Skip to main content

Spania, Mallorca - Treningsreise ved Alcudiastranden

Dato: 25 april - 2 mai 2020
Pris: 10 000,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur direkte Oslo – Mallorca inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen – hotellet
 • 7 netter i delt dobbeltrom
 • Halvpensjon
 • Lokal hotellskatt i Spania
 • Daglige treningsøkter med Sandra
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet.
Reisedager: 8
Bestill reise

Bootcamp-uke med fokus på mestring og treningsglede

Siste uken i april er akkurat da du trenger sol, varme og påfyll - bli med oss på aktiv og variert bootcamp uke til vakre Alcudia. Stedet er Mallorca's mest populære feriested, som frister oss med 15 km langgrunn sandstrand og azurblått Middelhav. Her tilbyr vi en herlig uke med variert trening, mestringsfølelse og fellesskap.

Mallorca sunset

4 stjerners hotel i Playa de Muro

Vi bor på nydelige Iberostar Playa de Muro som har en perfekt beliggenhet like ved stranden. Dette 4-stjerners hotellet har et herlig uteområde med hage, flere bassenger og restauranter. I tillegg har ferieanlegget en fantastisk spa avdeling, sykkelutleie, og et godt utstyrt treningsrom. Her har du alt du trenger for å ha en aktiv og sporty uke, samtidig som du nyter det gode ferielivet i en avslappende atmosfære.

Om Alcudia

Restauranter med utmerket spansk og internasjonalt kjøkken finner du flere av. Herlige kafeer, butikker og alt er innen gåavstand i Alcudia. Ønsker du å danse deg gjennom natten vil du finne to brukbare diskoteker i Alcudia. Tiden mellom treningsøktene disponerer du på egen hånd. Her kan du nyte solrike dager på stranden og bade i turkisfarget vann. Eller du kan reise på shopping, ta en velværedag på spa, dra på en utflukt eller bare slappe av med en god bok ved bassenget. I området er det også aktiviteter som vannsport, volleyball, sykling og tennis

Programmet vårt denne uken

Det blir lagt opp til to treningsøkter daglig. Du får trent variert og effektivt med blant annet flere Bootcamp-timer hvor vi sammen motiverer og heier på hverandre. I tillegg vil det bli lagt opp egne økter med fokus på styrke, kondisjon, minibands-øvelser,kroppsvekttrening, core og stabilitet. Her vil det bli variert og funksjonell trening som utfordrer deg på en god måte - uansett hvilket nivå man er på.

Treningsreise Mallorca

Eksempel på hvordan en dag kan se ut:

7.30-08.00 Morgen-gåtur for de som ønsker
07:00-09:00 Frokost
09:30-10:30 Boot Camp med kroppsvektøvelser som trener hele kroppen. Vi jobber i team slik at vi får best mulig motivasjon av hverandre!
10:30 - 17:30 Egentid hvor du kan slappe av, nyte solen og strandliv, reise på shopping etc.
17:30 - 18:30 Mobilitet og core med fokus på kjernemuskulatur og stretching
20:00 - 21:30 Middag

Hvem passer reisen for?

På denne reisen vil du sammen med andre få den deilige følelsen av å mestre nye utfordringer samtidig som du henter ny inspirasjon og positiv energi som du tar med deg hjem i hverdagen. Turen passer for damer i alle aldre og treningen vil bli tilrettelagt slik at du får best mulig utbytte - enten du er nybegynner eller erfaren. Du kan reise både alene eller sammen med noen. Etter denne uken med variert og morsom trening, inspirasjonsforedrag, sol og avslapping reiser du tilbake med masse
motivasjon og overskudd!

Instruktør

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
25/04Oslo GardermoenSpania, Mallorca - Treningsreise til AlcudiastrandenMer enn 410 000,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo