Skip to main content

Spania, Benalmadena - Trening, livsstils- og yogaretreat direkte fra Bergen

Dato: 7.- 14.juni 2022

Magisk treningsreise til Spania - den beste starten på sommerferien

Ta en tidlig start på sommerferien og bli med på en magisk trening og livsstils- uke for kropp og sjel. Vi drar til Spanias solkyst og nydelige paradiset Benalmadena. Her skal vi nyte sol, strandliv og morsomme og effektive treningsøkter med vår personlige trener og motivator Christin. Nå skal du få sette opp dine oppnåelige mål og få frem ditt potensiale en uke i juni med mestringsfølelse, treningsglede og herlig fellesskap sammen med andre treningsglade jenter. Gled deg til ulike tema og et variert opplegg bestående av både styrke, bevegelighet, rytmer, yoga /stretching og kondisjon.

Høydepunkt

 • Variert og inspirerende treningsøkter
 • Lære deg å trives med deg selv og finne din hverdagslykke
 • Egentid
 • Kostholdstips
 • Livsstil workshops
 • Flower Power kveld

Trening på reisen

Vi skal nyte daglige og varierte treningsøkter, og morgenøktene starter ofte med pust og yoga før det blir fokus på styrke, puls og fettforbrenning for de som digger det. Ettermiddagsøkten avsluttes med litt lavere puls og gjerne mer fokus på rytmer - kjerne og bevegelighets- trening. På programmet finner du øvelser som: trening med egen kroppsvekt, strikk, styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, oppstramming, tabata, boot camp, yoga, stretch and relax, partner "duo" trening og mye mer - se eget program

Øktene er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, og vi vet at du vil bli begeistret. Det viktigste er at du kjenner på utfordring og mestring der du er akkurat nå, det er der du kan vokse. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Men vær klar for å bli pushet til å klare å yte det lille ekstra. Du vet ikke hvor sterkt du egentlig er!

Mer enn en treningsreise

Utenom trening vil det bli god tid til ro, avslapning og forslag til unike utflukter. De sosiale rammene for reisen er viktig og derfor arrangeres det felles oppmøte for trening, muligheter for spennende utflukter og felles middager. Om ettermiddagen og kvelden har vi stunder med inspirerende samtaler og hyggelig fellesskap. Her skal du ha fokus på deg selv og egen velvære med prioriteringer på å lade batteriene, nyte og berike alle sanser!

Benalmádena

Benalmádena er en by på den sørlige Spanias Costa del Sol, som ligger 19 km vest for Malaga internasjonale lufthavn, mellom Torremolinos og Fuengirola. Det er kjent for sine flotte strender, nydelig moderne Puerto Marina og den tradisjonelle andalusiske gamlebyen.

4 stjerners Palladium Hotel Costa del Sol

Krystallklart vann, sjarmerende landsbyer, utsøkt gastronomi og over 320 dager med strålende sol i året. Costa del Sol i Malaga er et unikt feriemål, langs kysten av det spektakulære Middelhavet i Sør-Spania.
Palladium Hotel Costa del Sol ligger ved stranden i byen Benalmádena, og har i 2019 blitt totalt renovert. Med moderne fasiliteter, bassenger og restauranter er dette et perfekt sted for denne flotte treningsreisen.

Rommene er lyse, fine og moderne med uteplass. Vi tilbyr delt rom med twin senger eller enkeltrom mot tillegg.

Vår personlige trener og motivator Christin Kalve

Christins største mål er å inspirere deg til å komme i gang med sunn livsstil, trening og å trene, og gi ny inspirasjon og indre styrke til å opprettholde treningen. Christin skal igjennom samtaler, variert trening og sunne deilige måltider inspirere deg til å finne motivasjon og glede for at du skal få den beste starten på et nytt år!! Les mer om Christin her


Din leder: Christin Kalve

Brenner for: psykisk og fysisk god kvinnehelse - å skape hverdagsmagi og gjøre kosthold og trening så lett som mulig, for så mange kvinner som mulig. Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame...

Pris: 15 490,-
Inkludert:
 • Flyvning Bergen - Malaga tur/retur med bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Innkvartering i delt rom (enkeltrom mot tillegg - 4600,-)
 • Frokost og middag hver dag
 • Daglig treninger med Christin
 • Sosialt fellesskap med andre
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Fly fra Oslo på forspørsel
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juni 2022

07/06Bergen, FleslandSpania, Benalmadena - Trening, livsstils- og yogaretreat direkte fra Bergen
Leder: Christin Kalve
Mer enn 415 490,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo