Skip to main content

Maldivene - Ekte opplevelser i paradis med snorkling og velvære

Dato: 11 - 22 november 2020

Maldivene - eksotisk øyparadis med fantastiske strender og turkisblått hav

Velkommen til en nytelses ferie! Du får oppleve noen av verdens beste strender like utenfor hotelldøren. Her ligger det fremdeles øyer som er besøkt av få mennesker og hvor miljøet er uberørt fra tidenes morgen. Er du glad i ferielivet; sol og herlige bad - da er dette stedet for deg, enten du trives over eller under vann.

Strendene på Maldivene er en drøm i seg selv! Men denne reisen byr også på spennende, eksotisk og maritimt miljø, lokale kulturopplevelser, forbløffende sjømat samt ro i en avslappende atmosfære. Det blir også spennende utflukter og snorkling. En skikkelig drømmereise!

Flere øyer, yoga, snorkling, lunsj på sandbanken og båttur i solnedgang

I løpet av oppholdet skal vi bl.a. besøke forskjellige øyer. Vi skal oppleve Maldivene fra strandkanten, over og under vann, møte lokalbefolkningen, fiske, la oss fascinere av solnedgangene og nyte den lokale maten. Opplevelsene står i kø! Vår sjefsjomfru Charlotte er med og vil inspirerere og legge alt til rette for deilige dager. Fokus på glede, fellesskap og aktivitet. Det blir forskjellige typer med aktiviteter for gruppen vår; morgentur rudnt øya, qi gong, avspenning, quiz, litt linedance og kanskje litt enkel styrketrening?

Høydepunkt

 • Havet - det fristende havet med alle utflukter og opplevelser
 • Snorkling
 • Hvite strender
 • Tropisk klima
 • Nydelig mat
 • Luksus på paradisøy
 • Perfekte steder for å snorkle - og for å lære seg det - i krystallklart hav hvor det yrer av liv
 • Leder med fra Norge

Maldivene strand

Øyparadiset Maldivene

Strødd utover det Indiske hav, med 1192 øyer som ofte ikke er høyere enn to meter, ligger mylderet av koralløyer som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og meteorologisk perfekt plassert, så nært opp til paradiset som mulig! Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, blir man ikke skuffet over Maldivene. Dette er en aktiv ferie der vi får oppleve noen av verdens beste strender like utenfor stuedøren. Her ligger det fremdeles øyer besøkt av få mennesker og hvor miljøet er uberørt fra tidenes morgen. Er du glad i ferielivet og vannsport er dette stedet for deg, enten du trives over eller under vann.

;aldivene

Vi skal bo på to førskjellige øyer

Øygruppen i Maldivene har så mye å by på og derfor vil vi gjøre mest mulig ut av vårt opphold. Vi tilbyr derfor et opphold hvor vi starter på den lokale øya Maafushi. Dette er en opplevelsesreise, med interessante utflukter som er et spennende alternativ til den vanlige strandferien, samtidig som du får tid til å "puste ut" på et av de vakreste stedene i verden. Etter 6 døgn her flytter vi over til Fihalhohi som er en reseortøy - her er alle rettigheter og kun turister.

Om Maafushi

Den første uka på Maldivene vil vi tilbringe på den lokale øya Maafushi, som ligger en kjapp båttur fra hovedstaden Male. Fra hotellet vårt er det bare en kort spasertur til vår sandstrand hvor det krystallklare turkise havet ligger og venter på å bli utforsket. For her kan du oppleve Koralløyene som er kjent for vidunderlig verden av fargerike fisk, skilpadder, haier og flotte koraller på nært hold.
Øya er ikke så stor, men den har likevel et godt utvalg restauranter og bosteder. Her vil det bli lagt opp til herlige aktiviteter til land og i vann. Det serveres ikke alkohol på øyen, men man kan bli med på ølbåten som går hver kveld 😉. På øya Maafushi, bor vi på tre-stjernes Crystal Sands Villa.

Om Fihalhohi

Deretter flytter vi oss over havet med speedbåt til en nabo øy som heter Fihalhohi. Dette er en resort øy og med alle rettigheter. Her skal vi nyte all inklusive de siste 3 netter med total avslapning og nytelse. Ved Fihalhohi får vi virkelig kjenne på den maldiviske luksustilværelsen med palmesus, paraplydrinker og glitrende hav. Alle måltider er inkludert, og for dem som ønsker å snorkle eller dykke finnes også muligheter for dette. Tiden løper ingen steder så her får du muligheten til å «puset ut» og slappe av på et av de vakreste stedene i verden!

Enkeltroms valg

Det er mulig å bestille enkeltrom på hele reisen men er dyrt og derfor har vi splittet dette.
kr 5.000,- i tillegg inkluderer enkeltrom for første 6 netter på Crystal Sands og derrette deler du rom på all-inklusive resort for siste 3 netter.
kr 8.000,- i tillegg inkluderer enkeltrom for hele oppholdet. Vennligst ring oss på 67 55 80 86 å bestille enkeltrom for hele reisen. Eller skriv det i din bestilling så skal vi bekrefte dette.

Sjefsjomfru Charlotte Ehde-Eliassen som leder på reisen

Charlotte startet Jomfrureiser for 28 år siden. Det har vært mange reiseopplevelser siden den gangen. Maldivene er en av favorittene. Hun brenner for fellesskap og aktiviteter og snakker varmt om kvinner og alle våre muligheter. Arbeidsdagen på Jomfruloftet er inspirende og berikende og aller mest alle herlige møter med dere som reiser med oss. En dag uten en aktivitet er ikke helt en god dag for henne - så her kan det bli en båttur, snorkelingtur, joggetur, qi gong eller line-dance! Den som vil blir med!

Reisen passer for deg som vil:

 • Slappe av i sol, sjø og få D-vitaminer.
 • Spise fargerik, god og sunn mat
 • Reise til et "annet" sted med trygge omgivelser
 • Opplevelser, fellesskap, dans og glede.
 • Komme til dekket bord!

Snorkling Maldivene

Reis gjerne alene, det gjør de aller fleste av våre reisende. Hele 8 av 10 reiser alene - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng der praten og latteren sitter løst :)

Kommentarer fra tidligere reisende til Maldivene:

"Fantastiske turer på sjøen. Disse turene var høydepunktet på turen... Flott tur og spennende å få et lite innblikk i hvordan befolkningen der levde. Båtturene og snorklingen var et eventyr fra ende til annen."

"Ja vi hadde noen fantastiske utflukter. Herlige snorkelturer... Dette er det beste på turen. Jeg synes det er veldig bra å være på lokal øy og ikke kun resort. Utover det hyggelig å være så tett på lokalbefolkningen. Nydelige mennesker. Reiser gjerne tilbake til Maasfushi👍😃 "

Dragon fish Clown fish

Hjertelig velkommen!

Din leder: Charlotte Ehde-Eliassen

Charlotte Ehde-Eliassen er gründer og sjefs-Jomfru og den som startet Jomfrureiser. Reiser er hennes jobb og hobby. Sosialt engasjert og ivrer for kombinasjonen med fellesskap, glede og aktivitet. Egentlig vet vi aldri h...

Pris: 27 900,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo - Male med mellomlanding i Istanbul
 • Bagasje og mat på flyet
 • 9 netter i delt dobbeltrom, hvorav siste 3 netter på all inklusive resort
 • All transport, utflukter og aktiviteter i henhold til program
 • Måltider i følge program
 • Sjefsjomfru Charlotte som leder på reisen med mange aktivitetsforslag
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 12
Bestill reise

Søk reise

Flyreise

Flyreise med Turkish AIrlines:

1 TK1754 11NOV OSLO 1715 ISTANBUL 2315 
2 TK 730 12NOV ISTANBUL 0210 MALE 1215 

3 TK 731 21NOV MALE 2335 ISTANBUL 0620
4 TK1751 22NOV ISTANBUL 0840 OSLO 1040

Dag for dag program november

Dag 1: Avreise fra Oslo med flybytte i Istanbul

Dag 2: Ankomst Male. Her blir vi hentet av vår lokale vert Ot. Han kjører oss i egen privat speedbåt til lokaløyen Maafushi. Sjekk inn og bli kjent med øya og så har vi felles presentasjon. Vi skal bo på hotel Crystal Sands Villa for 6 netter her på øya. Middag på Kurumba Villa.

Dag 3: Frokost og derettre ut på vår første utflukt. Vi skal på halvdags snorkel tur til Heart Sandback og øya Gulhi, her er det magsik snorkling. Lunsj inkludert.

Dag 4: Frokost og ny utflukt. Idag skal vi på snorkling tur, Vi skal speide etter skildpadder, delfiner og snorkle fra en sandbank. Her blir det også servert enherlig lunsj. Mange herlige små øyer som skal oppleves! 

Dag 5: Frokost og dagen til egen disposisjon.

Dag 6: Frokost og ny utflukt. Halv dags snorkeling tur til Biyaadhoo, lunsj servers på Guraidhoo med kokkekurs.

Dag 7: Frokost og dagen til egen disposisjon. 

Dag 8: Frokost og sjekk ut fra Crystal Sands Villa å oppleve luksus resort med all-inklusiv på Fihalhohi.

Dag 9-10: Dagen fri til egen disposisjon - nyt livet!

Dag 11: Frokost og sjekk ut til vanlig tid. Vi skal finne ut noe morsomt å gjøre de siste timene før vår flyreise tilbake til virkeligheten. 

Dag 12: Ankomst Oslo ca. kl 10:40.

Tusen takk for nå!

*Vi tar forbehold om små endringer i programmet*

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

November 2020

11/11Oslo GardermoenMaldivene - Ekte opplevelser i paradis med snorkling og velvære
Leder: Charlotte Ehde-Eliassen
Mer enn 427 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo