Skip to main content

Marokko, Marrakech - En ekte yogaidyll

Dato: 31 oktober - 7 november 2020

En ekte yogaidyll i spennende Marrakech

Sol og sommertemperatur i eksotiske og fargerike Marokko! En yogareise med Heidi Bakk til varme og idylliske omgivelser i november, uten altfor lang reisetid og med direktefly. Marrakech et ekte 1001-natt reisemål og vi har valgt et av byens beste yogaresort. Mmm.. vi gleder oss - blir du med?

Høydepunkt

 • Smak av sommer (i november)
 • Den spennende byen Marrakech
 • Spennende og eksotisk kultur
 • Luksuriøst hotell og matservering
 • Erfaren og meget dyktig instruktør
 • Felleskap og sosialt samvær med mye latter og glede

Marokko Yoga

Kombiner kultur, yoga og ferie på herlig luksushotell

På denne reisen får du kombinert nydelige og eksotiske Marrakech med fantastisk trening og yoga med Heidi. Vi skal bo rett utenfor Marrakech på nydelige Marrakech Oasis Retreat. Her kan du slappe av i nydelige omgivelser og nyte herlige yogatimer.

På denne reisen blir det morgentimer med dynamisk yoga, hvor vi vil være innom forskjellige teknikker innen Sivananda yogatradisjon. På ettermiddagstimene blir det en mye roligere praksis for å runde av dagen. Vi skal utforske hva yogaen som helhet kan gjøre for oss mentalt og fysisk. Du kan forvente deg noen livgivende dager hvor du får pleiet kropp og sjel i fantastiske omgivelser. Her kan du tillate deg å gi slipp på hverdagslige gjøremål, og å fylle på med ro og ny inspirasjon i trygge omgivelser.»

Marrakech - en forunderlig verden

Marrakech er også kjent som "Den røde By" på grunn av jordsmonnet den er bygd av, og er et spektakulært skue i februar og mars når Atlasfjellene i bakgrunnen er dekket av snø. Marrakesh lover øyeblikk man aldri vil glemme, særlig på plassen Djemaa el Fna. På dagtid en helt vanlig åpen plass, på kveldstid et 1001-natt med historiefortellere, slangetemmere, klarsynte og røkelse, lukter av krydret mat, lyder man ikke skjønner hvor kommer fra, en mennesketetthet som første kvelden kan føles klaustrofobisk og truende, men som blir trygg og inspirerende når kultursjokket har lagt seg.

Marokko spices colors
Et annet av Marrakeshs vidundere er Dar Si Said museet som danner ramme om opprinnelig marokkansk kunst. Her kan man se fantastiske rikdommer, blant annet Ahmed El Mansours (hersker fra 1578-1603) gull- og marmorskatter. Djemaa el-Fna er Marrakechs bankende hjerte. Plassen i den gamle bydelen er en fortryllende maurtue. Her kan man møte historiefortellere, magikere og akrobater. Det er alltid noe å kikke på og undres over, og man kan få mange timer til å gå med på bare å kikke.

Om hotellet

Her bor man i romslige rom på hele 50 kvadrat og får servert måltid av ypperste klasse.
Rommene har egne soverom, stue med peis (!) og en terrasse som vender mot bassenget eller hagen og en uforglemmelig utsikt over de vakreste solnedganger over de snødekte toppene i de berømte Atlasfjellene. Dette er en ekte oase fylt av fred og ro.

Hotellet ligger i utkanten av Marrakechs palmehage og er designet med komfort og stil blandet med den tradisjonelle sjarmen. Stedet har to svømmebassenger og et luksuriøst HAMMAM hvor man tilbyr herlige og beroligende spaopplevelser.
LINK TIL HOTELLETS NETSIDE

Marokko Hotel

Vår yogaleder Heidi Bakk

Heidi har en varm og tydelig undervisningsstil som mange verdsetter. Hennes interesse for yoga startet tidlig og hun har ledet yogaklasser siden 2004. Heidi er diplomert ”Advanced Teacher Trainer” i klassisk yoga fra Sivananda tradisjonen. Hovedprinsippene her er: Riktig trening, riktig pust, riktig avslapping, riktig kosthold, positiv tenkning og meditasjon. Heidi har din daglige praksis som Gestalt psykoterapeut, yoga- og yogamassasje- terapeut på Høvik i Bærum. Hun er også sertifisert helsecoach. Yoga, samtaleterapi og yogamassasje utgjør en unik kombinasjon som gir dype avtrykk og igangsetter gode og varige prosesser.

Du kan lese mer om Heidi på www.heidibakk.no

Her er en video fra hotellet:

Din leder: Heidi Satya Bakk

Heidi har en varm og tydelig undervisningsstil som mange verdsetter. Hennes interesse for yoga startet på slutten av 80-tallet og hun har ledet yogaklasser siden 2004. Heidi er diplomert ”Advanced Teacher Trainer” i klas...

Pris: 14 950,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur direkte Oslo - Marrakech inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • Halvpensjon under hele oppholdet
 • Daglige yogaøkter med Heidi Bakk i egen yoga villa
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Oktober 2020

31/10Oslo, GardermoenMarokko, Marrakech
Leder: Heidi Satya Bakk
Mer enn 414 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo