Spania, Mallorca - sporty vandring og spanske delikatesser med Kaisa

HØYDEPUNKTER:

• Vandring i vakker natur og variert terreng på ulike steder på øya
• Fantastiske måltider med spanske delikatesser på spesielt utvalgte steder
• Besøk til vingård med vinsmaking og spanske delikatesser
• Tid for bade sightseeing, shopping eller strandliv
• Vi skal på hotell med høy standard og utsøkt frokostbuffet.

Last ned program

Mallorca, - Sporty vandring og spanske delikatesser med Kaisa

Fottur, fjellandsbyer og strandliv

Mallorca er en perle av en øy. Stedet byr på flott natur og har et fantastisk terreng for vandring, toppturer og naturopplevelser. Uken byr på vandring i varierte områder på øya, strandparadis, shopping og kultur! Det vil bli fantastiske måltider med fersk fisk, lam, vegetar­mat, tapasskinke og øyas smakfulle oster på spesielt utvalgte restauranter på øya. Turleder Kaisa Hafredal har selv gått opp løypene, og kjenner området svært godt.

Vandringsnivå: Vandringen er klassifisert som middels+ og passer for deg som er i god fysisk form og som liker en aktiv opplevelsesfylt ferie. Fokus på sunn og god mat hele uken.

Ferien i korte trekk: Første delen av vandringsuken er i Port de Pollenca som ligger i en bukt helt nord på øya. Her bor vi rett ved stranden med utsikt over Middelhavet. I dette området blir det topptur og strandparadis på samme dag! Kultur og shopping er også lett tilgjengelig.
Etter tre dager drar vi videre til nordvestkysten av øya og til det vakre Soller-området. Soller ligger i en dal med olivenlunder, appelsin og mandeltrær og er selve hjertet i fjellkjeden Sierra de Tramuntana. Her skal vi vandre på idylliske stier mellom lunder med oliventrær og havutsikt. Både oliven og mandler er viktige og store eksportvarer for Mallorca. Begge deler smaker fantastisk på øya! Vi skal bo i de idylliske fjellandsbyene Fornatlux og Deia på hotell med høy standard med fjell og havutsikt. Her fant Charlie Chaplin og andre kunstnere både ro og inspirasjon. Og det lenge før Michael Douglas og George Clooney oppdaget paradiset og kjøpte sine feriehus her.

Vår turleder: Kaisa Hafredal er utdannet kostholdsveileder og coach. Lidenskapelig opptatt av helse, ernæring og aktiv livsstil. Turleder i DNT og gått mye i fjellet i Norge og ulike steder i Europa og Himalaya. På oppdrag for Jomfrureiser for fjerde året – vi gleder oss og hilser deg som kunde velkommen til en magisk vandreuke!

Pakketips for turen: Godt fottøy er et "must". Pakk både lette og varme klær. En vet aldri når vinden kommer og ull er fint å ha tilgjengelig. Temperaturen ligger mellom 20-25 grader. En lett vindjakke anbefales og beskyttelse mot sol og varme som caps, solbriller og solkrem! Ta gjerne med en stor drikkeflaske (CamelBak selger 1 liters flasker), gåstaver om du ønsker og en lett tursekk. Les vår generelle utsyrsliste for vandringsreiser her

Pris: Kr 15 950,- i delt rom   Enkeltrom kan dessverre ikke bookes på denne reisen.

Begrenset antall rom så vær snar med din på melding - det ble raskt fullbooket i fjor.

Gode ord fra tidligere reisende: 

"Kaisa er en meget flott turguide. Blir Ikke siste turen med henne:)  Veldig koselige deltakere med på turen og flink reiseleder."

"Guiden Kaisa var en veldig lett og hyggelig jente å like.
Kunne ikke vært bedre."

"Hei jeg var med på tur til Mallorca med Kaisa det var helt fantastisk, har ingen ting å klage på. Kaisa er en turleder som for meg får terningkast 6 bedre kan det ikke bli. Hilsen Kari"

 

Status:
Fullt

Kart