Maldivene - Enkel yoga og fantastiske strender på Maafushi og Filhalhohi

Dato: 5.- 17.juli 2022

Enkel yoga og fantastiske strender på Maldivene

Ønsker du deg en opplevelse av å være i paradis? Finne litt ro i kroppen og nyte livet? På Maldivene får du gå barbent på hvite strender med turkist hav i blikket og skikkelig smilepuls. Renée har lagt alt til rette for en drømmereise med meditasjon, yoga og pust. Du får tid til både andre og deg selv, velvære og ren nytelse i paradisiske omgivelser.

Yoga på Maldivene

Høydepunkter

 • Daglige yogaøkter med Renee
 • Havet - det turkise havet
 • Hvite strender – et glimt av paradis
 • Utflukter og opplevelser
 • Snorkling og den magiske verden under vann
 • Deilig tropisk klima
 • «Det gode liv» 😊

Maldivene under vann koraller fargerike fisker

Reisen byr også på spennende, eksotisk og maritimt miljø, lokale kulturopplevelser, forbløffende sjømat samt ro i en avslappende atmosfære. I løpet av oppholdet skal vi besøke forskjellige øyer. Vi skal oppleve Maldivene fra strandkanten, over og under vann, møte lokalbefolkningen, fiske, nyte solnedgangene og nyte den lokale maten. Se detaljert dag for dag program lenger ned på siden.

Maldivene dame strand palmer

Yoga på Maldivene

Du skal få gjøre yoga som er enkel og ukomplisert, lettfattelig, varsomt, forklart og vist av Renee. Du trenger ikke å ha hatt mange timer på matten tidligere. Yoga er for alle og du gjør yoga med den kroppen du har. Vi spiller vakker musikk, strekker, leker og danser oss myke, med øvelser fra Yogaens skattekammer og kunnskapskilde. Du kan få glemme alle «burde og skulle»-tankene og bare gi deg helt hen til gleden over livet og øyeblikket her og nå. Renee Ramsey er en erfaren og dyktig yogainstruktør. Du kan lese mer om Renee Ramsay her

Maldivene palmer hvit strand

Øyparadiset Maldivene

Strødd utover det Indiske hav, med 1192 øyer som ofte ikke er høyere enn to meter, ligger mylderet av koralløyer som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og meteorologisk perfekt plassert, så nært opp til paradiset som mulig! Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, blir man ikke skuffet over Maldivene. Du får oppleve noen av verdens beste strender like utenfor «stuedøren». Her ligger det fremdeles øyer besøkt av få mennesker og hvor miljøet er uberørt fra tidenes morgen.

Maafushi og Fihalhohi

Den første uka på Maldivene vil vi tilbringe på den lokale øya Maafushi, som ligger en kjapp båttur fra hovedstaden Male. Fra hotellet vårt er det bare en kort spasertur til sandstranden hvor det krystallklare turkise havet ligger og venter på å bli utforsket. Her kan du på nært hold oppleve Koralløyene som er kjent for sin vidunderlige verden av fargerike fisk, skilpadder, haier og flotte koraller.

Øya er ikke så stor, men den har likevel et godt utvalg restauranter og bosteder. Her er det muligheter for fine og spennende aktiviteter både på land og i vann. Det serveres ikke alkohol på øya, men du kan bli med på «ølbåten» som går hver kveld 😉

Vi flytter oss over havet med båt til en nabo øy som heter Fihalhohi. Dette er en resort-øy og med alle rettigheter. Her skal vi nyte «all inclusive» de siste 4 dagene med bare avslapning og nytelse. Ved Fihalhohi får vi virkelig kjenne på den maldiviske luksustilværelsen med palmesus og glitrende hav. Om du ønsker å snorkle eller dykke finnes det gode muligheter for dette. Her får du virkelig muligheten til å puste ut og slappe av på et av de vakreste stedene i verden!

maldivene under vann havskilpadde koraller fisker

"Vi hadde noen fantastiske utflukter. Herlige snorkelturer... Dette er det beste på turen. Jeg synes det er veldig bra å være på lokal øy og ikke kun resort. Utover det hyggelig å være så tett på lokalbefolkningen. Nydelige mennesker. Reiser gjerne tilbake til Maasfushi👍😃 "
- Hilsen fra tidligere reisende til Maldivene med Jomfrureiser -

Din leder: Renée Ramsey

Renée Ramsey er en svært inspirerende og dyktig Yogainstruktør, med mer enn 25 års erfaring med Yoga, pust og meditasjon. Hun er utdannet MediYoga instruktør, Coach i stress og utbrenthet, massør og Yoga instruktør fra W...

Pris: 33 500,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo - Male med mellomlanding i Dubai
 • Mat på flyet
 • Bagasje
 • 10 netter i delt dobbeltrom, hvorav 4 netter på all inklusive resort
 • All transport, utflukter og aktiviteter i henhold til program
 • Norske leder med daglig yogatilbud, Renee Ramsey
 • Måltider i følge program
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 13
Bestill reise

Dag for dag program

Dag 1

Avreise fra Oslo med flybytte i Dubai og videre til Male.

Dag 2

Ankomst Male. Her blir vi hentet av vår lokale vert Ot. Han kjører oss i egen privat speedbåt til lokaløyen Maafushi. Sjekk inn og bli kjent med øya og så har vi felles presentasjon, yoga og middag. Vi skal bo på Hotel Sunrise Beach Inn for første 6 netter her på øya.

Dag 3

Morgenyoga, frokost og deretter ut på vår første utflukt. Vi skal på halvdags snorkletur til øya Gulhi, her er det magisk snorkling.  Vi har utstyr så det trenger du ikke å ta med. Fritid før yoga og felles middag på Palm Cafe.

Dag 4

Morgenyoga, frokost og ny utflukt. Vi skal speide etter skilpadder, delfiner og snorkle fra en sandbank. Her blir det også servert en herlig lunsj. Yoga på sen ettermiddag før felles middag.

Dag 5

Yoga, frokost og ny utflukt. I dag skal vi på snorkletur, strandtur til Biyaadhoo og lunsj servers på Guraidhoo. Mange herlige små øyer som skal oppleves! Det blir lokal matlagging kurs og felles middag denne kveld.

Dag 6

Yoga, frokost og gode gjerninger. Vi skal være med på korallplanting og hjelpe til med å holde øya ren.

Se video for mer informasjon om prosjektet: 

Det blir middag på Arena Beach.

Dag 7

Yoga, frokost og dagen til fri egen disposisjon. 

Dag 8

Yoga, frokost og sjekk ut fra Sunrise Beach Inn.

Idag, reiser vi og sjekker inn på Fihaalhohi Island Resort & Spa for å nyte dagene videre med all-inklusive tilbud.

Dag 9 - Dag 11

Morgen og kvelds yoga, frokost, lunsj og middag med drikkepakke inkludert. Nyt livet! 

Dag 12

Frokost, sjekk ut fra resort og avreise til Male og starte på vår flyreise tilbake til virkeligheten.  Flybytte underveis i Dubai. Ankomst Oslo neste dag den 17. juli ca. kl 12:30.

Tusen takk for nå!

*Vi tar forbehold om små endringer i programmet*

Litt fakta og tall om øyene i Maldivene

Maldivene ligger rett nord for ekvator i det Indiske Hav, og har derfor et tropisk klima hvor temperaturen sjelden synker lavere enn 25 grader. Vi reiser hit i februar når været er fantastisk og havet er roligst. Maldivene består av drøyt 1200 øyer spredt ut over 26 atoller. Atoller er grupper av 20-60 øyer som ofte ligger i naturlig sirkelformede korallrev og grunner. Fra de nordligste til sørligste øyene på Maldivene er det hele 650 kilometer. Øyene er stort sett ikke mer enn et par kilometer lange, og er helt flate. Det høyeste punktet på Maldivene er ikke mer enn 2,4 meter over havnivå. Bare tre øyer er større en 4 kvadratkilometer.
 

Bærekraft på reisen

korallplanting på Maldivene

Vi ønsker å beholde og ta vare på den vakre planeten vår med alle skattekammere av noen steder som Maldivene. Derfor legger vi inn i programmet at du kan få være med på å rydde på øya og å plante koraller. Korallplanting er et prosjekt der du planter små biter av koraller i en undervannshage. Der skal de vokse seg store og sterke og til slutt bli flyttet lenger ut i havet sammen med de store korallrevene. På denne reisen får du både bidra til at alle de fargerike fiskene trives rundt korallene, og selv se det når du svømmer i havet sammen med de.⁣

Dette prosjektet ble startet i 2017 av Renee Sørensen, som snakker om øya, havet og prosjektet i videoen under (filmen er fra 2018)

Det er også en utfordring med avfall på den vakre, paradisiske øya. Flere turister reiser hit og mye plast og annet søppel driver i land, så avfallshåndteringen har blitt noe det må settes fokus på. Og dette skal vi også få være med og bidra til ved å være med på "Island Clean Up".

Les mer om korallplanting og Island Clean Up her.

Tilbakemeldinger fra tidligere reisende til Maldivene

"Fantastiske turer på sjøen. Disse turene var høydepunktet på turen... Flott tur og spennende å få et lite innblikk i hvordan befolkningen der levde. Båtturene og snorklingen var et eventyr fra ende til annen."

"Ja vi hadde noen fantastiske utflukter. Herlige snorkelturer... Dette er det beste på turen. Jeg synes det er veldig bra å være på lokal øy og ikke kun resort. Utover det hyggelig å være så tett på lokalbefolkningen. Nydelige mennesker. Reiser gjerne tilbake til Maasfushi👍😃 "

Reis gjerne alene, det gjør de aller fleste av våre reisende. Hele 8 av 10 reiser alene - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng der praten og latteren sitter løst :)

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juli 2022

05/07OSLOMaldivene - Enkel yoga og fantastiske strender på Maafushi og Filhalhohi
Leder: Renée Ramsey
Fullbooket, venteliste33 500,-Book på venteliste
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo