Skip to main content

Maldivene - Nytelsesdager på land og vann med enkel trening

Status:
Fullt

Enkel trening og fantastiske strender

Strendene på Maldivene er en drøm i seg selv! Men denne reisen byr også på spennende, eksotisk og maritimt miljø, lokale kulturopplevelser, forbløffende sjømat samt ro i en avslappende atmosfære. Og selvsagt våre daglige enkle treningsøkter med Jasmin. Det blir også spennende utflukter, snorkling og avslutning på all inclusive resort. En skikkelig drømmereise!

Høydepunkt

 • Havet - det fristende havet med alle utflukter og opplevelser
 • Snorkling
 • Hvite strender
 • Tropisk klima
 • Daglige enkle treningsøkter med Jasmin
 • Paradisresort med all inclusive
 • Lazy life :)

Maldivene strand

Øyparadiset Maldivene

Strødd utover det Indiske hav, med 1192 øyer som ofte ikke er høyere enn to meter, ligger mylderet av koralløyer som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og meteorologisk perfekt plassert, så nært opp til paradiset som mulig! Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, blir man ikke skuffet over Maldivene. Dette er en aktiv ferie der vi får oppleve noen av verdens beste strender like utenfor stuedøren. Her ligger det fremdeles øyer besøkt av få mennesker og hvor miljøet er uberørt fra tidenes morgen. Er du glad i ferielivet og vannsport er dette stedet for deg, enten du trives over eller under vann.

;aldivene

2 øyer skal vi bo på

De fleste som besøker Maldivene reiser og bor på ett sted, men øygruppen har så mye å by på og derfor vil vi gjøre mest mulig ut av vårt opphold. Vi tilbyr derfor et opphold hvor vi starter i den moderne byen Male, forflytter oss og bor lokalt på to øyer og besøker yttligere to øyer til, som blir det perfekte ferieopplegg. Dette er en yoga- og opplevelsesreise, med interessante utflukter som er et spennende alternativ til den vanlige strandferien, samtidig som du får tid til å "puste ut" på et av de vakreste stedene i verden. Det første hotellet er 3* hotell og resorten vi bor i 4 netter er 3* hotell med all inclusive. Men luksusøy!

Angående enkeltrom: Det koster kr 7.800,- for enkeltrom alle 9 nettene - det er dessverre dyrt på Fihalhohi, derfor dyrt tillegg. VI har derfor lagt ut i vårt tilbud enkeltrom kun på Maafushi - dvs de første 5 netter. Dette koster kun kr 3.800,-. Det koster altså hele kr 1.000,- ekstra pr natt for å ha eget rom på resorten. Ønsker du eget rom og alle 9 netter så vennligst gjør oss oppmerksom på dette og vi vil endre din reservasjon til å gjelde for det.

Fire øyer, yoga, snorkling, lunsj på sandbanken og båttur i solnedgang

I løpet av oppholdet skal vi bl.a. besøke fire øyer og bo på to. Vi skal oppleve Maldivene fra strandkanten, over og under vann, møte lokalbefolkningen, fiske, la oss fascinere av solnedgangene og nyte den lokale maten. Opplevelsene står i kø!

Trening og aktiviteter med Jasmin Haraldsen

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/PT og blir med deg til Maldivene. «BE HEALTHY, FIT AND HAPPY» er personlig trener Jasmin Haraldsens fokus. Hun har også fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Det blir trening med balanse, bevegelse, styrketrening – alt med egen kroppsvekt. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga, kjærlighetsmeditasjon og eventuelt en liten tur i område med rask gange og styrketrening. Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD! Programmet tilpasses våre daglige utflukter og aktiviteter og noen dager blir det kun en treningsøkt.

Jasmin Haraldsen

Hvis dere lurer på noe mer angående treningen send gjerne mail til jasminel@online.no

Følg Jasmin Haraldsen på Facebook og Instagram

Reisen passer for deg som:

 • Healtier og Happier livsstil med lett styrke, balanse,smidighet og bevegelse som passer for alle.
 • Inspirasjon til å elske livet!
 • Loveyoga, mindfullness og Jasmin’s Kjærlighetsmeditasjon.
 • Slappe av i sol, sjø og få D-vitaminer.
 • Fargerik, god, sunn mat og
 • vakre omgivelser.
 • Opplevelser, fellesskap, dans og glede.

Om Maafushi og Fihalhohi

Hvis det er din første reise til Maldivene, vil denne gi deg sjansen til å se mye av øyene, oppleve lokal kultur, vakkert øylandskap, møte vennlige folk og atmosfære i dette tropiske paradiset. På øya Maafushi som er en muslimsk øy, bor vi på Crystal Sands Villa 3* og det serveres ikke alkohol men det finnes «ølbåter». På resorten hvor reisen avsluttes er det alle rettigheter. Vår herlige ferie på Maldivene avslutter vi på paradisresort; Fihalhohi. En typisk turist resort med luksus og fokus på ren velvære. Her er vi i 3 dager og 2 netter før vi siste kvelden går ombord på kveldsflyet tilbake til Norge.

Snorkling Maldivene

Reis gjerne alene, det gjør de aller fleste av våre reisende. Hele 8 av 10 reiser alene - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng der praten og latteren sitter løst :)

Kommentarer fra tidligere reisende til Maldivene:

"Fantastiske turer på sjøen. Disse turene var høydepunktet på turen... Flott tur og spennende å få et lite innblikk i hvordan befolkningen der levde. Båtturene og snorklingen var et eventyr fra ende til annen."

"Ja vi hadde noen fantastiske utflukter. Herlige snorkelturer... Dette er det beste på turen. Jeg synes det er veldig bra å være på lokal øy og ikke kun resort. Utover det hyggelig å være så tett på lokalbefolkningen. Nydelige mennesker. Reiser gjerne tilbake til Maasfushi👍😃 "

Dragon fish Clown fish

Hjertelig velkommen!

Søk reise

Dag for dag program

Dag 1: Avreise fra Oslo - flybytte 

Dag 2: Ankomst Male. Her blir vi hentet av vår lokale vert Ot. Han kjører oss i egen privat speedbåt til lokaløyen Maafushi. Her skal vi bo den første halvdelenav ferien. Sjekk inn og bli kjent med øya og så har vi felles presentasjon, treningsøkt og middag. Vi skal bo på hotel Sunrise Beach alle netter her på øya.

Dag 3: Trening, frokost og derettre ut på vår første utflukt. Vi skal på halvdags snorkel tur til øya Gulhi, her er det magsik snorkling.  Vi har utstyr så det trenger du ikke å ta med. Fritid før treningsøkt og felles middag på hotellet.

Dag 4:  Trening, frokost og ny utflukt. Vi skal speide etter skildpadder, delfiner og snorkle fra en sandbank. Her blir det også servert enherlig lunsj. Treningsøkt på sen ettermiddagen før felles middag på Arena Beach. 

Dag 5: Treningsøkt, frokost og ny utflukt. Idag skal vi til Biyaadhoo, snorkling, strandtur og lunsj servers på Guraidhoo. Mange herlige små øyer som skal oppleves!

Dag 6: Treningsøkt, frokost og idag er det "GIVEBACK DAY". Vi deltar på øyas søppelplukking aktivitet og planter koraller i Renees Garden. Vi møtes til kokkekurs hos Suzie og spiser middag sammen her etterpå

Dag 7: Treningsøkt, frokost og transfer til Fihalhoi, vår resort øy hvor det er all inclusive. Sjekk inn og første måltid er lunsj. Deretter er alt av mat og drikke inkludert resterende del av ferien.   

Dag 8: Treningsøkter og alle måltider - nyt livet!

Dag 9: Treningsøkter og alle måltider - nyt livet!

Dag 10: Treningsøkter og alle måltider - nyt livet!

Dag 11: Treningsøkt, frokost og deretter avreise til Male og starten på vår flyreise tilbake til virkeligheten.  Flybytte under veis.

Dag 12: Ankomst Oslo - tusen takk for nå!

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo