Rebecca van Eck

Reisetype: Yoga, kultur, trening
Brenner for: Bevegelsesglede og økoturisme

Rebecca er vår grønneste reiseleder! Hun håndplukker sine destinasjoner med tanke på det beste for lokalbefolkning og miljø på stedene vi reiser til. Hun lever og ånder for frihet, flyt, og følelser som gir kroppen gode vibber.

Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtilliten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa, og videreutdannelse i Yin yoga og Yoga Nidra fra India. Hun er utdannet massasjeterapeut fra Instituttet for helhetsmedisin i Oslo. Rebeccas motto er "Good Vibes Only", og ønsker å formidle en positiv holdning på matta og til livet generelt. Yoga hjelper oss å se de små gledene i livet og kanskje også veilede oss til å ta gode valg ovenfor seg selv. Det å slippe seg løs, og føle frihet i egen kropp er svært viktig for Rebecca og dette vil ofte prege undervisningen.

Økoturisme er Rebecca veldig opptatt av; en form for turisme der målet er at det ikke skal bli noen negativ påvirkning på naturen eller kulturen på stedet en reiser til. Derfor velger Rebecca ofte selv ut hoteller og samarbeidspartnere til sine reiser, og sørger for at vi skaper positive ringvirkninger i lokalsamfunnet dit vi reiser. I år er dette spesielt gjeldene på hennes reiser til Senegal, Thailand og India. På disse reisene vil det også være fokus på økologisk og sunn mat.

Erfaring:

  • Utdannet personlig trener fra AFPT
  • Yogalærer, underviser Hatha, Vinyasa, Yin og restorativ yoga
  • Gruppetreningsinstruktør: Pilates, dans, yogaltes, pilates, tabata, bootcamp, aerobic, Afro Power Dance, Seniortrim og Aquamove
  • Massasjeterapeut fra Instituttet for Helhetsmedisin
  • Jobbet med økoturisme siden 2014, i samarbeid med Diannah Bolong

Følg Rebecca

Instagram: @reiserebecca for reisebrev og inspirasjon og @rebecca_goodvibes for inspirasjon til yoga, kosthold og alt som gir gode vibber i hverdagen :)

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

September 2022

17/09Oslo GardermoenSpania, Andalucia - Yoga retreat i herlige omgivelser
Leder: Rebecca van Eck
Mer enn 417 500,-Bestill

Juni 2023

22/06IndividueltNorge, Spidsbergseter - Yoga og ridning på fjellet
Leder: Rebecca van Eck
Mer enn 49 990,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo