Madeira - Fotturer i unik natur med spa-pakke, den perfekte kombinasjon!  

Dato: 31 oktober - 7 november 2017
Pris: 11 650,-

Høydepunkter

  • Fotturene i unik natur og levadaer
  • Guidet bytur til Funchal
  • Spa behandlingene
  • Tradisjonell folklore middag på by'n
Last ned program

Velkommen til "det botaniske paradiset" Madeira! Her skal vi gå tre vakre fotturer, en halv dags bytur til Funchal samt nyte spa behandlingene som er inkludert, en perfekt kombinasjon. Vi bor på et 4-stjerners hotell ca 15 minutter fra sentrum. Hovedstaden Funchal er en livlig og sjarmerende by som tilbyr trendy butikker, kafeer, restauranter og barer. På denne reisen møter du dyktige og hyggelige guider som kan alt om Madeira. Den første dagen har vi et velkomstmøte og blir kjent med hotellets serviceorienterte ansatte (familieeid hotell over flere generasjoner), samt alle aktiviteter i hotellet og i området, pluss info om våre 3 fotturer.

Det blir 3 levada-vandringer med vår lokale guide Christa/Barbara, 1 halvdags bytur til Funchal og spapakke med 3 spabehandlinger: Lomi Lomi massasje 60 min, kroppspeeling 30 min, aromaterapi 30 min. Mye inkludert i denne reisen!

Det som karakteriserer Madeira er naturen – øya er et botanisk paradis. Og for å oppleve den flotte naturen på sitt beste drar vi på Levada-vandring – som er vandring på øyas vakre turstier langs gamle vanningskanaler. Her vil du se mimosa, orkideer, papegøyeblomster, julestjerner og mange flere av de 2000 artene som vokser vilt langs stiene på øya. Hotellet har treningstilbud for de som ønsker det med både gruppetimer og apparater, og er et aktivt hotell med fokus på helse og velvære.

NB! VIKTIG INFO FOR DEG SOM BOOKER ETTER 14.9:  Det er planlagt renovering på nabohotellet uken vi arrangerer denne vandringsreisen Dette hotellet er en del av samme resort og derer er booket inn på Galo resort mens renoveringen skal skje på Galomar. De fleste facilitetene på Galosol vil være intakt både spa avdelingen, treningssenteret og restuarant for frokost og middag. Det som kommer til å bli stengt er en bar + sjøbadet som hører til resorten. Men det er et annet flott sjøbad på andre siden som dere får tilgang til gratis hvis dere vil bade i sjøen (tilknyttet et annet hotell) Ellers så er både svømmebasseng inne og ute åpent på Galosol. Derfor er reisen per 14.9 kr 2 300,-  billigere enn orginalpris og dette er ment som kompensjasjon for båket som vil komme.  Så ny grunnpris er 11 650,- (før pris 13 950)  Programmet går som planlagt med vandringer og spa pakke.  Dere skal jo på dagtid på vandringer (3 stk) og kanskje også gjøre andre utflukter på dagtid de resterende dagene ? Så jeg håper dere ikke vil bli så påvirket av bråket. Jeg anbefaler også at dere tar en tur inn til Funchal by på dagtid (særlig gamlebyen), da det er en flott by og bussen dit går rett utenfor hotellet. Vi ønsker å informere om renoveringen og gi deg kompensasjon på forhånd for bråk.

Les mer om hotellet vårt her

Nivå: Lett + / Middels     Les gjerne vår genrelle utsyrsliste for vandringsreiser her

VELKOMMEN PÅ VANDRING TIL VAKRE OG NATURSKJØNNE MADEIRA!

Pris:
11 650,-
Dager:8
Inkludert i reisen
● Flyreise Oslo - Madeira t/r direkte
● transfer t/r flyplass,
● 7 netter på garden view rom på Galosol hotel 4*,
● Halvpensjon på restaurant Ondamar (2 middager skal være i byen)
● 3 x Levada vandringer med guide,
● Spa pakken Lomi Lomi med NUI Hawaiian Massage (60 minutes), Full body Bamboo peeling massage (30 minutes), Aromatic oil massage (30 minutes)
Bestill reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
31/10Oslo GardermoenPortugal, Madeira - Fotturer i unik natur og spa pakke 111 650,-Bestill