Skip to main content

Spania, Mallorca - Move, breathe & be

Dato: 8.- 15.juni 2022

Yogareise til Mallorca – Move, breathe & be

Vakre Alaró venter på oss igjen! Sjekk inn med kropp, sjel og hele deg på denne nydelige plassen. Ved foten av fjellkjeden Serra Tramuntana har vi funnet frem til en historisk perle for deg som ønsker stillhet og vakre omgivelser for din yogareise. Gled deg til herlige dager på Mallorca med yoga, små dagsturer, og lange, deilige stunder rundt bordet ved måltidene.

Yoga Mallorca Olive tree

Endelig kan vi returnere hit til dette stedet ved foten av fjellene. Her ligger alt til rette for å begynne dagen med yoga og meditasjon og fylle på med uendelige muligheter for turer i området - til fots eller på sykkel - før vi runder av ved bassenget og nyter rolig yinyoga eller kanskje dans på ettermiddagen. Stedet, Son Penyaflor, ligger rett utenfor den lille byen Alaró og er en vakker finca (gård)med aner tilbake til 1200-tallet.

Høydepunkt

 • Yoga og meditasjon i morgenlyset
 • Vakre, landlige og stille omgivelser
 • Historisk eiendom
 • Nydelig utendørs yogashala
 • Perfekt beliggenhet like ved turveien opp til Castel d'Alaró
 • Deilig, sunn vegetarisk meny


Dette er en reise som passer best for deg som har gjort yoga en liten stund. I disse nydelige omgivelsene inviteres vi til å sjekke inn med kropp og sinn. Maten lages av vår egne kokk, er økologisk og nærprodusert. Vi kommer til å bli servert deilige vegetariske måltider (frokost/lunsj og middag).

Felles middag yogareise

Alaró, Mallorca

Alaró er en liten, søvnig by i fjellområdet Serra Tramuntana kun 30 minutters kjøring fra flyplassen. Den lille byen har klart å holde på sin tradisjonelle mallorkanske sjarm med små gater og gammel bebyggelse som er pusset opp og malt i pastellfarger. Selv om det er en liten by er den en levende by med alle hverdagens aktiviteter. I byens kjerne finner vi torget med kaféer og restauranter, og i de omkringliggende gatene ligger matbutikken, apoteket og noen få andre butikker. På lørdager våkner byen til liv med et populært lite marked på torget.
De aller fleste som kommer til Alaró utforsker Mallorcas mange muligheter for gåturer i fjellet og sykling da dette stedet er et perfekt utgangspunkt for disse aktivitetene. Det vil bli en felles tur opp til Castell d'Alaró, slottsruinene på toppen av fjellet som Christina leder. Det er mulighet for å leie sykkel, og siden Palma ligger 40 minutter vekk med tog kan man fint ta en tur dit på egenhånd.

Med det flotte bakgrunnsteppet legger vi opp til 6 hele dager med yoga, meditasjon og muligheter for utendørsaktiviteter. En boost for kropp og sinn som vil gi deg energi og kraft i lang tid etterpå.

Mallorcas vakre natur og stedets energi - her er det lett å finne ro for kropp og sinn. Ro til å være i stunden. Og når vi lærer å være akkurat der vi er - ikke der vi var eller skal - vil du kjenne fruktene av din egen innsats som kjærlighet i din kropp. Vår yoga er som en dans mellom ditt indre og ditt ytre. Mellom det fysiske og verden du har på innsiden.

Mallorca hus basseng trær fjell

Vår villa: Son Penyaflor

Son Penyaflor er et perfekt sted for å slappe av og la seg inspirere og fascinere både av den fantastiske plassen med den vakre naturen helt inntil. Vi bor i gangavstand (15 min) fra byen, i en villa som daterer seg helt tilbake til 1200-tallet. Huset er idag resultatet av et møysommelig arbeid for å forene det historiske med det praktiske – med respekt for de skjønne omgivelsene. Innergården er en grønn oase, med basseng i midten og flere sitteplasser. På eiendommen vokser det frukttrær av alle slag, samt oliven, kakao- og mandeltrær i tillegg til gamle eiketrær og furu. Vi har leid hele huset for oss selv og har alle soverommene til vår disposisjon. Det betyr at det kan være en gruppe på 14 deltagere. Så dette blir en unik reise for få.

Castel d'Alaró er et yndet utfluktsmål, og vår gård ligger veldig godt til like ved veien som leder opp. Det er en ganske bratt (og svett) tur på noen timer, men når du kommer opp glemmer du det og bare nyter utsikten; fra Palma i sør til Alcudia i nord.

Christina Straume yoga

Yoga på reisen, og hvem passer den for?

Denne reisen passer for deg som har gjort yoga en liten stund og vil lære mer om deg selv og et liv i harmoni. Vi starter hver morgen med meditasjon og yoga. Er du ny til meditasjon vil du plukke opp teknikker og inspirasjon, og det er ikke umulig at den her uken fører med seg nye morgen rutiner for deg. Hver morgen er det yoga av typen vinyasa, der vi setter sammen stillinger til sekvenser. Du vil merke at kroppen blir sterkere, men ikke minst at du føler deg mer i balanse. Du vil lære å lytte til din intuisjon, og bli tryggere på å lytte til din kropp - ofte på en lekefull og fri måte - samtidig som vi fremmer kontakt og fokus i kropp og sinn. Om ettermiddagen har vi en roligere yogaklasse og vi lander ofte inn litt friere bevegelser og intuitiv dans. Mykt, flytende og rolig.

Christina leder deg trygt igjennom enten du er ny eller mer erfaren. Hun er kjent for sin ledige lærerstil, der latteren sitter løst og der hun får deg til å glemme tid og rom og bare være. Med hennes timing vil du føle at klassen flyter sømløst og lett, selv i mer krevende sekvenser eller stillinger. Hennes yoga er farget av et liv med beveglese, trening, yoga og dans - med inspirasjon fra det myke, flytende og intuitive i Anukalana yoga og Embodied flow, til Asthangaens mer strikte tilnærming til yoga. Dagene vil også gi deg en smak på yoga sammen med andre og dans/fridans, og en innledning til meditasjon, pusteøvelser og yogafilosofi.

Alle aktiviteter er frivillige. Har du lyst å stå over meditasjonen og komme direkte til yogaen gjør du det. Fokus på pust og enkle pusteøvelser er en del av yoga. På ankomstdagen har vi ettermiddagsyoga og på reisedagen har vi antageligvis tid til en kortere morgenyoga eller meditasjon. Torsdag til tirsdag er det to daglige økter. Vi tilpasser vår yoga etter form, aktiviteter og stemning.

Yogaen, menneskene og plassen kommer til å gi deg minner for livet. Du vil reise herifra med mer kunnskap av å ha tatt din kropp i besittelse - og lært et par nye ting om deg selv.

Din leder og yogalærer på reisen

Christina Straume er en erfaren yogalærer. Hun inviterer til en myk, men dynamisk yoga med inspirasjon blant annet fra dans og filosofien fra Østen om energiflyt. I denne type yoga beveger vi oss med pusten og uten statiske hold - noe som ikke bare gjør at yogaen kan se ut som dans, men holder ledd og ligament friske og sterke. Vi starter rolig og bygger opp yogapraksisen dag for dag.
Si ifra om du ønsker undervisning på engelsk, så løser vi det.
Les mer om Christina her.

Din leder: Christina Straume

Christina Straume er en erfaren yogalærer som startet å undervise i 2010 og jobber i dag heltid med egne klasser, workshops og yogareiser for Jomfrureiser. Hennes lidenskap er å samle mennesker til å bli mer kjent med se...

Pris: 16 990,-
Inkludert:
 • Direkte fly t/r Oslo - Palma
 • Transport t/r flyplass - hotell
 • 7 netter i delt rom med frokost
 • Felles Lunsj og middag daglig
 • 2 Daglige Yoga økter med Christina
 • 1 felles utflukt
 • Sosialt samvær med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juni 2022

08/06Oslo GardermoenSpania, Mallorca - Move, breathe & be
Leder: Christina Straume
Mer enn 416 990,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo