Skip to main content

Magiske Maldivene - Ekte, herlig ferieliv

Dato: 17 - 27 juli 2019
Pris: 22 900,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r med bagasje og mat servert
 • 9 netter i delt dobbeltrom, hvorav 4 på all inclusive resort
 • All transfer, utfukter og aktiviteter i hht program
 • Norsk leder, Sophia Lea, med fra Norge
 • Daglige aktiviteter med Sophia; qigong, mindfulness med yoga øvelser
 • Måltider i følge program
 • Ditt kjærlighetshoroskop tydet av Sophia under stjernehimmelen..
 • Medlem i Reisegarantifondet
 • Påmeldingsfrist 29.05.2019
Reisedagar: 11
Bestill reise

Paradiset venter - med sol og salte bad.

Strødd utover det Indiske hav, ligger et mylder av koralløyer, som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og metrologisk perfekt plassert - så nær opp til paradiset som mulig! Hvis du lengter etter sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender i kombinasjon med herlig kvinnefellesskap - da er du helt på rett vei. På Maldivene blir det slaraffenliv, spennende utflukter, lokale møter, snorkling og fokus på deg. Dette blir ferien hvor du fyller på med energi og glede, det blir Qigong, og Mindfulness med yoga-liknende øvelser på stranden hver dag. Vår leder heter Sophia Lea, sertifisert helse, livsstil og mindfulness og astro-coach.

Reisens høydepunkter

 • Få tolket ditt personlige kjærlighetshoroskop under stjernehimmelen

 • Snorkling på flere øyer
 • Korallplanting i Renees Garden
 • Velvære og indre ro
 • Avslutning med luksus på paradisøy med all inclusive

maldivene jomfrureiser

Om Maldivene

Vi skal oppleve Maldivene fra strandkanten, over og under vann, møte lokalbefolkningen, fiske, la oss fascinere av solnedgangene og nyte den lokale maten. Opplevelsene står i kø! De fleste som besøker Maldivene, reiser og bor på ett sted. Men øygruppen har så mye å by på og derfor vil vi gjøre mest mulig ut av vårt opphold. Vi tilbyr derfor et opphold hvor vi starter i den moderne byen Male, forflytter oss og bor lokalt på to øyer - det perfekte ferieopplegg. Du får også masser av tid til å «puste ut» og slappe av på et av de vakreste stedene i verden og mulighet til å bli kjent med lokalbefolkningen! Reisen innleder vi på den lokale muslimske øyen Maafushi. Her bor vi 6 netter og har mange herlige aktiviteter og utflukter til land og i vannet. Det serveres ikke alkohol her, men man kan bli med på ølbåten som går hver kveld ;)

Deretter flytter vi oss over havet med speedbåt til en nabo øy som heer Fihalhohi. Dette er en resort øy og her har de alle rettigheter . Her skal vi nyte all inclusive de siste 3 dagene. Programmet fortsetter!
//Se detaljer lengre ned på siden om vårt herlige program, og alle utflukter vi skal ut på :)

Sophia Lea Kielland

Sophia Lea Kielland er sertifisert Helse, Livsstil og Mindfulness coach, forfatter, programleder og astrolog. Hun har skrevet flere bøker om astrologi og parforhold, hatt egne tv programmer om vår tids åndelige søken på TV2, vært fast spaltist i damemagasiner ELLE og TARA, skriver bloggen Sophias magiske verden og holder kurs og foredrag i selvutvikling. Sophia gleder seg veldig til å veilede deg, være sosial leder og å tolke ditt kjærlighetshoroskop på Maldivene i juli. For å få dette siste til må du ha akkurat tidspunktet og sted hvor du ble født.

Om programmet med Sophia Lea

Det er to daglige treningsøkter i med Mindfulness og Qi gong. Dette er enkle øvelser som alle kan utføre og det trenges ikke noe erfaring. Qi gong består av bevegelser som forbedrer kroppsholdning, pust og evne til avspenning, styrker immunsystemet og er effektiv for å forbedre fysisk og mental helse. Mindfulness bidrar til balanse mellom kropp og sinn, gjennom lette yogaøvelser, pust og oppmerksom tilstedeværelse. En av kveldene får du ditt personlige kjærlighetshoroskop tolket av Sophia Lea under stjernehimmelen! Hun peker ut venus og mars, basert på din fødselsdato får du innblikk i hvordan stjernene kan hjelpe deg i kjærligheten. Horoskopet får du med deg så du kan bruke det hjemme.

Programmet tilpasses våre daglige utflukter og aktiviteter og noen dager blir det kun én treningsøkt.

yoga maldivene

Yoga med Mindfulness og Qi gong gir:

 • mer energi
 • glede
 • bedre søvn
 • indre ro
 • mental overskudd
 • selvinnsikt
 • motivasjon
 • økt tilstedeværelse

Fihalhohi overnatting

Overnatting Maldivene

Her i dette tropiske paradiset som Maldivenen er, ønsker vi å gi dere flest mulig varierte opplevelser. Den første øya vi skal bo på er Maafushi, dette er en muslimsk øy der vi skal bo på et fint og enkelt hotel; Sunrise Beach hotel 3* (de selv omtaler det som 4*). Her får vi daglig frokost på hotellet, og resten av måltidene i tråd med programmet, på flere steder. På denne øya serveres det ikke alkohol men det finnes «ølbåter» som man kan bli med ut på tur med på kvelden. Her er det lave bygg og hotellet vårt har et fint soltak, og ligger rett ved beste stranden.

Vår herlige ferie på Maldivene avslutter vi på paradisresort; Fihalhohi. Resorten holder 3 stjerner, men dette oppleves som en luksusøy. En typisk turistresort med luksus og fokus på ren velvære. Her har resorten det alle rettigheter, så er er det mulighet for noe godt i glasset til maten. Her er vi i 3 dager og 2 netter før vi siste kvelden går ombord på kveldsflyet tilbake til Norge.

Badejenter

Hvem passer reisen for?

 • Alle jenter uansett alder
 • Om du reiser alene eller sammen med noen du kjenner er ikke så viktig - her blir vi raskt en gjeng som blir godt kjent
 • For deg som ønsker å endelig prioritere deg selv
 • For deg som vil ha en ferie utenom det vanlige, med spennende utflukter, glede og energi og til en utrolig unik destinasjon!
 • Vi gleder oss - hjertelig velkommen!

Søk reise

Dag for dag program

Dag 1:
Avreise fra Oslo - flybytte 
Dag 2:
Ankomst Male. Her blir vi hentet av vår lokale vert Ot. Han kjører oss i egen privat speedbåt til lokaløyen Maafushi. Her skal vi bo den første halvdelen av ferien. Sjekk inn og bli kjent med øya og så har vi felles presentasjon , treningsøkt i Yoga med mindfulness og middag. Vi skal bo på hotel Sunrise Beach alle netter her.
Dag 3:
Qi gong trening, frokost og deretter ut på vår første utflukt. Vi skal på halvdags snorkel tur til øya Gulhi, her er det magisk snorkling.  Vi har utstyr så det trenger du ikke å ta med. Fritid før treningsøkt i Yoga med mindfulness og felles middag på hotellet. 
Dag 4:  
Qi gong trening, frokost og ny utflukt. Vi skal speide etter skilpadder, delfiner og snorkle fra en sandbank. Her blir det også servert en herlig lunsj. Yoga med mindfulness treningsøkt sen ettermiddag før felles middag på Arena Beach. 
Dag 5:
Qi gong trening, frokost og ny utflukt. I dag skal vi til Biyaadhoo, snorkling, strandtur og lunsj servers på Guraidhoo. Mange herlige små øyer som skal oppleves!
Dag 6:
Qi gong trening, frokost og i dag er det "GIVEBACK DAY". Vi deltar på øyas søppelplukking aktivitet og planter koraller i Renees Garden. Vi møtes til kokkekurs hos Suzie og spiser middag sammen her etterpå
Dag 7:
Qi gong trening, frokost og transfer til Fihalhoi, vår resort øy hvor det er all inclusiv. Sjekk inn og første måltid er lunsj. Deretter er alt av mat og drikke inkludert resterende del av ferien.   
Dag 8:
Qi gong trening før frokost og Yoga med mindfulness før middag. Alle måltider er inkludert - nyt livet! Vi drar på en utflukt (ikke inkl) de som vil eller nyter vi bare livet på resorten.
Dag 9:
Qi gong trening før frokost og Yoga med mindfulness før middag. Alle måltider er inkludert - nyt livet!
Dag 10:
Qi gong trening, frokost og deretter avreise til Male og starten på vår flyreise tilbake til virkeligheten.  Flybytte under veis.
Dag 11: 
Ankomst Norge - takk for nå!
 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/07Oslo GardermoenMaldivene, Maafushi og Fihalhoi - Snorkling og selvutvikling
Leder: Sophia Lea Kielland
622 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo