Skip to main content

Maldivene - Juliferie med yoga og refleksjoner

Dato: 17 - 27 juli 2019
Pris: 30 000,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r med bagasje og mat servert
 • 9 netter i delt dobbeltrom, hvorav 4 på all inclusive resort
 • all transfer, utfukter og aktiviteter i hht program
 • 2 norske ledere med daglige yoga og treningsøvelser samt foredrag
 • måltider i følge program
 • Garanti i RGF
 • Påmeldingsfrist 20.04.2019
Reisedagar: 11
Bestill reise

Paradiset venter - med sol, yoga, mindfulness og salte bad.

Strødd utover det Indiske hav, ligger et mylder av koralløyer, som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og metrologisk perfekt plassert - så nær opp til paradiset som mulig! Hvis du lengter etter sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender i kombinasjon med meningsfyld ferie med fokus på deg selv - les videre. Vi gleder oss til å få hilse deg velkommen!

Om reiseopplevelsen:

Vil du gi deg selv en drømmesommer? Oppleve og oppdage deg selv i eksotiske omgivelser? Praktisere med naturlig varme i kroppen? Se urørte omgivelser med farger, natur og hav du kanskje aldri har sett maken til? Kanskje skape og invitere inn noe nytt? Våge kjenne på og forsøke noe annerledes? Kjenne at det kribler litt i kroppen og vekke alt til liv igjen? Praktisere yoga i vakre omgivelser, meditere og dykke litt dypere i deg selv? Vi vil gi deg en detox, åpne opp og skape balanse slik at du kan møte livet hjemme med ekstra glød. Opplevelsene vil vare og påvirke livet ditt også lenge etter endt reise. Du vil bevege deg, ta i bruk alle sansene dine, bli berørt kroppslig, sjelelig og mentalt

Ved hjemreise har du flere nyttige verktøy i bagasjen. Du vil kjenne deg roligere, mer balansert, vital og inspirert til å leve livet ditt fullt ut. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til “More than a retreat, this is your journey & maybe you will find your purpose “ – Mulig vil du få frem deg selv på det vakreste:)

Om Maldivene:

De fleste som besøker Maldivene, reiser og bor på et sted. Men øygruppen har så mye å by på og derfor vil vi gjøre mest mulig ut av vårt opphold. Vi tilbyr derfor et opphold hvor vi starter i den moderne byen Male, forflytter oss og bor lokalt på to øyer - det perfekte ferieopplegg. Vi bergenser gruppens størrelse og tilbyr deltagerne et interessant, morsomt og spennende alternativ til den vanlige strandferien. Du får også masser av tid til å "puste ut" og slappe av på et av de vakreste stedene i verden og mulighet til å bli kjent med lokalbefolkningen! Reisen innleder vi på den lokale muslimske øyen Maafushi. Her bor vi 6 netter og har mange herlige aktiviteter til land og i vannet. Det serveres ikke alkohol her, men man kan bli med på ølbåten som går hver kveld:)

Deretter flytter vi oss over havet med speedbåt til en nabo øy som heer Fihalhohi. Dette er en reseort øy og her har de alle rettigheter . Her skal vi nyte all inclusive de siste 4 dagene. Programmet fortsetter!

2 øyer skal vi bo på

Dette er en yoga- og opplevelsesreise, med interessante utflukter som er et spennende alternativ til den vanlige strandferien, samtidig som du får tid til å "puste ut" med yogatimer på stranden, på et av de vakreste stedene i verden. Det første hotellet på Maafushi er 4*hotell og resorten Fihalhohi er 3* hotell med all inclusive. Men luksusøy! Vi skal oppleve Maldivene fra strandkanten, over og under vann, møte lokalbefolkningen, fiske, la oss fascinere av solnedgangene og nyte den lokale maten. Opplevelsene står i kø!

Våre 2 ledere; Johanna Fredriksson og Monica Tefke

Johanna og Monica har begge 25 års erfaring innenfor trening, yoga, undervisning og lederskap. De ønsker å dele hvordan en jevnlig yogapraksis med pusten som viktigste verktøy gir økt ro, et større spillerom, bedrer mental og kroppslig helse med økt indre balanse. Hvordan en liten endring med økt tilstedeværelse i det ellers hektiske livet kan gjøre underverker
Johanna og Monica er begge trente i å «lese» og dermed bevare deltakerne de underviser. De kjenner hverandre godt, er samkjørte og utfyller hverandre. De ønsker sammen å gjøre en forskjell for det enkelte. Videre kunne bidra til endring uavhengig av alder, nivå eller ståsted. De vil gjøre sitt for å skape trygge omgivelser og vil stødig holde «plassen» for deg uansett hva som kan komme opp når vi dykker litt dypere. De åpner opp for at du får mulighet for å ta inn det som resonerer med deg og din erfaringsbakgrunn og at du skal få stå i egen prosess. Sammen med deg vil vi bidra til økt grad av forankring og tilstedeværelse samt personlig vekst, selvinnsikt som følge av økt bevissthet

Skal vi sammen skape ringer i vann? Velkommen til herlige opplevelser, masser av sprudlende hjertevarme, ny kunnskap og en reise som vil vare og påvirke livet ditt lenge etter endt reise. Sammen vil vi praktisere yoga, puste, lære, le, vokse og utvikle oss. Gjett om vi gleder oss til å møte deg!

Monica bærer med seg en barnlig nysgjerrighet og ydmykhet i alle mellommenneskelige møter, i prosesser innad i seg selv og til det det rundt. Monica har praktisert yoga siden 2006. I fjor tilbrakte hun en måned på Aruba hvor hun ble den første norske læreren med training under Yoga_girl. Monica praktiserer, underviser og lever som Rachel, fra hjertet. Monica har også en bakgrunn i dans med hovedvekt i de latinske stilarter og er utdannet coach og pedagog.

Johanna har praktisert yoga siden 2005, og er i dag RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga-instruktør, sertifisert innenfor YinYoga og Mindful Restorative Yoga, AntiGravity og mange 10 talls forskjellige treningskosensepter. Johanna har vært Nordisk Gruppetrening Sjef for ELIXIA Nordic, og vært ansvarlig for utviklingen av samtlige gruppetreningskonseptene i Norden. I tillegg er hun sertifisert innenfor NLP Ledership Practitioner.

Fokusområder under reisen

- Yoga, bevegelser, pust, hvile og restitusjon
- Fokus på dine ressurser
- Skape nye perspektiver - se mulighetene som allerede ligger rundt din livsverden
- Berike livet ditt – skape minner
- Vekke gudinnen i deg
- Inspirere deg til å leve ut din sannhet
- Gi deg rom til å puste dypere - Kanskje har du allerede svarene eksisterende i deg

Vi har to daglige økter - en med yoga bevegelser og en med samtaler/refleksjoner. I tillegg til det har vi daglige utflukter og opplevelser i paradiset!

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for alle uansett alder, reiser alene eller sammen, ståsted eller erfaring. Monica og Johanna vil tilpasse slik at du kjenner deg møtt, uavhengig av om du er en erfaren yogautøver eller kanskje aldri har forsøkt tidligere. Maldivene er et spennende resiemål og i lag med andre jenter blir det enda mer spennende. Alt er vel lagt til rette for en velfortjent fereie. Kanskje kjenner du at det er på tide å roe litt ned? Gi deg selv plass? Være tilstede i eget liv? Kjenne på takknemlighet og egenkjærlighet? Slippe eventuelle spenninger eller bare gi deg selv egentid og ekstra påfyll? Puste dypere og få kyndig veiledning? Kanskje du kjenner at du har lyst å oppleve noe lystbetont og kjenne noe ekte? Le, dele og skape med andre? Og nyte en herlig sommerferie på Maldivene! Velkommen skal DU være!

Denne reisen passer for alle uansett alder, alene eller flere, ståsted eller erfaring. Monica og Johanna vil tilpasse slik at du kjenner deg møtt, uavhengig av om du er en erfaren yogautøver eller kanskje aldri har forsøkt tidligere.

Kanskje kjenner du at det er på tide å roe litt ned? Gi deg selv plass? Være tilstede i eget liv? Kjenne på takknemlighet og egenkjærlighet? Slippe eventuelle spenninger eller bare gi deg selv egentid og ekstra påfyll? Puste dypere og få kyndig veiledning? Kanskje du kjenner at du har lyst å oppleve noe lystbetont og kjenne noe ekte? Le, dele og skape med andre? Møte våren litt mer uthvilt og levende?

Yoga timer som er inkludert:

• 2 yogaklasser daglig med variasjon fra det dynamiske til mer rolige og restorative former for yoga
• 2 lærere på alle økter med individualisering av praksis
• Workshop og samlinger
• Ledet meditasjon – Fullmånemeditasjon
• Mulighet for privattimer med Johanna & Monica mot en ekstra kostnad

Hver morgen deler vi en herlig praksis før vi spiser frokost sammen. Kanskje praktiserer vi under åpen himmel eller med sand og hav i vårt nærvær. Daglig gjennomføres ettermiddagsyoga. Samlinger og workshops tar vi inn i mellom våre andre aktiviteter og utflukter.

Søk reise

Dag for dag program

Dag 1: Avreise fra Oslo - flybytte 

Dag 2: Ankomst Male. Her blir vi hentet av vår lokale vert Ot. Han kjører oss i egen privat speedbåt til lokaløyen Maafushi. Her skal vi bo den første halvdelenav ferien. Sjekk inn og bli kjent med øya og så har vi felles presentasjon, yogaøkt og middag. Vi skal bo på hotel Sunrise Beach alle netter her.

Dag 3: Yoga, frokost og derettre ut på vår første utflukt. Vi skal på halvdags snorkel tur til øya Gulhi, her er det magsik snorkling.  Vi har utstyr så det trenger du ikke å ta med. Fritid før yogaøkt og felles middag på hotellet.

Dag 4:  Yoga, frokost og ny utflukt. Vi skal speide etter skildpadder, delfiner og snorkle fra en sandbank. Her blir det også servert enherlig lunsj. Yogaøkt på sen ettermiddagen før felles middag på Arena Beach. 

Dag 5: Yogaøkt, frokost og ny utflukt. Idag skal vi til Biyaadhoo, snorkling, strandtur og lunsj servers på Guraidhoo. Mange herlige små øyer som skal oppleves!

Dag 6: Yogaøkt, frokost og idag er det "GIVEBACK DAY". Vi deltar på øyas søppelplukking aktivitet og planter koraller i Renees Garden. Vi møtes til kokkekurs hos Suzie og spiser middag sammen her etterpå

Dag 7: Yogaøkt, frokost og transfer til Fihalhoi, vår resort øy hvor det er all inclusive. Sjekk inn og første måltid er lunsj. Deretter er alt av mat og drikke inkludert resterende del av ferien.   

Dag 8: Yogaøkter og alle måltider - nyt livet!

Dag 9: Yogaøkter og alle måltider - nyt livet!

Dag 10: Yogaøkt, frokost og deretter avreise til Male og starten på vår flyreise tilbake til virkeligheten.  Flybytte under veis.

Dag 11: Ankomst Norge - takk for nå!

 

 

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/07Oslo GardermoenMaldivene, Maafushi og Fihalhoi - Yogaferie med refleksjonerMer enn 830 000,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo