Skip to main content

Spania, Mallorca - Vandringsreise med lokalboende Åsa

Vandringsferie på herlige Mallorca

Lokalboende vandringsguide, Åsa, inviterer deg til sitt vandre- og ferieparadis! Her vandrer du blant olivenlunder, små pittoreske landsbyer, skogholt og fantastiske utsiktspunkt. Den lille storbyen Palma lokker med variert shopping, eldre kultur og koselige smågater. Og ved den populære strandpromenaden finner du hyggelige barer, kafeer og restauranter. Kun en liten spasertur fra hotellet du bor på. Ferie sa du? Oh, yeah! :)

Høydepunkter

 • Våren på Mallorca
 • Varierte vandringer
 • Fleksibel og kunnskapsrik lokal leder
 • Hotell nære sentrum
 • Alt lagt til rette for en super ferieuke for deg

Om vandringen og programmet

Du får 4 aktive vandringsdager med vår lokale vertinne Åsa. De andre dagene nyter du som du ønsker. Ved bassenget, med kultur, shopping eller bare slappe helt av og gjøre ingenting.

På våre vandringsdager vil du få besøke steder som den pittoreske byen Deia, Soller, Orent og festningen Catillo de Alaro og Valdemosa. Vandringene varierer fra 3,5 timer til 5,5 timer pr dag og dette er aktiv tid - i tillegg har vi gode pauser. Det er mye bevegelse opp og ned, og kanskje ikke mange kilometer du går, men vi bruker den tiden som er satt av til dagens vandring. Pausene er viktige så du virkelig får nyte utsikten og kose deg på tur!

Vandringsnivå

Vandringen er klassifisert som middels- de to første dagene og middels+ de to siste. Høydeforskjell opptil 800 m, men vi er fleksible og endrer i programmet etter gruppens behov.

Mer om hele programmet lenger nede på siden.

Hotell Amic Horizonte med utsikt og gangavstand til sentrum

På hotellet får du fantastisk utsikt over havnen og Palma by. Det er gangavstand fra hotellet til sentrum, i underkant av 2 km. De fleste rommene har utsikt over havet og bassenget. Du får frokost på hotellet alle dager samt en deilig kveldsbuffet. Her er svømmebasseng med solstoler, bar og flere oppholdsrom. Det er også mulighet for å booke massasje.

Hotel Amic Horizonte Palma Mallorca

Reisen passer for deg som

 • Vil ha en aktiv og variert ferieuke
 • Trives med tursko på beina
 • Oppleve noe nytt
 • Bli kjent med Mallorca på en ny måte
 • Reiser alene – her får du nye turvenninner

 • Ser deg på Mallorca. Velkommen!
Status:
Fullt

Søk reise

Dag for dag program

Program for vandring på Mallorca

Vi spesifiserer ikke antall kilometer vi går per dag, men du kan regne 3 km per time. Det varierer en del hvor lang tid vi bruker på å gå både oppover og nedover. Det er mye bevegelse opp og ned, og kanskje ikke mange kilometer du går, men vi bruker den tiden som er satt av til dagens vandring.

Dag 1

Ankomst Mallorca. Transfer til Hotel Amic Horizonte, 3*. Sjekk inn på hotellet. Felles middag på hotellet.  Her bor du alle 7 netter.

Dag 2

Åsa møter oss på hotellet, forteller oss om uken og programmet. Frokost på hotellet, deretter blir vi kjørt i vår private bil til utgangspunktet for vandringen. I dag er det den pittoreske byen Deia som er startsted. En enkel vandring som varer i ca 3,5 timer + pauser. Vi tar oss god tid og nyter utsikt over Middelhavet. Stigningen i dag er kun rundt 300 meter så dette er en middels- vandring. Transporten alle dager er ca 30-40 minutter til utgangspunktet. Det blir medbrakt piknik eller vi stopper for lunsj (ikke inkludert).  Vi starter alle vandringsdager fra hotellet ca 09.30 og er tilbake mellom 15.00 og 16.00. I dag blir det en god start for å bli litt kjent med hverandre og Mallorca. Transport tilbake, og felles middag på hotellet.

Dag 3

Frokost og middag på hotellet. Dagens vandring går til den lille koselige byen Orient. Herfra skal vi vandre opp til festningen Catillo de Alaro. Det er en total stigning på ca 425 meter og da kommer vi helt opp til 835 moh. En nydelig utsikt venter deg. Vi vander ca 3,5 timer i dag + pauser.

Dag 4

Frokost og middag på hotellet. Fridag i dag - bruk dagen som du ønsker og utforsk Palma, slapp av ved bassenget med en god bok eller be Åsa om gode forsalg til aktiviteter.

Dag 5

Frokost og middag på hotellet. Ny vandringsdag. I dag er det Valdemosa på programmet. Verdenskjent by, men vi skal ut i naturen rundt byen og vandre en av Mallorcas aller vakreste vandringsstier. Det er ingen vanskelig vandring, men litt strevsom. Åsa lover at du får lønn for strevet når du kommer opp på toppen og ca 1000 meter over havet. Regn med ca 5 timer.

Dag 6

Frokost og middag på hotellet. Ny vandringsdag og vår siste for denne gang går i fjellene over byen Soller. Vi starter 500 m over havet og skal vandre langs den vakre sjøen Cuber. Om du ønsker kan du også gå til toppen Lôfre før vi returnerer ned til Soller. Så her blir gruppens valg om det blir 3,5 timer eller 5,5 timers vandring og enten en stigning på 100 m eller 400 m. Nedstigningen til Soller er vidunderlig! Vi blir hentet og kjørt tilbake til hotellet.

Dag 7

Frokost og avskjedsmiddag på hotellet - utover det velger du selv hva du vil bruke denne siste feriedagen til!

Dag 8

Frokost og sjekk ut og transfer til flyplassen for vår flyreise hjem - direkte fly til Oslo. Takk for nå!

 

*Med forbehold om små endringer*

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo