Skip to main content

Portugal, Lisboa og Cascais - Storby, trening og strandliv

Dato: 27 april - 4 mai 2019
Pris: 12 600,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r med direkte fly fra Oslo
 • Bagasje
 • Transfer fra flyplass til hotell t/r
 • 7 netter i delt rom på 4* hotell
 • Frokost daglig
 • 3 felles middager
 • 2 daglige treningsøkter med Linn Røymstad
 • Guidet bytur i Lisboa med lokal guide
 • Medlem i RGF
 • Bestillingsfrist 25. januar 2019
Reisedagar: 8
Bestill reise

Lisboa og Cascais; trening, strand og storbyliv

Bli med til Lisboa og bli kjent med Portugals vakre hovedstad og kanskje en av Europas`s mest sjarmerende byer!? På denne reisen har vi valgt å bo litt utenfor Lisboa og i badebyen Cascais. Dette er en skikkelig kombinasjonsreise; trening hver dag, storbyliv når du ønsker det, sjarmerende ferieliv og masse fellesskap med andre glade damer.

Om Cascais:

Cascais er tidligere kjent som fiskelandsby, og har fortsatt et flott havnområde. Byen er i dag blitt en kjent turistattraksjon med flere nydelige og små strender, gågater og hyggelige omgivelser. Her kan du nyte en herlig dag på stranda, salte friske bad, deilig lunsj på en lokal fiskerestaurant, eller et forfriskende glass “Vinho Verde” i solen.

Fra Cascais tar det kun 30 minutter med toget inn til Lisboa. På denne reisen vil du få guidet tur rundt i byen, hvor vi besøker Baixa-Chiado, Alfama, Castelo São Jorge, Bairro alto-området.

Om hotellet

Hotel Pestana Cascais ligger rett ved strandpromenaden, ca 2 km fra Cascais sentrum. Det er en fin tur langs havet inn til sentrum av Cascais, men hotellet tilbyr også flere gratis shuttle per dag. Alle rommene er utstyrt med kjøkkenkrok, balkong med bord og stoler, air condition, internett, etc.

Hotellet har et flott utendørsbasseng og hage (for vår trening) som gjør hotellet egnet for avslapning. I tillegg er det også et innendørs svømmebasseng, boblebad, tennisbane, restaurant og bar. Pestanas egen golfbane ligger ca 10 minutter fra hotellet.

Trening på reisen

Det legges opp til allsidig trening som tilpasses individuelt. Både styrke, kondisjon og bevegelighet vil bli utfordret med to treningsøkter om dagen. Treningene vil bli gjennomført med egen kroppsvekt og med enkelt utstyr. Det blir også foredrag om hvordan legge opp til smart og variert trening, samt enkle kostholdsråd. Foredraget vil bli holdt etter en av morgenøktene og frokost. I mellom treningsøktene disponeres tiden fritt til det du måtte ønske. God tid til å nyte både sol, hav, bassenglivet, storbyen Lisboa, naturen og herlig fellesskap.

Din instruktør og leder, Linn Røymstad

Linn Røymstad jobber til daglig på EVO Nydalen som personlig trener. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2011 og ser på helheten mellom det mentale og det fysiske hos sine kunder. Linn har utdanning innenfor coaching, pedagogikk og videreutdanning knyttet til yrket som PT (personlig trener). Hennes motto er «opplev mestring med trening, og få det som livsstil».

pt linn roymstad
Trening skal oppleves som gøy og mestringsorientert. Framgang kommer av kontinuitet og at du som trener med meg også har en forståelse av hvorfor vi gjør det vi gjør og tar eierskap til din egen treing. Jeg fokuserer mye på mestringsfølelsen og den vet jeg at du raskt vil oppleve når vi har 2 treningsøkter sammen hver dag! Det blir stor variasjon i våre treningsøkter.
Hilsen Linn :)

Om programmet:

Vi har direkte fly til Lisboa og fra flyplassen har vi egen transport til hotellet. Regn med 45 minutter til det. Så er vi på plass i feriebyen Cascais og her skal vi bo alle 7 netter. På hotellet har vi inkludert med frokost. I tillegg har vi 3 felles middager under uken - på lokale herlige restauranter. Linn vil tilby sin trening to ganger for dagen - på morgen før frokost og på sen ettermiddagen. Det er ca 1 time hver treningsøkt. I tillegg har vi en felles utflukt til Lisboa med lokal guide.

Sightseeing Lisboa - til fots
Sightseeing til fots gjennom Lisboas sentrale og eldre distrikter. Vi vil oppleve Baixa med den flotte gågaten Rua Augusta, den vakre Praça do Comércio plassen nede ved elva, Rossio-torget, Santa Justa-heisen og mer. I Baixa kan vi smake på Lisboa 's "nasjonale kake" Pastel de Nata. En ekte glede! Vi kan også smake på den lokale kirsebærlikøren Ginjinha på en av Lisboas "hull i veggen" (ikke inkludert ).

Selvfølgelig går vi også gjennom det sjarmerende gamle kvartalet Bairro Alto og Alfama, opp og ned gjennom smale og koselige smug. Komfortable sko er et must! Vi inkluderer også et besøk til Castelo São Jorge slott, derfra har du en flott utsikt over byen. Guiden møter oss i sentrum og vi er ute i 3-4 timer. Denne dagen har vi vandret tilstrekkelig slik at vi utelater kveldstrening og blir heller igjen og spiser en god middag i byen. Du reiser tilbake når og som det passer deg. Det er et spennende natteliv i Lisboa...

Denne utfluktsdagen har vi begynnelsen av uken slik at du blir kjent og da kan velge om du vil dra tilbake en eller flere ganger. De andre to fellesmiddagen har vi i Cascais.

Reisen passer for deg som:

Liker kombinasjonsreise og både vil yte og nyte samtidig som du har storby'en rudnt hjørnet, lære mer om trening og få en kickstart til våren, komme hjem med brune ben:), bo på deilig feriehotell med kort vei til sol og bad, vil ha litt av hvert6 inkludert i en super uke, bruke første mai fridagen/e på noe alldeles fantastisk smart; DEG SELV! Hjertelig velkommen på en skikkelig "Ja takk, begge deler" reise; ferieliv, trening, storbyliv og herlig fellesskap.

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
27/04Oslo GardermoenPortugal, Lisboa/Cascais - Storby, trening og strandliv
Leder: Linn Røymstad
Mer enn 812 600,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo