Marokko, Taghazout - Yogareise med Henriette Lien

Dato: 3 - 10 mars 2018
Pris: 15 990,-

Velkommen til Marokko på yogaferie i surfeparadiset Taghazout med yogainstruktør Henriette Lien. Vår destinasjon er den avslappede fiskerlandsbyen Taghazout, 19 kilometer nord for Agadir, en gang berømt for calamaries og hippier og er videre nå betraktet som Marokkos fremste surfested for både for proffene og de som er der for å lære. Taghazout er en gammel Berberlandsby, som tidligere var et sted fiskerne oppebevarte sitt fiskeutstyr. I dag er Tagahazout kjent for surfebølger i verdensklasse, og har blitt et mulitkulturelt samfunn med besøkende fra hele verden. Denne sjarmerende landsbyen er preget av avslapppende surfekultur men er også ett fint sted for svømming + strandliv, både for lokale og utenlandske turister. I Marokko vil du oppleve fargerik kultur, lave priser og deilig klima utgjør et perfekt reisemål. I Taghazout har du gåavstand til stranden og et utvalg av både restauranter og steder der du kan sjekke ut det lokale livet. Det blir herlig daglig yoga med Henreitte Lien samt økologiske måltider. Vi har også inkludert en utflukt til byen Agadir hvor det blant annet blir besøk på det lokale Marokkanske markedet og besøke sted for produksjon og salg av den velkjente Argan oljen, marinaen, +++   Vi kommer til å tilby surfekurs til de som ønsker det. (ikke inkludert)

Vårt utvalgte boutique hotell fylt med sjel og varme med et helt spesielt særpreg for trivsel. Hotellet er fylt med møbler og interiør av ypperste kvalitet, laget av driftved og andre skatter funnet i den lokale naturen. Det er utsmykket med vakre håndutskjæringer i treverk, og kreasjoner i skinn og lær designet av interiørdesigner Gabriella Matti. Eierne av kreasjonen har brukt 14 år på å bygge, utvikle og utsmykke dette vakre prosjektet. Enda viktigere er det at hotellet er fylt med åpenhet og tilstedeværelse. Den gode atmosfæren preger hotellet.

Siden hotellet har så mye sjel er det midt i blinken for yoga, ro og avslapning ved havet. Du finner verdensberømte surfebølger i gåavstand fra hotellet, egne surfeinstruktører hvis du vil? gym både inne på og ute ved hotellet, avslappingsområder og ikke minst både italienske og marokkanske kokker som lager nydelig og økologisk mat på hotellet.

Rommene: Hotellet har 15 flotte rom, med hver sine tema og unike uttrykk. Alle rommene er mellom 45 og 55 m2, og har egne bad og gratis WiFi. Flere har også minikjøleskap, balkong og havutsikt. Til sammen har hotellet 36 sengeplasser.

Yogainstruktør med på reisen:  Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtangayoga i 13 år og er nå sertifisert yogainstruktør.Hun underviser i VINYASA FLOW også kalt FLYTYOGA. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene.Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg til å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette

På denne turen skal vi starte hver dag med 90 minutters dynamisk yoga. Vi vil være innom forskjellige teknikker som Vinyasa flow, kundalini og Ashtanga. På ettermiddagene blir det en mye roligere praksis for å runde av dagen. Vi skal praktisere yin yoga som hjelper å roe nervesystemet ned, vi skal lære litt thai massage, bindevevsavspenning, meditasjon, vi skal gjøre pusteøvelser og mye mer. Det vil være mulighet å booke privat timer med Henriette for en tillegg i prisen. Hvis det er interesse i gruppen vil det og settes opp kurs hvor alle lager sitt et eget mala smykke. Dette og for en tillegg i prisen

 

Program:  Morgen:  90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)    Ettermiddag: Yin/stretch/meditativ praksis  (NB! Små endringer i programmet kan forekomme)

Utstyr du bør ha med: Egen yogamatte, 2 tennisballer, en yogastropp og en yogakloss. 

 

 

 

 

 

 

Pris:
15 990,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise Oslo - Agadir t/r og transfer
• 7 netter i delt rom på 4* hotell
• Yoga og meditasjon daglig med Henriette Lien
• Stillhet og ro
• Frokost og middag på hotellet
• Flott utflukt til Agadir by
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/03Oslo Marokko, Agadir - Yoga og utflukter med Henriette Lien 215 990,-Bestill