Madeira - Fotturer i unik natur med spa-pakke, den perfekte kombinasjon!  

Dato: 31 oktober - 7 november 2017
Pris: 13 950,-

Høydepunkter

  • Fotturene i unik natur og levadaer
  • Guidet bytur til Funchal
  • Havbassenget på hotellet
  • Spa behandlingene
  • Tradisjonell folklore middag på by'n
Last ned program

Velkommen til "det botaniske paradiset" Madeira! Her skal vi gå tre vakre fotturer, en halv dags bytur til Funchal samt nyte spa behandlingene som er inkludert, en perfekt kombinasjon. Vi bor på et 4-stjerners hotell ca 15 minutter fra sentrum. Hovedstaden Funchal er en livlig og sjarmerende by som tilbyr trendy butikker, kafeer, restauranter og barer. På denne reisen møter du dyktige og hyggelige guider som kan alt om Madeira. Den første dagen har vi et velkomstmøte og blir kjent med hotellets serviceorienterte ansatte (familieeid hotell i flere generasjoner), samt alle aktiviteter i hotellet og i området, og info om våre 3 fotturer.

Det blir 3 levadavandringer med vår lokale guide Christa/Barbara, 1 halvdags bytur til Funchal og spapakke med 3 spabehandlinger: Lomi Lomi massasje 60 min, kroppspeeling 30 min, aromaterapi 30 min. Mye inkludert i denne reisen!

Det som karakteriserer Madeira er naturen – øya er et botanisk paradis. Og for å oppleve den flotte naturen på sitt beste drar vi på Levadavandring – som er vandring på øyas vakre turstier langs gamle vanningskanaler. Her vil du se mimosa, orkideer, papegøyeblomster, julestjerner og mange flere av de 2000 artene som vokser vilt langs stiene på øya. Hotellet har treningstilbud for de som ønsker det med både gruppetimer og apparater og er ett aktivt hotel med fokus på helse og vevære.

Les mer om hotellet vårt her

Nivå: Lett + / Middels     Les gjerne vår genrelle utsyrsliste for vandringsreiser her

VELKOMMEN PÅ VANDRING TIL VAKRE OG NATURSKJØNNE MADEIRA!

Dato: 31 oktober - 7 november 2017
Pris: 13 950,-
Inkludert i reisen
● Flyreise Oslo - Madeira t/r direkte
● transfer t/r flyplass,
● 7 netter på garden view rom på Galosol hotel 4*,
● Halvpensjon på restaurant Ondamar (2 middager skal være i byen)
● 3 x Levada vandringer med guide,
● Spa pakken Lomi Lomi med NUI Hawaiian Massage (60 minutes), Full body Bamboo peeling massage (30 minutes), Aromatic oil massage (30 minutes)
Bestill reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
31/10Oslo GardermoenPortugal, Madeira - Fotturer i unik natur og spa pakke 613 950,-Bestill