Mallorca - Yoga med Henriette Lien

Dato: 25 - 31 mai 2018
Pris: 13 900,-
  • Stranden og den avslapppende atmosfæren på hotellet 
  • Yogaen med Henriette
  • Palma by
  • Havutsikten
     

Mallorca har alt for en herlig ferie - turkisblått hav, slott og katedraler, høye furuskoger, bratte klipper, lange sandstrender, mote, design, og en liten dose jetset. Vi skal bo på Bonsol hotel 4* i Illetas Dette er avslappende som er ideelt for yoga, ro og avslapping. Beliggende ved havet en med fantastisk panoramautsikt over Middelhavet mens du utfører utendørs yoga eller fra balkongen på rommet.  Til hovedstaden Palma de Mallorca er det kun ca 20 minutter og kan nås med buss eller taxi, dersom du ønsker å oppleve litt kultur eller shopping. Palma er en vakker by med utallige butikker, cafeer og restauranter og er verdt turen.

Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtangayoga i 13 år og er nå sertifisert yogainstruktør.
Hun underviser i VINYASA FLOW også kalt FLYTYOGA. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene.Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg til å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga. Hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette

På denne turen skal vi starte hver dag med 90 minutters dynamisk yoga. Vi vil være innom forskjellige teknikker som Vinyasa flow, kundalini og Ashtanga. På ettermiddagene blir det en mye roligere praksis for å runde av dagen. Vi skal praktisere yin yoga som hjelper å roe nervesystemet ned, vi skal lære litt thai massage, bindevevsavspenning, meditasjon, vi skal gjøre pusteøvelser og mye mer. Det vil være mulighet å booke privat timer med Henriette for en tillegg i prisen. Hvis det er interesse i gruppen vil det og settes opp kurs hvor alle lager sitt et eget mala smykke. Dette og for en tillegg i prisen

Program:

Morgen:  90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)    Ettermiddag: Yin/stretch/meditativ praksis  (NB!Små endringer i programmet kan forekomme)

Utstyr du må ta med:  2 tennisballer, en yogakloss og en yogastropp på turen .

Inkludert : Fly t/r Oslo - Palma, Transfer t/r flyplassen, 6 netter i delt dobbeltrom på bonsol hotel, halvpensjon på hotellet(frokost og lunsj eller middag)  2 daglige yogatreninger med Henriette, Sosialt og hyggelig fellesskap med andre yoga interesserte jenter

Pris: Kr 13 900,- i delt rom  Enkeltrom tillegg: Kr 1 900,-

Pris:
13 900,-
Dager:7
Inkludert i reisen
Flyreise t/r, skatter & avgifter, transfer, 5 netter i delt rom på Bonsol, halvpensjon på hotellet, 2 daglige yogatreninger med Henriette.

Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
25/05Oslo Mallorca - Yoga med Henriette Lien 713 900,-Bestill