Marokko, Agadir - Treningsglede med Jasmin

Dato: 17 - 24 november 2018
Leder: Jasmin Haraldsen
Pris: 14 500,-

Bli med Jasmin til fargerike Agadir på et flott treningshotell!

Vi reiser til Nord-Afrika, nærmere bestemt Agadir som ligger langs Atlanterhavskysten av Marokko. Det blir 1-2 treninger med Jasmin Harladsen hver dag, hvor hun fokuserer på å bruke sin egen kropp i styrkeøvelsene og noen yoga/meditasjon økter på ettermiddagene.
Robinson Club hotellene er kjent for fokus på god og sunn mat som er i tråd med Jasmin sitt fokus på sunn livsstil. I tillegg til trening og positiv innstilling til alder og livet. Hotellet ligger ca. 2 km unna Agadir sentrum. Agadir har en fin strandpromenade langs den 8,5km lange stranden. Her kan du nyte en god kopp kaffe på en av de mange franskinspirerte cafèene. Få en god deal på det gamle markedet Souk Al Had, som har et yrende folkeliv og eksotiske krydderdufter. Her kan du finne små kunstskatter, smykker, tekstiler, lær og vesker. 

Robinson Club Agadir

Vi bor på et virkelig flott hotell som har et stort utvalg av aktiviteter som du kan være med på, foruten treningstimene til Jasmin. Hotellet har eget Fitness studio, GroupFitness rom, sykkelrom, Body & Mind room, WellFit spa og Finsk sauna. Mot en ekstra kostnad kan du nyte en Marokkansk hamam eller andre behandlinger, surfe, golfe, spille tennis eller sand vollyball.
Hver kveld har hotellet et eget show på teaterscenen. Kos deg med en drink i en av barene, bli med på gallaaften eller dansegulvet.  Du vil sikkert merke magemusklene enten fra dansingen eller coreøvelsene til Jasmin.
På denne reisen får du mye for pengene!

Robinson Club Agadir ligger rett ved en 8,5km lang sandstranden. Hotellet har to utendørsbasseng og et innendørsbasseng. All inclusive med 2 restauranter og tre barer. Med all inclusive vil du ha alle måltider inkludert, samt drikke til maten og drikke utenom(både alkoholholdig drikke og forskjellige typer kaffe). De har fokus på WellFood som er sunne retter spesielt laget med tanke på de siste diet-trender. Allergier/dietter er ingen hindring. 
Rommet: Dobbeltrommene er store med twinbeds, aircondition, safe, kjøleskap og bassenghåndkler inkludert. Fra balkongen vil du ha utsikt mot hagen.
Enkeltromstillegg er på 1300,-

Trening og aktiviteter med Jasmin Haraldsen

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/ PT og blir med deg til Marokko. Det blir trening med balanse, bevegelse, styrketrening med egen kroppsvekt. Det blir daglige enkle og naturlige treningsøkter med styrketrening, kun med egen kroppsvekt - ingen apparater eller manualer. Jasmin har noen morsomme og gode core øvelser - dvs magetrening. På ettermiddagene vil Jasmin ha yoga økter og meditasjon. Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD!  Det fortelles at etter bare 3 dager er forskjellen merkbar..   «BE HEALTHY, FIT AND HAPPY» er personlig trener Jasmin Haraldsens fokus. Like viktig er fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter, som rett og slett gjør deg happy! Denne treningen passer for alle kvinner.

Pris:
14 500,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Fly t/r Oslo - Agadir
• Bagasje
• Transport t/r flyplassen
• 4*+ treningshotell
• Deltrom med hageutsikt
• All inclusive
• PT, livsstils- og treningsterapeut Jasmin Haraldsen
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/11Oslo GardermoenMarokko, Agadir - Treningsglede med Jasmin
Leder: Jasmin Haraldsen
Mer enn 814 500,-Bestill