Skip to main content

Monica Tefke

Monica har en unik måte å få deg til å føle deg møtt, sett og verdifull. Hun inviterer deg inn i et rolig, trygt og hjertevarmt rom og er genuint opptatt av det enkelte menneske og hva som skjer imellom.

Monica har med seg et bredt spekter av akademiske utdannelser og har fordypet seg i østlige tilnærminger hvor sjelen og energiene i og rundt oss også får plass. Hun er opptatt av å pakke ut gjennom samtale, yogapraksis, meditasjon eller emosjonell healing. Kroppene våre med bindevevet husker våre erfaringer uavhengig av hva sinnet forteller oss.

I yogarommet er Monica opptatt av at yoga er for alle. Hun åpner for at du skal finne din praksis og hva smil og endring av mønstre kan gjøre med deg. Hun bruker visualisering og åpner ofte opp for hva du eller gruppen tenker i øyeblikket. Hjertet kjenner kunnskapen du har med deg uansett - `The Knowledge of the heart`. Pusten med Breathe Work er vesentlig uansett arbeid hun foretar seg. Monica har sin bakgrunn i dans og du kan derfor oppleve at hun tar med letthet og det lekne inn i yogarommet

Følg Monica

Instagram: @monicatefke

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo