Skip to main content

Spania, Mallorca - Vandringsreise i februar

Dato: 22 - 29 februar 2020
Pris: 9 995,-
Inkludert:
 • Flyr tur/retur direkte Oslo - Mallorca
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 7 netter i delt rom på 3* hotell med havs/bassengutsikt
 • Daglig frokost og middag ved hotellet
 • 4 herlige vandringer på Mallorca med lokalboende svensktalende leder
 • Transport til og fra vandringspunkter
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
  Tillegg for lokale skatter - pr idag er beløpet 40 NOK for 7 netter (betales til hotellet i €)
 • Reisen er omfattet Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Bli med på vårvandring til herlige Mallorca

Februar er en nydelig måned på favorittøya Mallorca, temperaturer mellom 15 og 22 grader og sommeren er på vei. Vi er klar for en helt ny opplevelse og har i samarbeide med lokalboende Åsa Johannessen laget et herlig vandrings- og ferieprogram. Vi mener at dette er beste stedet å være siste uken av feburar 2020! Blir du med??

Om Mallorca:

Mallorcas hovedstad Palma de Mallorca er en liten storby og lokker med et stort utvalg av shopping, kultur og restauranter. Palmas eldre deler er utrolig vakre, med både gotiske katedralen og koselige smågagter. Nede ved havnen ligger den populære strandpromenaden med et utvalg av baer, kafeer, butikker og restauranter. Vårt hotell ligger i gåavstand til sentrum.

Om vandringen og programmet:

Vi har laget en program som innholder 4 aktive vandringsdager med våre lokale vertinne Åsa, de andre dagene nyter du som du ønsker. Ved bassenget, på kultur-tur, shopping eller bare slapper helt av?
Åsa møter oss ankomstdagen på hotellet og grå gjennom ytterige detaljer og planer.
På våre 4 vandringsdager kommer vi til steder som den pittoreske byen Deia, Soller, Orent og festningen Catillo de Alaro og Valdemosa. Vandringene varierer fra 3,5 timer til 5,5 timer pr dag og dette er aktiv tid - i tillegg har vi gode pauser. Vi spesifiserer ikke antall km vi går pr dag men du kan regne 3 km pr time. Siden det tar veldig variert tid å gå oppover og neover! Og siden det er mye opp og ned så blir det ikke så mange km vi beveger oss men heller da bruker den tid som er satt av til dagens vandring.
Vi har egen privat transport fra hotellet og til dagens utgangspunkt og det samme med returen. Vi har med oss piknik lunsj eller stopper og spiser lunsj under veis (ikke inkl). Vandringen er klassisfisert som middels- de to første dagene og middels+ de to siste. Høydeforskjellen kan bli opp till 800 m - men her kan vi være fleksible og endre i programmet. Alt ettersom hva som passer gruppen best.

Om hotellet:

Vårt hotell har fantastisk utsikt over havnen og Palma by. Det er gåavstand fra hotellet til sentrum, i unerkant av 2 km. De fleste rommene har utsikt over havet og bassenget. Kort avstand til nærmeste shoppingsenter, og det er buss og taxi rett utnefor hotelldøren. Det servers frokost på hotellet alle dager og en delig kveldsbuffet. Det er svømmebasseng med solstoler, det tilbys massasje og de har en bar og flere oppholdsrom. Her er link til hotellets hjemmeside: Hotell Amic Horizonte

Vår leder Åsa Johannesson:

Åsa er opprinnelig fra Sverige, men har bosatt seg med hele familien på Mallorca. Der arbeider hun som vandringsleder på det 25 året. Hun elsker å vandre i fjellet og det som startet som en liten hobby, har nå utviklet seg til en lidenskap. Åsa gleder seg over å kunne tilbyr sine tjenester og kunnskap som en erfaren vandringsleder til oss solsultne nordboere. Hun er en kunnskapsrik dame, som legger alt til rette for en fantastisk vandrereise.

Høydepunkter:

- Sommerfølelse i februar
- varierte vandringer
- fleksibel og kunnskapsrik lokal leder
- hotell nære sentrum
- alt lagt til rette for en herlig ferieuke

Hvem passer reisen for?

Den passer for deg som vil ha en aktiv og variert ferieuke, oppleve noe nytt, og bli kjent med Mallorca på en ny måte. Du må ikke vandre alle 4 dager om du ikke ønsker det - vi bor på et og samme hotell så her er det stor fleksibilitet. Reisen passer også for deg som reiser singel - her får du mange gode vandringsvenninner. Husk at de aller felste (9 av 10) reiser singel på våre reiser. Du velger om du vil betale ekstra for eget rom - ellers så har vi rom kamrat til deg. Alder varierer og alle er velkommen som kan vandre i 4 - 6 timer pr dag.

Da sees vi?? Velkommen!

Søk reise

Dag for dag program

Mallorca vår-vandring:

Om vandringene og antall km: Vi spesifiserer ikke antall km vi går pr dag men du kan regne 3 km pr time. Siden det tar veldig variert tid å gå oppover og neover! Og siden det er mye opp og ned så blir det ikke så mange km vi beveger oss men heller da bruker den tid som er satt av til dagens vandring.

22.02.2020  Avreise fra Oslo kl 10.00  og ankomst Palma 13.30  etter 3.,5 time på direkte fly. Transfer  til hotell  Amic Horizonte, 3*. Sjekk inn på hotellrom som har utsikt mot basseng/hav. Vår leder Åsa Johannesson kommer på sen ettermiddagen og informerer om uken og vårt felles program. Felles velkomstmiddag på hotellet.  Vi skal bo her alle 7 netter.

23.02.   Frokost på hotellet og så blir vi kjørt i vår private bil til utgangspunktet for vandringen. Idag er det den pittoreske byen Deia som er startsted. En enkel vandring som varer i ca 3,5 timer + pauser. Vi tar oss god tid og nyter utsikt over Middelhavet. Stigningen idag er kun ca 300 m så dette er en middel- vandring. Transporten alle dager er ca 30-40 minutter til utgangspunktet, vi har med oss piknik eller stopper for lunsj (ikke inkl).  Vi starter alle vadnringsdager fra hotellet ca 09.30 og er tilbake mellom 15. og 16. Så idag er en god start for å bli litt kjent med hverandre og Mallorca Transport tilbake til hotellet, og det er middag her på hotellet. 

24.02. Frokost og middag på hotellet - og dagens vandring derimellom går til den lille koselige byen Orient. Herfra skal vi vandre opp tl festningen Catillo de Alaro - en total stigning på ca 425 m og da kommer vi helt opp til 835 m o h. EN nydelig utsikt venter deg. Vi vandrer ca 3,5 timer idag med + pauser. 

25.02.  Frokost og middag på hotelelt og fridag - bruk dagen som du ønsker og utforsk Palma, slapp av ved bassenget med en god bok eller be Åsa om gode forsalg til aktiviteter.

26.02. Frokost og middag på hotellet og ny vandringsdag. Idag er det Valdemosa på programmet. Verdenskjent by men vi ska ut i naturen rundt byen og vandre en av Mallrocas aller vakreste vandringsstier. Det er ingen vanskelig vandring men litt strevsom, men jeg lover at du får lønn for streven når du kommer opp på toppen og ca 1000 m over havet. Regn med ca 5 timer. 

27.02. Frokost og middag på hotellet. Ny vandringsdag og vår siste for denne gang går i fjellene over byen Soller. VI starter 500 m over havet og skal vandre langs den vakre sjøen Cuber. Om man ønsker kan man også gå til toppen Lôfre før vi returnerer ned til Soller. Så her blir gruppens valg om det blir 3,5 timer eller 5,5 timers vandring og enten en stigning på 100 m eller 400 m. Nedstigningen til Soller er vidunderlig og hele 1000 m! Vi blir hentet og kjørt tilbake til hotellet. 

28.02. Frokost og avskjedsmiddag på hotellet -- derover valger du selv hva du vil bruke denne siste feriedagen til!

29.02. Frokost og sjekk ut og transfer til flyplassen for vår flyreise hjem - direkte fly til Oslo, vi lander her kl 17.50. Takk for nå! 

 

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
22/02Oslo GardermoenSpania, Mallorca - Vårvandring i februar med lokalboende svensk leder 89 995,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo