Skip to main content

Marokko, Agadir - Luksushotell, trening, spa og velvære

Status:
Fullt

Treningsglede i fargerike Marokko

Sol og sommertemperatur i eksotiske og fargerike Marokko! Agadir er en super by når du vil ha herlige badestrender spennende shopping i nærheten. Med litt trening og litt «Flower Power» med Jasmin Haraldsen, så har du den ultimate ferie! Enkle og naturlige økter med styrketrening hver dag. Mye latter og glede med nye reisevenner - og siden Jasmin elsker å danse blir det garantert liv på dansegulvet på kvelden :)

Agadir - cafèer, marked og strandliv

Agadir ligger ved Atlanterhavskysten i Nord-Afrika. Vårt hotell ligger ca 2 km unna Agadir sentrum. Agadir har en fin strandpromenade langs den 8,5 km lange stranden. Her kan du nyte en god kopp kaffe på en av de mange franskinspirerte cafèene eller få en god deal på det gamle markedet Souk Al Had! Her er det et yrende folkeliv, eksotiske krydderdufter, små kunstskatter, smykker, tekstiler, lær og vesker.

Flott treningshotell, Robinson Club Agadir - All inclusive

Vi bor på det flotte hotellet Robinson Club Agadir. Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter du kan være med på - i tillegg til treningstimene til Jasmin. Hotellet har eget Fitness studio, GroupFitness rom, sykkelrom, Body & Mind room, WellFit spa og Finsk sauna. Mot en ekstra kostnad kan du nyte en Marokkansk hamam eller andre behandlinger, surfe, golfe, spille tennis eller spille sandvollyball. Hotellet har to utendørsbasseng og et innendørsbasseng. All inclusive med 2 restauranter og tre barer. Med all inclusive vil du ha alle måltider inkludert, samt drikke til maten og utenom (alle typer drikke). Det er bare å glede seg!
Rommet: Dobbeltrommene er store med twinbeds, aircondition, safe, kjøleskap og bassenghåndkler inkludert. Fra balkongen vil du ha utsikt mot hagen.
Tillegg for enkeltrom: kr 1300,-

hotell agadir

Trening og aktiviteter med Jasmin Haraldsen

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/PT og blir med deg til Marokko. «BE HEALTHY, FIT AND HAPPY» er personlig trener Jasmin Haraldsens fokus. Hun har også fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Det blir trening med balanse, bevegelse, styrketrening – alt med egen kroppsvekt. Vi bruker ingen apparater eller manualer. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga, kjærlighetsmeditasjon og eventuelt en liten tur i område med rask gange og styrketrening. Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD!

Den gode magefølelsen :)

Jasmin har morsomme og gode core øvelser (øvelser for kjernemuskulatur i rygg/mage). Det fortelles at etter bare 3 dager kan forskjellen være merkbar? Bli med og test det ut!

jasmin haraldsen

Reisen passer for deg som:

 • Liker naturlig og effektiv styrketrening
 • Liker spennede, eksotisk kultur og shopping
 • Ønsker inspirasjon til en sunn livsstil
 • Liker enkel yoga/stretching
 • Vil slappe av i sol og varme
 • Vil nyte livet, danse og le
 • Liker litt luksus ;)

Reis gjerne alene, det gjør de aller fleste av våre reisende. Hele 8 av 10 reiser alene - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng der praten og latteren sitter løst :)

PS: På denne reisen får du virkelig mye for pengene! Nedenfor kan du se presentasjonsvideo fra hotellet:


Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo