Maldivene - paradis øyer, snorkling & unike opplevelser "ekte Maldivene" 

• Grunnkurs i snorkeling med Renee
• Se delfiner
• Lokale øyer
• Snorkle med skilpadder
• Matkurs med Suzy
• Grille dagens fangst hos lokal fisker
• Bade på paradisstrender
• Sightseeing i Male på pick-up
• Snorkle på hai-sted
• Maldivisk aften
• Besøke det lokale fisk- og fruktmarkedet

Last ned program

Fantastiske strender og ubebodde øyer - Eksotisk maritimt miljø - Lokal kultur - Forbløffende sjømat -  Et eldorado for vannsport

Dato: 03.-15. juli 2017

Strødd utover det Indiske hav, med 1192 øyer som ofte ikke er høyere enn to meter, ligger mylderet av koralløyer som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og meteorologisk perfekt plassert - så nær opp til paradiset som mulig! Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, blir man ikke skuffet over Maldivene.

De fleste som besøker Maldivene reiser og bor på ett sted, men øygruppen har så mye å by på og derfor vil vi gjøre mest mulig ut av vårt opphold. Vi tilbyr derfor et opphold hvor vi starter i den moderne byen Male, forflytter oss og bor lokalt på to øyer, som blir det perfekte ferieopplegg. Vi bergenser gruppens størrelse og tilbyr deltagerne et interessant, morsomt og spennende alternativ til den vanlige strandferien, samtidig som du får masse av tid til å "puste ut" og slappe av på et av de vakreste stedene i verden. Samtidig blir du kjent med lokalbefolkningen! Vi bor enkelt men bra på denne reisen. Vi har ikke satt fokus på dyre luksus hotell på denne reisen men heller på alle opplevelsene du får.

Hvis det er din første reise til Maldivene, vil denne gi deg sjansen til å se mye av øyene, oppleve lokal kultur, vakkert øylandskap, vennlige folk og atmosfære i dette tropiske paradiset. René, en av våre tidligere kunder, ble så forelsket i Maldivene at hun solgte alle sine eiendeler og flyttet til øyene. Rene’ møter oss og deler gladelig sine opplevelser med oss – nå bofast på Maldivene. Hjemmet skrev en artikkel om Renee januar -17, vil du lese den klikk her: _renee_sorensen_fant_paradiset_pa_maldivene

Flytider:
1  QR 176 G 03JUL OSLDOH   1745 0110+1
2  QR 672 G 04JUL DOHMLE   0225 0900 
3  QR 675 G 14JUL MLEDOH   2020 2255
4  QR 179 G 15JUL DOHOSL   0130 0710

Pris i juli 2017: kr 22.955,- enkeltromstillegg: kr 4500,- 

Det er fra den 1.1.17 innført grønn skatt på Maldivene - det betyr et tillegg på $ 3 pr person pr natt som vi er påbudt å ta betalt. Derfor er reisen blitt kr 255,- dyrere.  

Ord fra tidligere reisende:

"Fantastiske turer på sjøen med Renee. Disse turene var høydepunktet på turen. Renee var også en svært omsorgsfull og kunnskapsrik guide. Hun har alle de egenskapene som jeg ønsker med av en dyktig guide. Flott tur og kjempebra at Vi hadde med guide som kjente øya vi var på. Spennende å få et lite innblikk i hvordan befolkningen der levde. Båtturene og snorklingen var et eventyr fra ende til annen."

"Ja vi hadde noen fantastiske utflukter. Herlige snorkelturer. Jeg er egentlig veldig redd på dypt vann, men Renee tok seg tid og hjalp meg til å få en flott snorkleopplevelse. Dette er det beste på turen. En herlig og dyktig reiseleder. Renee er helt super 👍😃 strekker seg langt for at vi skal ha det topp. Jeg synes det er veldig bra å være på lokal øy og ikke kun resort  Utover det hyggelig å være så tett på lokalbefolkningen. Nydelige mennesker. Reiser gjerne tilbake til Maasfushi👍😃 "

"Renee er en fantastisk reiseleder som virkelig står på for at alle skal få en god opplevelse. Hun er ydmyk for konstruktive forslag om endringer og veldig kunnskapsrik og engasjert i det hun driver med. Hun gjorde turen topp "

VELKOMMEN!!

Status:
Fullt

Kart