Skip to main content

Spania, Mallorca - Yoga reise med Henriette Lien

Dato: 7 - 12 juni 2019
Pris: 12 500,-
Inkludert:
 • Flyreise Oslo - Mallorca t/r m direkte fly
 • Bagasje
 • Transfer flyplass hotell t/r
 • 5 netter delt dobbeltrom på 4* hotell
 • Frokost og middag daglig
 • 2 daglige yogaøkter med Henriette Lien
 • Sosialt samvær og herlig fellesskap
 • Medlem i Reisegarantifondet
Reisedagar: 6
Bestill reise

Mallorca og 5 døgn med yoga, nytelse, påfyll og energi - bli med!

Dette har du tid til i en travel hverdag - bli med oss i pinsehelgen til Mallroca og få 5 døgn med yoga og energi - ledet av Henriette Lien. Vi skal nydelige Illetas og et lekkert hotell somligger rett ved Middelhavet og kun 10 min med bil fra Palma sentrum. Denne reisen har raskt blitt fulltegnet tidligere år, så er du inteeressert så meld deg på i dag!

Om hotellet; Bonanza Playa 4*

Hotel Riu Palace Bonanza Playa 4* heter det og har suveren beliggenhet i Illetas på Mallorca, rett ved stranden. Herfra er det ca 10 minutter inn til Palma by for de som har ønsker om å besøke sentrum for shopping og uteliv. Hotellet er perfekt for å nyte, delta på våre yogaøvelser og bli godt kjent med andre. Hotellet har stort treningsrom - men nydelig utsikt over Middelhavet. I tillegg er det innendørs og utendørs bassenger, stor spa og velværeavdeling, terrasser, restauranter og barer. Store dobbeltrom med seperate senger (går fint å dele for to som ikke kjenner hverandre), parkett gulv, balkong, hårføner og gratis wifi. Link til hotellets hjemmeside

Vår yogaleder Henriette Lien

har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtanga-yoga i 13 år og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i vinyasa flow, også kalt flyt-yoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene. Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg med å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette

På denne reisen blir det morgentimer i 90 minutters dynamisk yoga. Vi vil være innom forskjellige teknikker som Vinyasa flow og Ashtanga. På ettermiddagstimene blir det en mye roligere praksis for å runde av dagen. Vi skal praktisere yin yoga som hjelper oss å roe nervesystemet ned, lære litt thai massage, bindevevsavspenning, meditasjon, pusteøvelser og mye mer. Det vil være en mulighet å booke privattimer med Henriette mot et tillegg i prisen. Du kan delta på reisen uansett om du er nybegynner eller erfaren "yoggis".

Morgentimer: 90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)
Ettermiddagstimer: Yin/stretch/meditativ praksis

Programmet

er to ganger med daglig yoga ledet av Henriette LIen - på morgenen før frokost og på sen ettermiddagen. Det vil skje ute i mens vi nyter av solen og Middelhavet. I tillegg er det inkludert med 5 middager på hotellet i løpet av uken. Vi foreslår også en felles utflukt til Palma - vil du bli med så meld deg på på stedet.

Reisen passer for

deg som vil lære mer om yoga, bli enda dyktigere i din yogapraksis, finne balansen i livet og få påfyll og energi. Reisen har 5 døgns varighet og du vil garantert komme hjem med mye på fyll og energi. Du kan være nybegynner eller erfaren "yoggis". Du er velkommen å reise med deg selv, vi har reisevenniner og daglig program så vi blir raskt godt kjent med hverandre og en god sammensveiset gjeng. Du trenger heller ikke å bruke penger på eget rom, det er flott å dele og en fin måte å blikjent med nye venninner på. Vi gleder oss til å hilse DEG velkommen!

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
07/06Oslo GardermoenSpania, Mallorca - Yogareise med Henriette Lien
Leder: Henriette Lien
512 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo