Maldivene - valgfri dato

Høydepunkter

- Spektakulær og unik maritim natur
- Koralløyer og sandstrender
- Snorkling på korallrev
- Lær å snorkle, kurs med Renee

Last ned program

Maldivene - eksotisk øyparadis med Norske Renee som din personlige guide

Reiseperiode: 01.januar - 31.desember 2018

Strødd utover det Indiske hav, med 1.192 øyer som ofte ikke er høyere enn to meter, ligger mylderet av koralløyer som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og metrologisk perfekt plassert - så nær opp til paradiset som mulig! Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, blir man ikke skuffet på Maldivene.
Denne reisen er spesiallagd for deg og dine venner. Når du bestiller reisen gjennom Jomfrureiser vil du få din personlige guide som møter deg på flyplassen og blir med deg på reisemålet. Forutsetter minimum to personer. Med guide på reisemålet øker reiseopplevelsen vesentlig. Noen utflukter er inkludert men det er også mye tid til egen utforskning av øyene.

På denne reisen møter vår guide - norske Renee, deg på flyplassen og tar dere med på båten til hotellet. Hun er dykkerinstruktør og fastboende på øya vi skal bo på. Gjennom henne vil dere også møte lokalbefolkningen og komme tettere inn på øyboernes kultur.

Maldivene har tropisk monsunklima året rundt. Temperaturen ligger på ca. 30 grader, som på grunn av havet ikke føles så varmt som andre steder på samme breddegrad. Monsunregnet faller om sommeren, men det gjør ikke temperaturen, noe som resulterer i temmelig varmt og fuktig vær fra april til oktober.

Inkludert:
- Fly t/r Oslo - Male
- Transfer t/r flyplassen - Male og mellom øyene
- 7 netter i delt dobbeltrom på gjestehus
- Frokost hver dag
- 5 måltider (velkomstmiddag, matkurslunsj, middag hos lokal familie, 2 lunsjer på utflukter)
- Matkurs med Suzy
- Utflukt med grunnkurs i snorkling
- Utflukt for å se etter delfiner, skilpadder, oppleve maritimt dyreliv
- Norske Renee Sørensen som turleder
- Valgfritt: 3 netter i delt dobbeltrom på 3* resort med
- all inclusive mot tillegg

Ikke inkludert:
- Reise- og avbestillingsforsikring
- Personlig forbruk

Pris pr. person i delt dobbeltrom: fra kr 10.990,- for minimum 2 personer (endelig pris avhengig av flypris på bestillingstidspunktet)