Skip to main content

Maldivene - Nytelsesdager på land og vann med enkel trening i sommerferie

Dato: 12 - 23 juli 2020
Pris: 26 900,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo - Male med mellomlanding
 • Bagasje
 • 10 netter i delt dobbeltrom
 • All transport, utflukter og aktiviteter i henhold til program
 • Norske leder med daglig treningstilbud, Jasmin Haraldsen
 • Måltider i følge program
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 12
Bestill reise

Enkel trening og fantastiske strender

Strendene på Maldivene er en drøm i seg selv! Men denne reisen byr også på spennende, eksotisk og maritimt miljø, lokale kulturopplevelser, forbløffende sjømat samt ro i en avslappende atmosfære. Og selvsagt våre daglige enkle treningsøkter med Jasmin. Det blir også spennende utflukter og snorkling. En skikkelig drømmereise!

Høydepunkt

 • Havet - det fristende havet med alle utflukter og opplevelser
 • Snorkling
 • Hvite strender
 • Tropisk klima
 • Daglige enkle treningsøkter med Jasmin
 • Lazy life :)

Maldivene strand

Øyparadiset Maldivene

Strødd utover det Indiske hav, med 1192 øyer som ofte ikke er høyere enn to meter, ligger mylderet av koralløyer som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og meteorologisk perfekt plassert, så nært opp til paradiset som mulig! Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, blir man ikke skuffet over Maldivene. Dette er en aktiv ferie der vi får oppleve noen av verdens beste strender like utenfor stuedøren. Her ligger det fremdeles øyer besøkt av få mennesker og hvor miljøet er uberørt fra tidenes morgen. Er du glad i ferielivet og vannsport er dette stedet for deg, enten du trives over eller under vann.

;aldivene

Vi skal bo på

Vi skal bo på 3* Crystal Sands Villas. Øygruppen i Maldivene har så mye å by på og derfor vil vi gjøre mest mulig ut av vårt opphold. Vi tilbyr derfor et opphold hvor vi starter i den moderne byen Male. Dette er en yoga- og opplevelsesreise, med interessante utflukter som er et spennende alternativ til den vanlige strandferien, samtidig som du får tid til å "puste ut" på et av de vakreste stedene i verden.

Flere øyer, yoga, snorkling, lunsj på sandbanken og båttur i solnedgang

I løpet av oppholdet skal vi bl.a. besøke forskjellige øyer. Vi skal oppleve Maldivene fra strandkanten, over og under vann, møte lokalbefolkningen, fiske, la oss fascinere av solnedgangene og nyte den lokale maten. Opplevelsene står i kø!

Trening og aktiviteter med Jasmin Haraldsen

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/PT og blir med deg til Maldivene. «BE HEALTHY, FIT AND HAPPY» er personlig trener Jasmin Haraldsens fokus. Hun har også fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Det blir trening med balanse, bevegelse, styrketrening – alt med egen kroppsvekt. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga, kjærlighetsmeditasjon og eventuelt en liten tur i område med rask gange og styrketrening. Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD! Programmet tilpasses våre daglige utflukter og aktiviteter og noen dager blir det kun en treningsøkt.

Jasmin Haraldsen

Hvis dere lurer på noe mer angående treningen send gjerne mail til jasminel@online.no

Følg Jasmin Haraldsen på Facebook og Instagram

Reisen passer for deg som:

 • Healtier og Happier livsstil med lett styrke, balanse,smidighet og bevegelse som passer for alle.
 • Inspirasjon til å elske livet!
 • Loveyoga, mindfullness og Jasmin’s Kjærlighetsmeditasjon.
 • Slappe av i sol, sjø og få D-vitaminer.
 • Fargerik, god, sunn mat og
 • vakre omgivelser.
 • Opplevelser, fellesskap, dans og glede.

Om Maafushi

Hvis det er din første reise til Maldivene, vil denne gi deg sjansen til å se mye av øyene, oppleve lokal kultur, vakkert øylandskap, møte vennlige folk og atmosfære i dette tropiske paradiset. På øya Maafushi som er en muslimsk øy, bor vi på Crystal Sands Villa 3* og det serveres ikke alkohol men det finnes «ølbåter».

Snorkling Maldivene

Reis gjerne alene, det gjør de aller fleste av våre reisende. Hele 8 av 10 reiser alene - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng der praten og latteren sitter løst :)

Kommentarer fra tidligere reisende til Maldivene:

"Fantastiske turer på sjøen. Disse turene var høydepunktet på turen... Flott tur og spennende å få et lite innblikk i hvordan befolkningen der levde. Båtturene og snorklingen var et eventyr fra ende til annen."

"Ja vi hadde noen fantastiske utflukter. Herlige snorkelturer... Dette er det beste på turen. Jeg synes det er veldig bra å være på lokal øy og ikke kun resort. Utover det hyggelig å være så tett på lokalbefolkningen. Nydelige mennesker. Reiser gjerne tilbake til Maasfushi👍😃 "

Dragon fish Clown fish

Hjertelig velkommen!

Søk reise

Dag for dag program

Dag 1: Avreise fra Oslo - flybytte 

Dag 2: Ankomst Male. Her blir vi hentet av vår lokale vert Ot. Han kjører oss i egen privat speedbåt til lokaløyen Maafushi. Sjekk inn og bli kjent med øya og så har vi felles presentasjon, treningsøkt og middag. Vi skal bo på hotel Crystal Sands Villa alle netter her på øya. Middag på Arena Beach.

Dag 3: Trening, frokost og derettre ut på vår første utflukt. Vi skal på halvdags snorkel tur til øya Gulhi, her er det magsik snorkling.  Vi har utstyr så det trenger du ikke å ta med. Fritid før treningsøkt og felles middag på hotellet.

Dag 4: Treningsøkt, frokost og ny utflukt. Idag skal vi på snorkling tur, strandtur og lunsj servers på Guraidhoo. Mange herlige små øyer som skal oppleves! Middag på Kaani beach.

Dag 5:  Trening, frokost og ny utflukt. Vi skal speide etter skildpadder, delfiner og snorkle fra en sandbank. Her blir det også servert enherlig lunsj. Treningsøkt på sen ettermiddagen før felles middag på Arena Beach. 

Dag 6: Treningsøkt, frokost og idag vi møtes til kokkekurs med middagen.

Dag 7: Treningsøkt, frokost og snorkling tur til Shark bay og lunsj serveres på øya Fulidhoo.   

Dag 8: Treningsøkter, frokost og besøk til Rannaalhi resort hvor lunsj og drikke er inkludert i pakken.

Dag 9: Treningsøkter, frokost og dagen fri til egen disposisjon - nyt livet!

Dag 10: Treningsøkter, frokost og besøk til Olhiveli Island resort hvor lunsj og drikke er inkludert i pakken.

Dag 11: Treningsøkter, frokost og dagen fri til egen disposisjon - nyt livet! 

Dag 12: Frokost og avreise til Male og starten på vår flyreise tilbake til virkeligheten.  Flybytte under veis. Ankomst Oslo samme dag.

Tusen takk for nå!

*Vi tar forbehold om små endringer i programmet*

Flytider

Flytider:

1  SU2175 12JUL 7 OSLSVO 1300 1640
2  SU 320 12JUL 7 SVOMLE 2155 0850+1
3  SU 321 23JUL 4 MLESVO 1015 1715  
4  SU2534 23JUL 4 SVOOSL 1825 2005  
 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
12/07Oslo GardermoenMaldivene, Maafushi - treningsreise i sommerferie
Leder: Jasmin Haraldsen
Mer enn 426 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo