Marokko, Taghazout - Yogareise med Henriette Lien

Dato: 3 - 10 mars 2018
Pris: 16 200,-

Velkommen til Marokko på yogareise i surfeparadiset Taghazout med yogainstruktør Henriette Lien. Vår destinasjon er den avslappede fiskerlandsbyen Taghazout, 19 kilometer nord for Agadir. Agadir var en gang berømt for calamaries og hippier, og er videre nå betraktet som Marokkos fremste surfested pga surfebølger i verdensklasse, både for proffene og de som er der for å lære. Denne sjarmerende landsbyen er preget av avslappende surfekultur, men er også et fint sted for svømming og strandliv, som har gjort stedet til et multikulturelt samfunn med besøkende fra hele verden. Taghazout er en gammel Berber-landsby, som tidligere også var et sted fiskerne oppbevarte sitt fiskeutstyr. I Marokko vil du oppleve en fargerik kultur, med lave priser og et deilig klima som utgjør et perfekt reisemål. I Taghazout har du gåavstand til stranden, pluss et utvalg av både restauranter og steder du kan sjekke ut det lokale livet. Det blir herlig daglig yoga med Henriette Lien samt økologiske måltider. Vi har også inkludert en utflukt til byen Agadir hvor det blant annet blir besøk på det lokale marokkanske markedet, besøk på sted for produksjon og salg av den velkjente Argan-oljen, marinaen m.m. Vi kommer til å tilby surfekurs til de som ønsker det (ikke inkludert).

Vårt utvalgte boutique-hotell Mungo Guesthouse er fylt med sjel og varme med et helt spesielt særpreg for trivsel. Hotellet er fylt med møbler og interiør av ypperste kvalitet, laget av driftved og andre skatter funnet i den lokale naturen. Det er utsmykket med vakre håndutskjæringer i treverk, og kreasjoner i skinn og lær designet av interiørdesigner Gabriella Matti. Eierne av kreasjonen har brukt 14 år på å bygge, utvikle og utsmykke dette vakre prosjektet. Enda viktigere er det at hotellet er fylt med åpenhet og tilstedeværelse. Den gode atmosfæren preger hotellet.

Siden hotellet har så mye sjel er det midt i blinken for yoga, ro og avslapning ved havet. Du finner verdensberømte surfebølger i gåavstand fra hotellet, egne surfeinstruktører hvis du ønsker det. Gym finnes både inne og utenfor hotellet, i tillegg til avslapningsområder, og har både italienske og marokkanske kokker som lager nydelig, økologisk mat på hotellet.

Rommene: Hotellet har 15 flotte rom, med hver sine tema og unike uttrykk. Alle rommene er mellom 45 og 55 m2, og har egne bad og gratis WiFi. Flere har også minikjøleskap, balkong og havutsikt. Til sammen har hotellet 36 sengeplasser.

Yogainstruktør med på reisen: Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, og som skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtanga yoga i 13 år og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i Vinyasa flow, også kalt flyt-yoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner satt sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene. Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg til å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette

På denne reisen skal vi starte hver dag med 90 minutters dynamisk yoga. Vi vil være innom forskjellige teknikker som Vinyasa flow, Kundalini og Ashtanga. På ettermiddagene blir det en mye roligere praksis for å runde av dagen. Vi skal praktisere yin yoga som hjelper å roe nervesystemet ned, og vi skal lære litt thai massage, bindevevs-avspenning, meditasjon, pusteøvelser og mye mer. Det vil være mulighet å booke private timer med Henriette for en tillegg i prisen. Hvis det er interesse i gruppen vil det og settes opp kurs hvor alle lager sitt et eget mala-smykke. Dette er også for en tillegg i prisen.

ProgramMorgen:  90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)    Ettermiddag: Yin/stretch/meditativ praksis. (NB! Små endringer i programmet kan forekomme)

Utstyr vi anbefaler at du tar med: Egen yogamatte, 2 tennisballer, en yogastropp og en yogakloss. 

Velkommen!

 

 

 

 

 

 

Pris:
16 200,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise Oslo - Agadir t/r og transfer
• 7 netter i delt rom på 4* hotell
• Yoga og meditasjon daglig med Henriette Lien
• Stillhet og ro
• Frokost og middag på hotellet
• Flott utflukt til Agadir by
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/03Oslo Marokko, Agadir - Yoga og utflukter med Henriette Lien 316 200,-Bestill