Skip to main content

Spania, Mallorca - Treningsreise til øyperlen Mallorca

Status:
Fullt

Opplev treningsglede ned sterkere kropp

En treningsreise hvor du garantert vil oppleve et unikt samhold med fokus på mestringsfølelse og treningsglede. Denne reisen vil gi deg allsidig og variert trening som passer alle. Tiden mellom våre to treningsøkter pr dag disponerer du som du ønsker; her er det muligheter for både egentid, strandliv, utflukter, shopping, avslapping og velvære. Alene eller sammen med oss i gruppen som reiser til vår favoritt destianasjon Mallorca!

Hotellet, Maritim Galatzo Hotel

Vi skal bo på fantastiske Maritim Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet, ogområdet i og rundt hotellet er perfekt for trening. På hotellet har de en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Rommene er moderne og delikat innredet. Hotellet ligger ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova. Fra hotellet går det shuttlebuss en gang i timen til stranden i Paguera. Dit er det ca 2 km og rundt 20 minutter gangavstand. Der er fine stier til å gå og løpe på. I Paguera er det butikker, kafeer, barer og uteliv. Hotellet har to restauranter. Link til hotellet finner du her.

mallorca hotel maritim galatzo

Om programmet

Treningsøktene består blant annet av sirkeltrening med både styrke- og kondisjonsøvelser, minibands-strikker, HIIT, core, crossfit-inspirert trening, boot camps og felles morgentur med gange/jogging. Alle øktene er selvfølgelig frivillige å delta på, men vi har tilbud to ganger om dagen så har du lyst så gleder vi oss til å trene sammen.
Eksempel på hvordan en dag kan se ut:
07:30-08:10 Felles morgentur
08:00-10:00 Frokost
10:00-11:00 Rumpe-trening med minibands
11:00-17:00 Egentid
17.00-17.45 Core-trening
17.45-19.30 Egentid
19.30 Felles middag og deretter herlig underhonding og dans på hotellet

Eksempel på hvordan en annen dag kan se ut:
07:30-08:00 Morgenmobilitet
08:00-10:00 Frokost
10:00-11:00 Sirkeløkt med kondisjon og styrke
11:00-17:00 Egentid
17.00-18.00 Foredrag
18.00-19.30 Egentid
19.30 Felles middag og deretter underholdning på hotellet

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som ønsker en aktiv og inspirerende ferie, samtidig som du også vil få god tid til å nyte livet som det passer deg på den spanske ferieøya. Du reiser kanskje single? Men det går helt fint, vi blir raskt en herlig gjeng som blir godt kjent og har mye moro sammen. Vi spiser middager sammen og vi har flere felles samlinger hver dag. Reisen passer for damer i alle aldre og for deg som er nysgjerrig på noen nye og annerledes treningsøkter. Alt er enkelt og mulig å gjennomføre og du må aboslutt ikke være godt trent eller erfaren for å delta her.

Instruktører:

Silje Bjørnstad jobber til daglig som personlig trener, ernæringsrådgiver og helsejournalist. Hun er fast treningsekspert i VGs Vektklubb, og har både PT-timer og gruppetimer på treningssenteret STERK i Oslo. I 2018 ga hun ut boken «Slik former du kroppen – med styrketrening og kosthold». Silje har stort fokus på at trening skal være både gøy og effektivt. Som treningsinstruktør er Silje er opptatt av å tilpasse treningen slik at alle skal oppleve treningsglede og mestringsfølelse – uansett nivå og utgangspunkt. Timene til Silje kjennetegnes av god stemning, høy energi og masse endorfiner!
Instagram: @silje_bjornstad
Sandra Johannson er utdannet personlig trener og har jobbet som PT de siste 9 årene. I tillegg til å jobbe med personlig trening har Sandra også gruppetimer og workshops. Hun har flere kurs innen trening og helse, og er blant annet utdannet rehab-trainer, eleiko strenght coach med mer. Sandra har jobbet med mange prosjekter med fokus på trening, helse og livsstilsendring, og det å bli en sterkere utgave av seg selv. For Sandra er det viktig at treningsøkter skal være gøy og lystbetont – trening er for alle!
Instagram: @sandra_trainer

silje og sandra

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo