Skip to main content

Spania, Mallorca - Vandringsreise med lokalboende Åsa

Dato: 12.- 19.februar 2022

Bli med på vandring til herlige Mallorca

En vandringsreise til nydelige Mallorca er aldri feil. Lokalboende og svenske Åsa inviterer oss med til sitt paradis og på 4 herlige dager vandrer vi blandt olivenlunder, små pittoreske landsbyer, skogholt og fantastiske utkikkspunkt.

Høydepunkter

 • Våren på Mallorca
 • Varierte vandringer
 • Fleksibel og kunnskapsrik lokal leder
 • Hotell nære sentrum
 • Alt lagt til rette for en herlig ferieuke

Mallorca - en øy med alt

Mallorcas hovedstad Palma de Mallorca er en liten storby og lokker med et stort utvalg av shopping, kultur og restauranter. Palmas eldre deler er utrolig vakre, med både gotiske katedralen og koselige smågagter. Nede ved havnen ligger den populære strandpromenaden med et utvalg av barer, kafeer, butikker og restauranter. Vårt hotell ligger i gåavstand til sentrum.

Om vandringen og programmet

Vi har laget et program som innholder 4 aktive vandringsdager med vår lokale vertinne Åsa. De andre dagene nyter du som du ønsker. Ved bassenget, med kultur, shopping eller bare slappe helt av.

Åsa møter oss ankomstdagen på hotellet og går gjennom ytterige detaljer og planer. På våre vandringsdager kommer vi til å besøke steder som den pittoreske byen Deia, Soller, Orent og festningen Catillo de Alaro og Valdemosa. Vandringene varierer fra 3,5 timer til 5,5 timer pr dag og dette er aktiv tid - i tillegg har vi gode pauser. Vi spesifiserer ikke antall km vi går per dag siden det er veldig variert hvor lang tid det tar å gå oppover og nedover. Som utgangspunkt regner vi ca 3 km pr time. Siden det er mye opp og ned, blir det ikke veldig mange km vi beveger oss, men vi bruker den tiden som er satt av til dagens vandring - tar pauser, nyter utsikt og koser oss på tur.


Vi har egen privat transport tur/retur hotellet og til dagens utgangspunkt. Vi har med oss piknik lunsj eller stopper og spiser lunsj underveis (ikke inkl). Vandringen er klassisfisert som middels- de to første dagene og middels+ de to siste. Høydeforskjellen kan bli opp till 800 m, men her kan vi være fleksible og endre i programmet. Alt ettersom hva som passer gruppen best.

Hotell i Palma med utsikt og gangavstand til sentrum

Vårt hotell har fantastisk utsikt over havnen og Palma by. Det er gangavstand fra hotellet til sentrum, i underkant av 2 km. De fleste rommene har utsikt over havet og bassenget. Kort avstand til nærmeste shoppingsenter og buss/ taxi rett utenfor hotelldøren. Det serveres frokost på hotellet alle dager samt en delig kveldsbuffet. Det er svømmebasseng med solstoler, det tilbys massasje og de har en bar og flere oppholdsrom. Her er link til hotellets hjemmeside: Hotell Amic Horizonte

Hotel Amic Horizonte Palma Mallorca

Vår leder Åsa Johannesson

Åsa er opprinnelig fra Sverige, men har bosatt seg med hele familien på Mallorca. Der arbeider hun som vandringsleder på det 27. året. Hun elsker å vandre i fjellet og det som startet som en liten hobby har nå utviklet seg til en lidenskap. Åsa gleder seg over å kunne tilby sine tjenester og kunnskap som en erfaren vandringsleder til oss solsultne nordboere. Hun er en kunnskapsrik dame som legger alt til rette for en fantastisk vandrereise.

  Hvem passer reisen for?

  Den passer for deg som vil ha en aktiv og variert ferieuke, oppleve noe nytt, og bli kjent med Mallorca på en ny måte. Du må ikke vandre alle 4 dager om du ikke ønsker det - vi bor på et og samme hotell så her er det stor fleksibilitet. Reisen passer også for deg som reiser alene - her får du mange gode vandringsvenninner. Husk at de aller fleste (9 av 10) reiser alene på våre reiser. Du velger om du vil betale ekstra for et eget rom - hvis ikke så har vi romkamrat til deg. Alder varierer og alle er velkommen som kan vandre i 4 - 6 timer pr dag.

  Sees på Mallorca. Velkommen!

  Din leder: Åsa Johannson

  Åsa er opprinnelig fra Sverige, men har bosatt seg med hele familien på Mallorca. Der arbeider hun som vandringsleder på det 25 året. Hun elsker å vandre i fjellet og det som startet som en liten hobby, har nå utviklet s...

  Pris: 11 800,-
  Inkludert:
  • Fly tur/retur direkte Oslo - Mallorca
  • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
  • 7 netter i delt rom på 3* hotell med havs/bassengutsikt
  • Daglig frokost og middag ved hotellet
  • 4 herlige vandringer på Mallorca med lokalboende svensktalende leder
  • Transport til og fra vandringspunkter
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
   Tillegg for lokale skatter - pr idag er beløpet 40 NOK for 7 netter (betales til hotellet i €)
  • Reisen er omfattet Reisegarantifondet
  Reisedager: 8
  Bestill reise

  Søk reise

  Dag for dag program

  Mallorca vandring:

  Om vandringene og antall km: Vi spesifiserer ikke antall km vi går pr dag men du kan regne 3 km pr time. Siden det tar veldig variert tid å gå oppover og neover. Og siden det er mye opp og ned så blir det ikke så mange km vi beveger oss, men vi bruker den tiden som er satt av til dagens vandring.

  Dag 1: Ankomst Mallorca. Transfer  til hotell  Amic Horizonte, 3*. Sjekk inn på hotellrom som har utsikt mot basseng/hav. Felles middag på hotellet.  Vi skal bo her alle 7 netter.

  Dag 2:  Åsa kommer å møter oss på hotellet, forteller oss om uken og programmet. Frokost på hotellet og så blir vi kjørt i vår private bil til utgangspunktet for vandringen. Idag er det den pittoreske byen Deia som er startsted. En enkel vandring som varer i ca 3,5 timer + pauser. Vi tar oss god tid og nyter utsikt over Middelhavet. Stigningen idag er kun ca 300 m så dette er en middels- vandring. Transporten alle dager er ca 30-40 minutter til utgangspunktet, vi har med oss piknik eller stopper for lunsj (ikke inkl).  Vi starter alle vandringsdager fra hotellet ca 09.30 og er tilbake mellom 15. og 16. Så idag er en god start for å bli litt kjent med hverandre og Mallorca Transport tilbake til hotellet, og det er middag her på hotellet. 

  Dga 3: Frokost og middag på hotellet - og dagens vandring går til den lille koselige byen Orient. Herfra skal vi vandre opp til festningen Catillo de Alaro - en total stigning på ca 425 m og da kommer vi helt opp til 835 m o h. En nydelig utsikt venter deg. Vi vandrer ca 3,5 timer idag med + pauser. 

  Dag 4:  Frokost og middag på hotellet og fridag - bruk dagen som du ønsker og utforsk Palma, slapp av ved bassenget med en god bok eller be Åsa om gode forsalg til aktiviteter.

  Dag 5: Frokost og middag på hotellet og ny vandringsdag. Idag er det Valdemosa på programmet. Verdenskjent by men vi ska ut i naturen rundt byen og vandre en av Mallorcas aller vakreste vandringsstier. Det er ingen vanskelig vandring men litt strevsom, men jeg lover at du får lønn for strevet når du kommer opp på toppen og ca 1000 m over havet. Regn med ca 5 timer. 

  Dag 6: Frokost og middag på hotellet. Ny vandringsdag og vår siste for denne gang går i fjellene over byen Soller. VI starter 500 m over havet og skal vandre langs den vakre sjøen Cuber. Om man ønsker kan man også gå til toppen Lôfre før vi returnerer ned til Soller. Så her blir gruppens valg om det blir 3,5 timer eller 5,5 timers vandring og enten en stigning på 100 m eller 400 m. Nedstigningen til Soller er vidunderlig og hele 1000 m! Vi blir hentet og kjørt tilbake til hotellet. 

  Dag 7: Frokost og avskjedsmiddag på hotellet - utover det velger du selv hva du vil bruke denne siste feriedagen til!

  Dag 8: Frokost og sjekk ut og transfer til flyplassen for vår flyreise hjem - direkte fly til Oslo. Takk for nå! 

  *Med forbehold om små endringer*

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  Februar 2022

  12/02OSLOSpania, Mallorca - Vandringsreise med lokalboende Åsa
  Leder: Åsa Johannson
  Mer enn 411 800,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo