Spania, Mallorca - Yoga, egenutvikling & refleksjoner

Dato: 26 - 31 mars 2019
Pris: 11 950,-

Velkommen på 5 herlige dager på Mallorca med fokus på DEG!

Velkommen til “More than a retreat, this is your journey & maybe you will find your purpose “ 
En reise med fokus på Yoga, mindfulness, stillhet, pust, forelesninger, refleksjon & egenutvikling. Vil du ha inspirasjon til å leve livet fullt ut? Vekke din feminine side? Finne balansen i ditt liv? Bli deg selv mer bevisst? Finne stemmen inni deg som snakker ut fra egenkjærlighet fremfor å kritisere? Se at du er god nok akkurat slik du er, få lov til å være deg og bli beriket av andre? Kanskje puster du dypere etter endt reise og våger komme nærmere din egen sannhet. Vender hjem med økt ro, vitalitet og en opplevelse av at livet ditt er rikere. Velkommen til “More than a retreat, this is your journey & maybe you will find your purpose “ 

Her bor vi - Maritim Galatzo Hotel

Vi skal bo på stilige Maritim Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet, og området i og rundt hotellet er perfekt for yogaøvelser. På hotellet har de en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Rommene er moderne og delikat innredet. Hotellet ligger ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova.  Det er ca 2 km og rundt 20 minutter gangavstand fra hotellet til stranden. Der er fine stier til å gå og løpe på. I Paguera er det butikker, kafeer, barer og uteliv. Hotellet har to restauranter. Link til hotellet finner du her.

Våre 2 ledere; Johanna Fredriksson og Monica Tefke 

Johanna og Monica har begge 25 års erfaring innenfor trening, yoga, undervisning og lederskap. De ønsker å dele hvordan en jevnlig yogapraksis med pusten som viktigste verktøy gir økt ro, et større spillerom, bedrer mental og kroppslig helse med økt indre balanse. Hvordan en liten endring med økt tilstedeværelse i det ellers hektiske livet kan gjøre underverker
Johanna og Monica er begge trente i å «lese» og dermed bevare deltakerne de underviser. De kjenner hverandre godt, er samkjørte og utfyller hverandre. De ønsker sammen å gjøre en forskjell for det enkelte. Videre kunne bidra til endring uavhengig av alder, nivå eller ståsted. De vil gjøre sitt for å skape trygge omgivelser og vil stødig holde «plassen» for deg uansett hva som kan komme opp når vi dykker litt dypere. De åpner opp for at du får mulighet for å ta inn det som resonerer med deg og din erfaringsbakgrunn og at du skal få stå i egen prosess. Sammen med deg vil vi bidra til  økt grad av forankring og tilstedeværelse samt personlig vekst, selvinnsikt som følge av økt bevissthet

Skal vi sammen skape ringer i vann? Velkommen til herlige opplevelser, masser av sprudlende hjertevarme, ny kunnskap og en reise som vil vare og påvirke livet ditt lenge etter endt reise. Sammen vil vi praktisere yoga, puste, lære, le, vokse og utvikle oss. Gjett om vi gleder oss til å møte deg! 

Monica bærer med seg en barnlig nysgjerrighet og ydmykhet i alle mellommenneskelige møter, i prosesser innad i seg selv og til det det rundt. Monica har praktisert yoga siden 2006. I fjor tilbrakte hun en måned på Aruba hvor hun ble den første norske læreren med training under Yoga_girl. Monica praktiserer, underviser og lever som Rachel, fra hjertet. Monica har også en bakgrunn i dans med hovedvekt i de latinske stilarter og er utdannet coach og pedagog. 

Johanna har praktisert yoga siden 2005, og er i dag RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga-instruktør, sertifisert innenfor YinYoga og Mindful Restorative Yoga, AntiGravity og mange 10 talls forskjellige treningskosensepter. Johanna har vært Nordisk Gruppetrening Sjef for ELIXIA Nordic, og vært ansvarlig for utviklingen av samtlige gruppetreningskonseptene i Norden. I tillegg er hun sertifisert innenfor NLP Ledership Practitioner. 

Fokusområder under reisen

-       Yoga, bevegelser, pust, stillhet, hvile og restitusjon
-       Fokus på dine ressurser
-       Skape nye perspektiver -  se mulighetene som allerede ligger rundt din livsverden
-       Berike livet ditt – skape minner
-       Vekke gudinnen i deg
-       Inspirere deg til å leve ut din sannhet
-       Gi deg rom til å puste dypere - Kanskje har du allerede svarene eksisterende i deg  

Hvem passer reisen for? 

Vi hilser alle velkomne, spesielt til deg som er trøtt på dine egne bortforklaringer, omstendigheter og lever et stressende liv uten overskudd og energi. Er du modig? Litt nysgjerrig?Lengter du etter å kunne leve ut ditt fulle potensiale? Da er dette reisen for deg! Johanna og Monica er tydelige i sin fremtoning. Deres klasser er preget av flyt med balanse mellom det rolige, hvor fokuset er vendt innover til det mer lekne. Raushet likeverd, aksept og varme er underliggende. Deltakere på alle nivåer og i alle aldre er velkommen. Vi legger til rette for at mer erfarne yogautøvere kan fordype sin praksis samtidig som du som aldri har testet yoga før får prøvd deg frem og utforsket de positive fordelene ved denne bevegelsesformen.

Dette vil viundervise i:
•       2 lærere på alle timer, foredrag, workshops
•       Personlig veiledning under hver time
•       Feedback og individualisering av praksis
•       Mulighet for å kjøpe veiledning og privat timer
•       Foredrag, Workshops og Tematimer 
•       2 yogaklasser hver dag (varighet 3-4 klokketimer)
 Hver dag starter med 90 minutter dynamisk yoga, pusteøvelser, stillhet og avspenning før frokost. Hver ettermiddag praktiseres Yin/soft yoga (roligere bevegelser hvor man sitter lengre i posisjonene). Flere av dagene vil det også bli arrangert en workshop eller forelesning. Du kan også ta privattimer med Johanna & Monica mot en ekstra kostnad.  Se under Program for mer detaljer.

 
Velkommen og varm hilsen Johanna og Monica

Pris:
11 950,-
Dager:6
Inkludert i reisen
Flyreise med direkte fly t/r Oslo - Palma
Bagasje
Transfer t/r flyplass- hotell
5 netter i delt rom på Maritim Galatzo Hotel
2 treningsledere fra Norge
Flere daglige treningsøkter
Fellesskap med andre damer
Medlem av Reisegarantifondet
Bestill reise

Program

Tirsdag 26.Mars
19:10 Flyavgang  med direkte fly til Mallorca 
22:40 Ankomst til Palma og transfer til hotellet og sjekk inn


Onsdag 27.Mars
08:00-09:30 Morning Flow - Set your attention”
09:30 Frokost
11:00 - 13:00 Forelsning /WS  
16:30-18:00 YinYoga/ Slow Flow  
19:00 Middag
 
Torsdag 28.Mars
07:30-09:00 Pust, stillhet & Yoga 
09:00 Frokost
15:00 - 16:30 Forelsning /WS  
16:30 – 18:00 YinYoga 
19:00 Middag 
 
Fredag 29.Mars
08:00-09:30 Pust, stillhet & Yoga 
09:30 Frokost
11:00 - 12:30/13:00 Forelesning /WS  
16:30 -18:00 YinYoga / SlowFlow 
19:00 Middag 

Lørdag 30.Mars
07:30-08:00 Pust, stillhet & Yoga
08:00 Frokost 
15:00 - 16:30 Forelesning /WS  
16:30/17:00 -18:00 YinYoga /SlowFlow 
19:00 Middag 

Søndag 31. mars
07:30-08:00 Pust, stillhet & Yoga
08:00 Frokost
12:30 Transfer til flyplassen
15:50 Flyavgang fra Palma
19:25 Ankomst Oslo 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
26/03Oslo GardermoenSpania, Mallorca - Yoga, egenutvikling & refleksjonerMer enn 811 950,-Bestill