Skip to main content

Norge, Rondane - Kick start til din livsstils endring

Bli med til fjells på livsstilsendring FjellShred3

Vi vet at du trenger en kickstart en gang i blandt. Og nå er vi klare for å invitere deg, til det vi har kalt FjellShred3 på Spitsbergseter Resort. Dette er for deg som ønsker en kickstart til en livstilsendring med sunnere hverdagsvaner. Vi samles i nydelige Rondane og byr på tre dagers samling med motivasjon, informasjon og mye energi. Ja, så enkelt kan det sies, men vi vet at det alltid er lettere å snakke om det enn å faktisk å gjøre det. Derfor vil vi gjøre det sammen! Denne samlingen er åpen for menn, kvinner og familier.

Hva er en Shred?

Å shredde betyr å slippe taket på noe for å komme raskere til målet. Vårt motto er «lettere i kroppen og klarere i toppen». Det er nettopp det vi gjør med vår kunnskap som vi med glede vil formidle til deg på samlingen. Vi har fire års erfaring med konseptet «å shredde» her i Norge, mange hundre kvinner og menn har deltatt på våre tidligere kurs. Inntil nå har dette kun vært online, så nå gleder vi oss til en fysisk samling hvor vi deler kunnskap og erfaring, samt gir masse påfyll.

Vi kaller vår samling for FjellShred3 fordi det er en kick start på din livsstilsendring, som går over 3 døgn. I tillegg til denne samlingen, tilbyr vi flere ganger i året gratis veiledning for dere som vil fortsette å «shredde». Du kan lese mer om dette - Shred10 - under egen folder.

Hvem kan delta på samlingen?

Alle som er interesserte i å lære mer om helse, ernæring, kropp og sjel. Kvinner, menn og familier. Shred = snarvei, vi vil vise deg en sikker og rask vei mot ditt mål. Uansett om det er vektnedgang eller å lære mer om sunn og god hverdagsmat. Vi har gjort samlingen så rimelig som mulig, slik at mange kan prioritere å delta. Under helgen på Spidsbergseter vil vi prioritere tilnærmet riktig kosthold for en «ekte» Shred. Når vi shredder legger vi vekt på rene råvarer og reduserer/unngår følgende:
- meieriprodukter
- sukker
- gluten
- kaffe/the med koffein
- alkohol

Her er mange muligheter til inspirasjon og mangfold innen mat og ernæring. Samlingen gjennomfører du med en gruppe likesinnede, sammen med ledertrioen Unni Andresen, Janecke Koren og Dagny Hovi. Se mer om ledere nederst.
Du kan også ha med deg familiemedlem som ikke vil «shredde», og dermed spise vanlig kost med ønskede drikkevarer.

Med fokus på mat, aktivitet og kunnskap

Vi møtes på hotellet torsdag ettermiddag/kveld for en felles presentasjon av lederne og programmet. Under hele oppholdet blir vi servert måltider som er shred-vennelige, slik at du får mange ideer å ta med deg hjem. Vi har to daglige samlinger med vår leder trio, i tillegg til felles trening og turer i fjellet.

Du vil lære mer om hvilken mat du kan velge bort og/eller redusere, ofte kalt betennelses fremmende mat eller ultra prosessert mat. Vi legger vekt på mye plantebasert mat som er rik på vitaminer, mineraler, antioksidanter og plantenæringsstoffer, samt bruk av JuicePlus+ produkter. Du vil få mange gode tips og råd, det blir tid til spørsmål, diskusjoner og mye inspirasjon. Vi deler også oppskrifter og du vil få med deg et arbeidsverktøy, som du kan bruke hjemme i hverdagen.


Det er absolutt ikke noen begrensning med ernæring, det er så mange muligheter.

Under samlingen vil vi også være i fysisk aktivitet og bevegelse, så vi skal ut på noen deilige turer i området og delta på noen andre gøyale aktiviteter. Bare gled deg!

En tredje ting som er viktig under en Shred er en god natts søvn, til det har vi alle muligheter å lykkes i hotellets supergode senger og med den friske fjelluften. Vi prioriterer 8 - 10 timers hvile hver natt.

Om Spidsbergseter Resort

Norges koseligste fjellhotell, midt mellom Trondheim og Oslo. Her inviteres du inn til et familieeid og ekte hotell med god mat, trivlig betjening og supergode senger. Du våkner opp til storslåtte omgivelser rett utenfor hotellrommet. Hotellet har et innbydende basseng med utsikt mot vær og vind utenfor. Stort og spennende møterom med utsikt 360 grader står til vår disposisjon. Koselige stuer som innbyr til gode samtaler utover kveldene. Familieeid og ekte engasjement - de gleder seg til å være vårt vertskap disse tre gode høst døgnen.

Vi har begrenset antall plasser på hotellet, så vi anbefaler deg å ta en rask beslutning og bli med på vår Shred og din vei til en lettere hverdag. Samlingen er åpen for kvinner, menn og familier. Barn under 4 år er gratis, opp til 12 år er halv pris i foreldrers rom. Kontakt oss hvis du vil ha med din familie. Vil du ha eget rom koster det kun kr 900,- i tillegg for alle 3 nettene under vår samling.
Og - du kan gjerne ankomme et par dager før oss hvis du vil det? Ekstra døgn koster 995,- pr døgn med halvpensjon og det er ikke noe tillegg for enkeltrom fra mandag til og med onsdag (4.-6.10). Flotte farger og turer i fjellet! Skriv i kommentarfeltet til oss når du bestiller så oppdaterer vi din bestilling.

Hvordan kommer jeg til Spidsbergseter Resort?

Gode togforbindelser fra Trondheim og Oslo med Dovrebanen og ekspressbusser daglig til Ringebu skysstasjon. Hotellbussen henter deg gjerne etter avtale i Ringebu – pris kr 450 pr vei ved max 4 personer, ellers kr 100 ekstra per person. Oslo Lufthavn Gardermoen – kun 2,5 time unna. Gode veiforbindelser nord, sør, øst og vest – følg skilting til Venabygdsfjellet.

Avstander til Spidsbergseter:
Ringebu 22 km
Røros 180 km
Oslo 250 km
Trondheim 250 km
Hotellet har 4 el ladere for Tesla og 2 universal ladere. Pris 100,- pr natt.

Våre ledere:

På denne samlingen har vi flere dyktige ledere - selve samlingen blir ledet og organsiert av Charlotte Ehde-Eliassen som startet Jomfrureiser for snart 30 år siden. De siste 20 årene har gått som en dans, forteller hun. I 2000 bestemte hun seg for å sikre sitt daglige inntak av frukt og grønnsaker. Hennes "hemmelige" energikur! Dette og mye annet vil Charlotte formidle om på samlingen. I tillegg blir det daglige turer i fjellet, og ikke minst linedancekurs for de som vil med på det. Nevnte vi quiz? Hun er ram på det - og det er spørsmål som du aldri får svar på hos Mr Google!


Dagny Hovi:
Dagny har sin bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole, er sykepleier og ernæringsterapeut. Hun eide og drev Tonsåsen Rehabilitering i 35 år, hvor maten/ernæring var en viktig brikke i tilfriskningen. Hun har derfor lang erfaring i å bruke «maten som medisin». Med Shred tar hun denne kunnskapen videre. Dagny ble rammet av alvorlig sykdom 25 år gammel og ble sittende i rullestol. For hennes egen del har kostholdet/ernæringen blitt et viktig virkemiddel for å få tilbake en god helse og flest mulig friske leveår. Hun har brukt seg selv som «prøvekanin» for å finne ut hva svekker og hva helbreder kropp og sinn (helsen). Dette rikdommen av erfaringer høster hun av og elsker å formidle det til andre interessenter.

Janecke Koren:
Janecke er ortepediingeniør og er på "godfot" med egen helse. Hun hadde tidligere svart belte i slanking og det er ikke en kur hun ikke har prøvd. Ned i vekt, opp i vekt. Da hun kom over konseptet SHRED10, startet en ny reise. Det å tilføre kroppen god næringstett mat gjorde underverker. Noe som før var et slit, er nå blitt mye enklere. En oppdagelse hun gjerne formidler. Velværen med en sunnere livstil har gjort at vekten holder seg mer stabil. Janecke vil inspirere oss med sine mange erfaringer og daglig enkel morgentrening. Ut på tur er noe Janecke elsker, gjerne med sine hunder.Unni Andresen:
Unni er utdannet kiropraktor og har i over 35 år drevet egen (sammen med sin mann) kiropraktor klinikk i Tønsberg. Dermed kan hun mye, om ikke alt, om kroppens funksjoner. Hun er opptatt av helhetlig helse, og se ”hele deg” ikke bare din lumbago. Det er fint å restituere kroppen med et besøk hos hos kiropraktoren, men det aller viktgste er helsen som kommer innenfra. Sammen med Dagny Hovi og Janecke Koren har Unni siden 2017 inspirert hundrevis av kvinner og menn til en bedre og sunnere hverdagshelse gjennom konseptet; KICK START SHRED10 NORGE. Unni er også glad i fjellet og gjerne med selskap,

Les noen av våre tilbakemeldinger fra våre tidligere kunder:

Du er garantert resultat hvis du gjennomfører.
Lett å følge, gir energi.
Fantastisk følelse – takknemlig at jeg gjorde det.

Ytterligere info under "Hva sier våre kunder" - vi gleder oss til å hilse DEG velkommen!

PS: Husk at du kan velge ekstra dager til gunstig pris - uten enkeltromstillegg:)

Status:
Fullt

Søk reise

Hva sier våre kunder?

Her ser du svarene vi fikk på vårt spørreskjema etter forrige Shred10 som var i april 2021 - det var 54 deltagere:

 1. Hva likte du aller best med Shred10 og hvorfor?
  Enkle prinsipper og at det var tidsbegrenset
  Gode vaner å ta med videre i hverdagen
  Gruppe motivasjonen
  Daglig oppfølging med oppskrifter
   
 2. Hva var den viktigste årsaken at du deltok på Shred10?
  Kikk start til videre slanking
  Endre mat rutiner og rense kroppen
  At jeg lærte mer sammen med andre – ikke alene med kostholdsendring
  Lettere å ta riktige valg videre
 3. Oppnådde du målsetning som du satte deg før start?
  72 % svarte ja
  28 % svarte nei
 4. Hvilke endringer har du opplevd etter Shred10?
  De 34 som svarte at de veiet seg før og etter gikk i snitt ned 1,9 kg på de 10 dagene
  Bedre søvn
  Mer bevisst i mine matvalg 
  Detoxen fortsetter
 5. Hva vil du si til andre – som har slitt med det samme som deg - som vurderer Shred10?
  Du er garantert resultat hvis du gjennomfører
  Lett å følge, gir energi og ingen sultfølelse
  Fantastisk følelse – takknemlig at jeg gjorde det
  En livsstil som varer
  Bli med! Alle ønsker vi bedre helse og velvære – dette er svaret du lett etter
  Shred10 gir trygghet, inspirasjon og er lett å fullføre
 6. Forslag til forbedringer og tilbakemeldinger
  Mer oppskriftsforslag på vanlig mat
  Felles zoom samling før, under, etter
  Egen info for de som vil oppnå vektnedgang
  Fortell høyt om resultater så vi kan sammenligne oss
  Felles samling over flere dager
  Bravo til dere og veldig fornøyd – 10 stykker sa akkurat dette

Dag for dag program

Torsdag 07.10:
16.00               Innsjekk starter - og utover
17.00 -18.00   Ut på tur for de som vil det 
19.00               Det serveres en Shred tilrettelagt middag
20.30               Presentasjon og innledende foredrag; Hvorfor Shred og Juice+? 
                         Vi forteller om våre erfaringer og hva som har inspirert oss og viktigst - hva det kan gjøre for DEG! 
                         Med Dagny Hovi, Janecke Koren og Unni Andresen

Fredag 08.10::
07.00               Janeckes morgentrening, 25 min.  Kick start morgenen med enkel trening som alle vil ha glede av
07.30               Charlottes fjelltur - 30 min og 3 km 
08.00 - 09.30 Frokost 
09.30 - 10.00  Kort presentasjon av deltagerne
10.00 - 12.00   Spis smart - ork mer med Dagny Hovi
                          Kiropraktorens gode og viktige råd med Unni Andresen
                          Hvilke forberedelser må vi gjøre før en Shred med Janecke Koren
12.00 - 13.00   Lett lunsj
13:30                 Ut på tur
15.00 - 17.00    Samling/aktivitet - produkt og smoothieinspirasjon med vår ledertrio. Lær mer om "Salad in a jar", kjøleskapsgrøt og andre småretter som gjør livet enklere for oss på Shred10   
17.00 - 19.00    Egen tid
19.00                 Servert middag 
21.00                 Quiz - Mr Google kan ikke hjelpe deg nei ... 

Lørdag 09.10:
07.00                Janeckes morgentrening, 25 min
07.30                Dagnys fjelltur 30 min og 3 km 
08.00 - 09.45 Frokost
                          Matpakke inkludert frukt lages av hver enkelt - husk å ta med egen termos til fjells så får du den fyllt opp med god te. 
10.00 -11.45     Foredrag med lege Birger Koren; Trening og kosthold - hvorfor, hvordan og belønning
12.00                Ut på tur med matpakke  - alle er med. Vi legger opp til en felles matpakkestopp, deretter en kortere og en lengre tur - du velger. 
16.00 - 18.00   Hva er bærekraftig helse? med Dagny Hovi
                          Spørsmål og svar ang Shred og mer om de viktige forberedelsene med Janecke Koren og Unni Andresen           
19.00                 Servert middag
21.00                 Linedansekurs - alle kan delta, enkelt og morsomt

Søndag 10.10:
07:30                 Janeckes morgentrening, 25min
08.00                Charlottes og Dagnys fjelltur 30 min og 3 km 
08.00 -10.00   Frokost
10.00 - 11.30      Avslutning og oppsummering
13.00                  Utsjekk  - takk for nå!

Programmet er preliminært og vil utdybes.  

Smitteverntiltak på Spidsbergseter Resort

Trygt hotell

Vi tar smittevern på det høyeste alvor, og gjør vårt ytterste for å sikre at det skal være trygt å bo hos oss, besøke oss og å jobbe hos oss. Vi følger myndighetene sine anbefalinger for smitteverntiltak mot Covid-19 og vi er i tett dialog med kommuneoverlegen for å følge med på lokale smitteverntiltak.

Våre ansatte har fått instrukser og retningslinjer for hvordan man skal opptre for å ivareta ekstra god hygiene og vi praktiserer hyppig håndvask og bruk av håndsprit.

HVA KAN DU SOM GJEST BIDRA MED?

 • Vask hendene ofte og benytt våre stasjoner for hånddesinfeksjon
 • Hold avstand på minimum 2 meter fra andre
 • Unngå håndtrykk og klemmer
 • Host i et papirhåndkle som du kaster. Vask deretter hendene.
 • Dersom du ikke har et papirhåndkle tilgjengelig, bør du hoste i albuen for å forhindre at luftdråper sprer seg.
 • Unngå å berøre ansiktet: øyne, nese og munn.
 • Bruk munnbind dersom det ikke er mulig å holde 2 meter avstand
  På rommene:
 • Det vil ikke være daglig rengjøring – for å minimere risikoen for å forflytte eventuell smitte fra et rom til et annet
 • Nye håndklær kan man få i resepsjonen
 • Søppel kan settes i oppsatte stasjoner i romgangen innen klokken 10
 • Pynteputer og sengetepper er fjernet
 • Reklameartikler, penner og brosjyrer er fjernet

  Fjellbadet

 • Fjellbadet er åpent med visse begrensninger, bla er badstuene stengt (pr mai 2021).
 • Maks antall personer pr time
 • Tid bestilles i resepsjonen samme dag

  KONFERANSER OG MØTER

  Vi har store kurslokaler og flere restauranter, noe som gjør det mulig for oss å arrangere deres neste kursopphold på en sikker måte. Her kan dere sitte med minimum 2 meters avstand mellom hverandre både i møterom og til alle måltider.

Kick Start Shred10 - hva er det?

Fortsett den gode starten med Shred10

Om du vil, kan du begynne med Kick Start Shred10 sammen med oss 7. juni, 9. august og/eller 4.oktober eller starte opp etter oppholdet på Spitsberget den 12.oktober. Da er du tilbake i ditt eget miljø og får tid til å forberede deg.
Kick Start Shred10 varer som navnet sier i 10 dager, og du vil i løpet av den tiden kunne kjenne hva et endret kosthold kan gjøre med velværefølelsen din. Det kan gi deg en virkelig «aha» opplevelse, og flere opplever dette kurset som en «snuoperasjon». Andre blir mer bevisste på hva maten gjør med kroppen og noen oppdager til og med matintoleranser eller matallergier. Du kan gjerne lese om tilbakemeldinger fra flere av våre deltagere under "Hva sier våre kunder".  

Under en Kick Start Shred10 får du gratis veiledning av den samme fantastiske ledertrion Dagny, Unni og Janecke - det blir en egen facebookgruppe med daglig kontakt, inspirasjon og motivasjon. Du får oppskrifter og forslag til menyer. Når vi shredder bruker vi rene råvarer i tillegg til økt inntak av plantenæringsstoffer som effektivt inntas ved å bruke JuicePlus+ produktene.
Det er nettopp dette som gjør det hele enkelt og fører til de gode resultatene. JuicePlus+ produktene dekker gapet mellom det vi spiser og det vi anbefales innta av «frukt og grønt» daglig. Vi anbefaler 1 daglig shake med Complete pulveret - som mikses med vann/plantemelk eller i en smoothie med grønnsaker/frukt. Vi kaller dette for vår sikringskost, og det gir deg mye energipåfyll. 

Prisen for produktene er fra kr. 25.- – til 41.- pr dag, alt etter hvilken produkt pakkeløsning du velger å bruke. Det koster altså mindre enn en kopp kaffe per dag! Kick Start Shred10 er din start på nye hverdagsvaner, som gir deg bedre helse og flere friske leveår!

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo