Skip to main content

Maldivene - Yoga på paradisøyer med Henriette Lien

Status:
Fullt

Fantastiske strender og ubebodde øyer

...og spennende og eksotisk maritimt miljø - lokal kultur - forbløffende sjømat - ro og avslallende atmosfære som er perfekt for våre daglige yogaøkter. Spennende utflukter og snorkling, samt yogatimer med Henriette Lien. En unik kombinasjon!

Om Maldivene:

Strødd utover det Indiske hav, med 1192 øyer som ofte ikke er høyere enn to meter, ligger mylderet av koralløyer som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og meteorologisk perfekt plassert, så nært opp til paradiset som mulig! Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, blir man ikke skuffet over Maldivene. Dette er en aktiv ferie der vi får oppleve noen av verdens beste strender like utenfor stuedøren. Her ligger det fremdeles øyer besøkt av få mennesker og hvor miljøet er uberørt fra tidenes morgen. Er du glad i ferielivet og vannsport er dette stedet for deg, enten du trives over eller under vann.

De fleste som besøker Maldivene reiser og bor på ett sted, men øygruppen har så mye å by på og derfor vil vi gjøre mest mulig ut av vårt opphold. Vi tilbyr derfor et opphold hvor vi starter i den moderne byen Male, forflytter oss og bor lokalt på to øyer og besøker yttligere to øyer til, som blir det perfekte ferieopplegg. Dette er en yoga- og opplevelsesreise, med interessante utflukter som er et spennende alternativ til den vanlige strandferien, samtidig som du får tid til å "puste ut" med yogatimer på stranden med Henriette Lien, på et av de vakreste stedene i verden. Det første hotellet er 4*hotell og resorten vi bor i 2 netter er 3* hotell med all inclusive. Men luksusøy!

Fire øyer, yoga, snorkling, lunsj på sandbanken og båttur i solnedgang:

I løpet av oppholdet skal vi bl.a. besøke to øyer og bo på to. Vi skal oppleve Maldivene fra strandkanten, over og under vann, møte lokalbefolkningen, fiske, la oss fascinere av solnedgangene og nyte den lokale maten. Opplevelsene står i kø! I løpet av hver dag så blir det en yogaøkt eller kanskje to med Henriette Lien.

Yogainstruktør Henriette:

Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtanga-yoga i 13 år og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i vinyasa flow, også kalt flyt-yoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene. Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg med å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette

På denne reisen blir det morgentimer i 90 minutters dynamisk yoga. Vi vil være innom forskjellige teknikker som Vinyasa flow og Ashtanga. På ettermiddagstimene blir det en mye roligere praksis for å runde av dagen. Vi skal praktisere yin yoga som hjelper oss å roe nervesystemet ned, lære litt thai massage, bindevevsavspenning, meditasjon, pusteøvelser og mye mer. Det vil være en mulighet å booke privattimer med Henriette mot et tillegg i prisen. Det er ikke sikkert at det blir både morgen- og ettermiddagsøkter hver dag grunnet vårt utfluktsprogram på Maldivene. Vi tar det derfor litt som det kommer og passer inn yogaøkter så snart tiden tillater det. Minst en yogaøkt daglig. Du kan delta på reisen uansett om du er nybegynner eller erfaren "yoggis".

Morgentimer: 90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)
Ettermiddagstimer: Yin/stretch/meditativ praksis

Norsk lokalguide, Signe Rosland Jensen

Signe Rosland Jensen arbeider til vanlig som økonomileder ved Risøy Folkehøyskole. Selv elsker hun å reise, og det har blitt mange reiser til masse forskjellige destinasjoner de siste årene. En av hennes store lidenskaper er vandreturer til forskjellige steder i Europa, men hun vender alltid tilbake til Madeira, Maldivene og Mauritius som sine 3 favoritt destinasjoner. Snorkeling og undervannsfotografering på Maldivene, naturen på Mauritius og vandring på Madeira. Signe har konkludert med at det er noe helt spesielt med øyer som begynner på M! Vi har gleden av å tilby Signe som vår egen lokalkjente guide på Maldivene.

Hvis det er din første reise til Maldivene, vil denne gi deg sjansen til å se mye av øyene, oppleve lokal kultur, vakkert øylandskap, møte vennlige folk og atmosfære i dette tropiske paradiset. På øya Maafushi som er en muslimsk øy, skal vi bo på Sunrise beach hotel 3* og det serveres ikke alkohol men det finnes "ølbåter". På resorten hvor reisen avsluttes er det alle rettigheter.

Vår herlige ferie på Maldivene avslutter vi på paradisresort; Fihalhohi. En typisk turist resort med luksus og fokus på ren velvære. Her er vi i 3 dager og 2 netter før vi siste kvelden går ombord på kveldsflyet tilbake til Norge.

Flytider:

Flytider med Qatar Airways
1 QR 176 11NOV OSLO 1630 DOHA 0100+1
2 QR 672 12NOV DOHA 0210 MALE 0900
Retur:
3 QR 675 21NOV MALE 2020 DOHA 2320
4 QR 179 22NOV DOHA 0110 OSLO 0610
Husk! Passet må være gyldig 6 måneder etter hjemkomst!

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo