energi. Du kan være nybegynner eller erfaren "yoggis". Du er velkommen å reise med deg selv, vi har reisevenniner og daglig program så vi blir raskt godt kjent med hverandre og en god sammensveiset gjeng. Du trenger heller ikke å bruke penger på eget rom, det er flott å dele og en fin måte å blikjent med nye venninner på. Vi gleder oss til å hilse DEG velkommen!

  Søk reise

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  30/03Oslo GardermoenMarrakech, Marokko - Yogareise med Henriette Lien
  Leder: Henriette Lien
  Mer enn 816 500,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo