Maldivene - snorkling, unike opplevelser og yoga med Henriette Lien

Dato: 12 - 23 november 2018
Pris: 24 500,-

HØYDEPUNKTER

- Havet - det fristende havet

- daglige yoga økter med Henriette

- Norske Renee' som er bofast på Mafushi 

- Lazy life:) 

Fantastiske strender og ubebodde øyer - Eksotisk maritimt miljø - Lokal kultur - Forbløffende sjømat -  ro og avslappende atmosfære perfekt for yoga øktene

Spennende utflukter og snorkling med lokalboende Renee Sørensen samt yoga timer med Henriette Lien. Dette blir en flott kombinasjon.

Strødd utover det Indiske hav, med 1192 øyer som ofte ikke er høyere enn to meter, ligger mylderet av koralløyer som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og meteorologisk perfekt plassert - så nær opp til paradiset som mulig! Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, blir man ikke skuffet over Maldivene.
Dette er en aktiv ferie der vi får oppleve noen av verdens beste strender like utenfor stuedøren. Her ligger det fremdeles øyer som er besøkt av få mennesker og hvor miljøet er uberørt fra tidenes morgen. Er du glad i ferielivet og vannsport er dette stedet for deg, enten du trives over eller under vann.

De fleste som besøker Maldivene reiser og bor på ett sted, men øygruppen har så mye å by på og derfor vil vi gjøre mest mulig ut av vårt opphold. Vi tilbyr derfor et opphold hvor vi starter i den moderne byen Male, forflytter oss og bor lokalt på to øyer og besøker yttligere to øyer til, som blir det perfekte ferieopplegg. Dette er en yoga og opplevelsesreise, med interessante utflukter, ett spennende alternativ til den vanlige strandferien, samtidig som du får tid til å "puste ut" med yogatimer på stranden med Henriette Lien, på ett av de vakreste stedene i verden. Vi bor godt på Maldivene. Det første hotellet er 4*hotell og den siste resorten vi bor 2 netter er 3* hotell.
 
Opplev 4 øyer, yoga, snorkling, lunsj på sandbanken og båtur i solnedgang
I løpet av oppholdet skal vi bl.a. besøke to øyer og bo på to. Vi skal oppleve Maldivene fra strandkanten, over og under vann, møte lokalbefolkningen, fiske, la oss fascinere av solnedgangene og nyte den lokale maten.Opplevelsene står i kø!I løpet av hver dag så blir det en yoga økt eller kanskje to med Henriette Lien.

Korallplanting og Maldivenes økosystem
I løpet av de siste 30 årene har verdens korallrev vært utsatt for stor tilbakegang og verdenshavene har heller ikke sluppet unna forurensningene. Som for de fleste av oss som er opptatt av natur, har Renee engasjert seg i arbeidet med å bevare Maldivenes korallrev og havets helsetilstand og ivrer etter å engasjere andre i arbeidet. Nå kan du få anledningen til å delta i noe så uvanlig som korallplanting. Lytt til Renees historie og delta i verdens viktigste helsearbeid og "make a difference"!

På denne reisen møter vår guide - norske Renee, oss fra første dag og blir med oss på hele reisen. Hun er dykkerinstruktør og fastboende på øya vi skal bo på. Gjennom henne vil vi også møte lokalbefolkningen og komme tettere inn på øyboernes kultur. Med guide på reisemålet øker reiseopplevelsen vesentlig. Nå vil du komme til steder du nesten aldri finner på egenhånd. 

Yogainstruktør med på reisen:  Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtangayoga i 13 år og er nå sertifisert yogainstruktør.Hun underviser i VINYASA FLOW også kalt FLYTYOGA. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene.Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg til å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette

På denne reisen blir det morgentimer 90 minutters dynamisk yoga. Vi vil være innom forskjellige teknikker som Vinyasa flow og Ashtanga. På ettermiddagstimene blir det en mye roligere praksis for å runde av dagen. Vi skal praktisere yin yoga som hjelper å roe nervesystemet ned, vi skal lære litt thai massage, bindevevsavspenning, meditasjon, vi skal gjøre pusteøvelser og mye mer. Det vil være mulighet å booke privat timer med Henriette for en tillegg i prisen.  Det er ikke sikkert det blir både morgen og ettermiddags økter hver dag grunnet vårt utfluktsprogram på Maldivene. Vi tar det litt som det kommer og passer inn - men yoga blir det

Morgentimer:  90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)    Ettermiddagstimer: Yin/stretch/meditativ praksis 

Hvis det er din første reise til Maldivene, vil denne gi deg sjansen til å se mye av øyene, oppleve lokal kultur, vakkert øylandskap, vennlige folk og atmosfære i dette tropiske paradiset. René, en av våre tidligere kunder, ble så forelsket i Maldivene at hun solgte alle sine eiendeler og flyttet til øyene. Rene’ møter oss og deler gladelig sine opplevelser med oss – nå bofast på Maldivene på øya Maafushi. På øya Maafushi serveres ikke alkohol men det finnes s k "ølbåter". På resorten hvor reise avsluttes er det alle rettigheter. Hjemmet skrev en artikkel om Renee i fjor, vil du lese den klikk her: _renee fant maldivene

Pris:
24 500,-
Dager:12
Inkludert i reisen
● Fly t/ Oslo - Male
● 9 netter i delt rom på Maldivene på 4 og 3 * hotell
● All transport i forbindelse med program
● yoga-økter med Henriette Lien
● Frokost daglig
● Lunsj: alle dager unntatt dag 3,5 og 8
● Middag alle dager
● Guidet tur på Maafushi
● Grunnkurs i snorkling
● Snorkle på Byadhoo reef
● Besøke lokale øya Gulhi
● Besøke lokale øya Gureidhoo
● Maldivisk aften buffet
● Matkurs med Suzy
● Besøke lokale familier
● Snorkle på sand bank
● Se delfiner og snorkle med skilpadder
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
12/11Oslo Maldivene - paradis øyer, unike opplevelser og yoga med Henriette Lien Mer enn 824 500,-Bestill