Skip to main content

Spania, Mallorca - Luksus vandring og spanske delikatesser med Kaisa

Dato: 12 - 19 september 2020

Mallorca - Luksus-vandring og spanske delikatesser med Kaisa

Mallorca-vandring med Kaisa er tilbake! Etter 3 års pause presenterer hun et helt nytt program. Denne gang blir det vandring og matopplevlser i området Soller, Deia og Valldemossa. Med avslutning i Palma.
Første dato ble raskt utsolgt og vi tilbyr derfor samme resien en uke før - velkommen!

Mallorca Fornalutz

Mallorca er en perle av en øy. Stedet byr på flott natur og har et fantastisk terreng for vandring, toppturer og naturopplevelser. Vi skal vandre på nordvestkysten av øya og i det vakre Soller-området. Soller ligger i en dal med olivenlunder, appelsin og mandeltrær og er selve hjertet i fjellkjeden Sierra de Tramuntana. Her skal vi vandre på idylliske stier mellom lunder med oliventrær og havutsikt. Både oliven og mandler er viktige og store eksportvarer for Mallorca. Begge deler smaker fantastisk på øya! Her fant Charlie Chaplin og andre kunstnere både ro og inspirasjon. Og det lenge før Michael Douglas og George Clooney oppdaget paradiset og kjøpte sine feriehus her.

porto soller

Høydepunkt

 • Vandring i vakker natur og variert terreng
 • Fantastiske måltider med spanske delikatesser på spesielt utvalgte steder
 • Tid for bade sightseeing, shopping eller strandliv
 • Mange bademuligheter på små sjarmerende strender på øya
 • Vi skal på hotell med meget høy standard (5* og 4 *), svømmebasseng og utsøkt frokostbuffet
 • Avslutter i Palma med shopping og sightseeing

Mallorca

Fottur, matopplevelser og strandliv

Uken byr på vandring i det vakreste området for vandring på øya med mange bademuligheter. Vi opplever både fjellet, kysten og strendene. Det vil bli fantastiske måltider med fersk lokale råvarer, selvsagt tapasskinke og øyas smakfulle oster på spesielt utvalgte restauranter.

sangria

Risotto Scampi

Hotell med høy standard hele uken

costa dor deia

Vi skal bo på hotell med meget høy standard hele uken. Vi starter med 4 netter på Soller Grand Hotel 5* https://www.granhotelsoller.com/ som ligger sentralt til i Soller med SPA, flott utendørs område med svømmebasseng. Videre bor vi på Hoposa Costa dor 4* som ligger fantastisk til nede ved havet og klipper. Stedet har den beste beligenheten for solnedgang og hotellet er kun for voksne (adult only). Området rundt hotellet har magiske omgivelser med chillout soner og svømmebasseng. Fin bar og resturant hvor vi spiser utsøkt frokostbuffet. Vi avslutter i Palma på sentralt hotell i gamlebyen rett ved handlegatene og Kathedralen.

grand hotel Soller

Din turleder, Kaisa Hafredal

Kaisa Hafredal

Kaisa Hafredaler en utdannet kostholdsveileder og coach. Hun er ­lidenskapelig opptatt av ren næringsrik mat og frisk luft. Hun er turleder i DNT og driver helsebloggen www.balanseihverdagen.no. Hennes destinasjoner i 2020 er: Kreta, Italia- Amalfi og Piemonte, Mont Blanc, Sør- Afrika og Lofoten. Kaisa Hafredal har selv gått opp løypene, og kjenner området svært godt etter mange reiser til Mallorca.

Kaisa har stor fokus på natur og matopplevelser på alle sine vandringsreiser og har kun små vandringsgrupper med max 12 deltakere. En liten eksklusiv gruppe gir et godt samhold og god flyt på vandringsturene. Vi starter vandringene hver dag først etter en god lang frokost.

// Alle foto er tatt av Kaisa på tidligere vandringsturer

Vandringsnivå - Terreng

Nivå: Middels +
Kaisa tar deg med på en middels+ og sporty vandring som passer for deg som er i god fysisk form.

Terreng: Fin sti langs kyst og fjell. Noe stein og enkelte partier på vei

Denne reisen har nivå middels+ og er en sporty vandringsreise. Reisen passer for deg som er i god fysisk form og liker en aktiv og opplevelsesfylt ferie. Det kreves at du har erfaring med å gå ulendt terreng med stigning.

Praktisk info. Godt fottøy er et must og anbefaler solide inngåtte fjellstøvler. Temperaturen ligger mellom 20-25 grader i september på Mallorca. Men været kan aldri garanteres så pakk med både lette og noen varme klær. En lett vindjakke anbefales og beskyttelse mot sol og varme. Caps, solbriller og solkrem! Ta gjerne med en stor drikkeflaske, evt gåstaver (anbefales) og en lett dagstursekk med sitteunderlag. Og et lite førstehjelpsskrin i tursekken er kjekt.

Helsekrav til deltagelse på denne reisen er at du er i god form og har erfaring med å vandre i kupert terreng. Du bør også kunne vandre i normalt tempo og ikke ha pågående skade i kne, bein eller hofte som vil hindre gruppen underveis på fotturen.

NB! Vi ber deg fylle ut og sende inn denne obligatoriske helseerklæringen til oss innen 10 dager etter påmelding. Trykk her for skjema. Fyll inn og send det på mail til jomfru@jomfrureiser.no

Gode ord fra tidligere reisende:

"Kaisa er en meget flott turguide. Blir Ikke siste turen med henne :) Veldig koselige deltakere med på turen og flink reiseleder."

"Guiden Kaisa var en veldig lett og hyggelig jente å like. Kunne ikke vært bedre."

"Hei jeg var med på tur til Mallorca med Kaisa det var helt fantastisk. Kaisa er en turleder som for meg får terningkast 6 bedre kan det ikke bli. Hilsen Kari"

"Bra upplägg, bra turer, bra hotell och mat. Allt var superbra."

"Fantastisk reise med Kaisa som er inspirerende og artig turleder. Alt var gjennomtenk og gir masse positiv energi. Sunn mat, vakker natur og spennende turruter. Kjempe god kombinasjon av tur og strand ferie. "

"Har veldig gode opplevelser fra denne fantastiske reisen."

Din leder: Kaisa Hafredal

Kaisa Hafredal er vandringsleder for Jomfrureiser på 7 året! Kaisa er utdannet kostholdsveileder og coach, er lidenskapelig opptat av helse, ernæring og aktiv livsstil i naturen. Elseker å reise, oppleve nye kulturer og...

Pris: 19 500,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur direkte Oslo - Mallorca inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - hotell og start/stopp punkt for turene
 • Bagasjetransport mellom overnattingstedene
 • 7 netter i delt dobbeltrom på hotell med høy standard 5* og 4*
 • Frokost hver dag og 3 flotte middager på spesielt utvalgte steder
 • Avgifter for fjellpasseringer
 • Fin båttur langs klippene
 • Den kjente trikketuren fra Porto Soller til Soller
 • Sosialt samvær med vandringsglade jenter og kostholdscoach Kaisa som turleder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Dag for dag program

Dag 1. Avreise Oslo – Palma - Porto Soller (lør 12)

Fly til Palma direkte fra Gardemoen (3, 5 time). Vi ankommer Palma flyplass midt på dagen og møtes i ankomsthallen. Transporten direkte til hotellet i Soller(ca 35 min). Vi sjekker inn og i dag er det tid for litt sightseeing i den koselige byen. En god lunch, noen timer ved hotelets bassengkant før vi møtes på kvelden til velkomstmiddag (inkludert med drikke) , presentasjon og kort gjennomgang av ukens program.

• Overnatting:  4 netter: Grand Hotell Soller 5 * Hotellet har SPA, flott bassengområde, bar, restaurant og utsøkt frokostbuffet! 

grand hotel Soller


Dag 2. Vandring Soller - Fornalutz - Porto de Soller (søn 13)

Fornalutz

Etter en god frokost starter vi vandringen fra Soller (50 moh) og opp til den lille fjellperlen Fornalutz (400moh). Her nyter vi området og en is eller en kaffe før vi fortsetter videre på skogstid mellom olivenlund og åpent landskap ned til kysten porto de Soller. Her blir det tid til lunch, bad og sightseeing før vi tar den berømte trikken tilbake til Soller ( ca 20 min). Det er en flott rundtur hvor vi får sett og opplevd mye på ukens første vandring. 

• Distanse/tid: ca 12 km- 400 meter stigning, 3 timer + pause    

Vandring med Kaisa

Dag 3. Topptur Coll de L’Ofre og videre til innsjøen Cuber (man 14)

Etter frokost starter vi vandringen fra vårt hotell igjennom den genuine spanske landsbyen Biniaraix med nydelig arkitektur. Vi vandrer videre på urgamle steinstier og har utsikt over havet, ulike landsbyer og fossefall på veien og opp til Coll de L'Ofre (875 moh.) Vi følger den legendariske GR 221 mot tossals verds dalen til den kjente innsjøen Cuber som ligger i Tramuntanafjellene. Vi blir fraktet med minibuss tilbake til hotellet (ca 40 min).  Ettermiddagen og kvelden til egen disposisjon. Soller har koselige handlegater, cafeer og resturanter. Turleder tar deg gjerne med til en spennende vegansk resturant som serverer budda bowl og Kombucha!

• Distanse/tid: ca 18 km- 900 meter stigning, 5-6 timer + pauser

Mallorca Vandring

Dag 4. Soller - Cala Tuent - strand og båtveien tilbake (tir 15)

I dag skal vi gå en flott tur hvor vi også starter fra Soller over fjellene og ned til den vakre kyst perlen Cala Tuent. Vi starter på urgamle stier igjennom skog og åpent landskap. Stien ned til kystperlen Cala Tuent er et vakkert skue med det blåturkise havet som følger oss. Det blir tid til nytelse på den lokale resturanten og bad/soling før vi returnerer med båten tilbake til Porto Soller. (ca 20 min flott båttur langs klippene). Og videre tilbake til Soller. 

• Distanse/tid: ca 14 km- 650 meter stigning, ca 4-5 timer + pauser

Kaisa Hafredal Mallorca

Dag 5. Vandring fra Porto Soller til Deia (ons 16)

Etter frokost og utsjekk starter vi vandringen direkte fra vårt hotell og kommer inn på den gamle veien Camí de Castelló til Deia (160 moh) i vakre naturomgivelser. Daler med frodig natur og havutsikt følger oss på denne turen. Og vi går igjennom mange koselige serveringsteder underveis hvor vi kan nyte litt kald drikke. Vi går direkte ned til stranden Cala Deia hvor det er tid for et bad før vi ankommer fjellandsbyen Deia. Her ligger det flere meget gode resturanter som vi kan nyte en tidlig middag. Alternativ er å spise på hotellet senere. Vårt hotell ligger 2 km fra Deia, så etter sightseeing/middag i Deia går vi til vårt hotell. (alternativ buss/taxi). Bagasjen vår blir fraktet direkte til hotellet.  
 
• Distanse/tid: 16 km - 400 meter stigning, 4 timer + pauser

Mallorca sunset

• Overnatting:  2 netter i Costa Dor Hoposa Hotel 4* adult only (Llucalcari- 2 km fra Deia) Hotellet har fantastisk havutsikt, svømmebasseng, bar/ restaurant og utsøkt frokostbuffé! Her har vi også den flotteste solnedgangen og kort vei ned til klippene på nedsiden av hotellet

Dag 6. Rundtur Valldemossa med høyest punkt 945 moh (tor 17)

valldemosa

I dag blir det flott rundtur med utgangspunktet fra den koselig byen Valldemossa som ligger 20 min busstur fra Deia. Vi kjøper med oss lunch fra Valldemossa før vi starter dagens vandring. Valldemossa ligger på 413 moh og vi starter oppstigningen på vei et godt stykke (lukket for biltrafikk) før vi møter skogstien som tar oss opp til fjellet og ukens høyeste punkt på 945 moh. Her har vi flott havutsikt, byutsikt ned til Deia og faktisk helt ned til Porto Soller. Vi går på flott skogsstid med vakre trær og utsikt mot Palma tilbake til Valldemossa. Herifra returnerer vi tilbake til vårt hotell med lokal bussen. Flott middag på vårt hotell på kvelden. (inkludert uten drikke)

 • • Distanse/tid: 12 km - 600 meter stigning, 4 timer + pause

Vandring med Kaisa

Dag 7. Palma - fridag (fre 18)

Etter en god frokost sjekker vi ut og blir fraktet til Palma. Innsjekk av bagasje på vårt hotell som har god beliggenhet i Palma. Her er det kort vei til handlegatene, gamlebyen, kathedralen, havnen og det du måtte ønske å oppleve i Palma. Avslutningsmiddag i gamlebyen i Palma på kvelden (inkludert med drikke).

• Overnatting:  Hotell sentralt i Palma 4* med frokostbuffet

risotto scampi delikatesser

Dag 8. Hjemreise (lør 19) 

Etter en god lang frokost sjekker vi ut av hotellet og reiser samlet til flyplassen ( ca 20 min til flyplassen). Tusen takk for nå!

Vi tar forbehold om endringer i programmet grunnet værforhold eller andre hendelser utenfor vår kontroll og ytre påvirkning. Vi viser til våre betingelser på nettsiden.

Flytider

Direkte 3 timer

Avreise:

Oslo, Avreisetidspunkt 08.40. Beregnet ankomst Palma 12.10

Hjemreise:

Palma, Avreisetidspunkt 12.50. Beregnet ankomst Oslo 16:25.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

September 2020

12/09OSLSpania, Mallorca - Luksus vandring og spanske delikatesser med Kaisa
Leder: Kaisa Hafredal
119 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo