Skip to main content
Dato: 17 - 24 april 2019
Pris: 10 900,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo - Malaga
 • Transfer
 • 7 netter i renovert kloster
 • 7 frokoster
 • Heldagsutfluk til Ronda
 • Heldagsutflukt til Mijas
Reisedagar: 8
Bestill reise

Vi reiser til sol og sommer i Spania. Malaga by har imponerende severdigheter, en spennende blanding av gammelt og moderne. Mektige katedraler, smale svingete gater, små plasser og grønne oaser. Deilig tapas og sjømatrestauranter finnes i fleng. Her vil gatene være fulle av mennesker som feirer den viktige kristne høytiden påsken med sine påskeprosesjoner. Og vi bor midt i sentrum av begivenhets i et gammelt ombygd kloster.

Høydepunkter

 • Guidet tur i Ronda med skandinavisk guide
 • Bytur Setenil med skandinavisk guide
 • Dagsutflukt til Den hvite byen
 • 7 netter i Malaga i et gammel kloster

Malaga

Malaga er hovedstaden til provinsen Costa del Sol som ble opprettet for 3500år siden av the Phoenicians og var var scenen for Romerne, Visigoths, Araber og tilslutt den katolske kongen, Gamle byen er som en stor åpen plass med masser av museum rundt seg. Med dets mektige katedraler, de smale svingete gatene, små plasser og grønne oaser. På en av våre utflukter vil du kunne se Katedralen, restene etter det romanske teater, plassen La Merced og fødested for Pablo Picasso, sønnen av den verdens berømte kunstneren.

Det vil også være mulig å besøke Alcazaba festning, som er datert helt tilbake til 1065, i tillegg til et besøk i Picasso Museum, med verker fra hele hans kreative livstid. Flere ting det kan være verdt å få med seg er den kilometerlange byparken med mer enn tyve forskjellige palmearter, Rådhuset, Universitetet og The bank of Spain. I utkanten av byen kan du besøke den fremragende parken La Concepcion park.

Her bor vi

Vi bor i et gammelt renovert kloster i hjertet av byen. Her er det flotte leiligheter av det som dengang var et høytidelig kloster. Du kan velge å bo i delt dobbeltrom eller i et av de mange enkeltrommene. Vi har felles stue og oppholdsrom i tillegg til en liten uteplass.
Enkeltromstillegg er på 1200,-

Påskeprosesjon

Spansk påskefeiring er noe helt for seg selv. Du trenger ikke være troende for å være med på denne spesielle feiringen. I løpet av påskens 8 dager vil det være hundretalls av mennesker som er med på denne festen, enten som tilskuer eller deltager i en av de mange prosesjonene som beveger seg gjennom gatene. Mennesker i fotside drakter, merkelige hatter, kjempeflåter med Kristus- og Maria figurer som beveger seg gjennom de fylte gatene. Malaga sies å ha de største flåtene i sine påskeprosesjon. Stemningen er magisk med tilhørende musikk fra trommer og trompeter og lukten av røkelse.

Søk reise

Dag for dag program

Dag 1

Ankomst Malaga flyplass. Her blir vi møtt av vår lokale guide, som tar oss med til hotellet hvor vi sjekker inn.
Middag på egenhånd.

Dag 2

Vi spiser en god frokost på hotellet før vi drar på utflukt til Ronda. Her vil vi ha en guidet tur før vi nyter en lunsj på egen hånd. Vi foreslår en felles lunsj i vinkjelleren etter guidingen. Dette er ikke inkludert og koster fra 33€. 
Etter lunsj reiser vi videre til Setenil hvor vi vil få en liten citytour.

Vi vil være tilbake på hotellet i Malaga på kvelden.

Dag 3 og 4

Frokost på hotellet.

Her kan du bli med på en utflukt eller påskeaktiviteter eller du kan slappe av på stranden.

Dag 5

Frokost på hotellet.
Denne dagen besøker vi flere kjente museum i Malaga. Picasso Málaga, Center Pompidou og Carmen Thyssen.
Tilbake på hotellet.

Dag 6

Frokost på hotellet.
Heldagsutflukt den hvite byen (MIJAS). På denne utflukten er en deilig lunsj inkludert.
Tilbake i Malaga.

Dag 7

Frokost på hotellet.
Hele dagen til fri disposisjon.

Dag 8

Frokost på hotellet.
Vi reiser hjemover og reiser til flyplassen uten vår gode guide.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/04OsloSpania, Malaga - kultur reise i påskenMer enn 810 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo