Irina Lee

I sitt «gamle liv» var Irina Lee journalist, forfatter og forlegger. I 2009 sa hun opp jobben i Bergens Tidende for å bli frilansjournalist og gründer. I 2015 tok livet en ny vending, etter at hun oppdaget en kostholdsmetode basert på hjerneforskning. Det resulterte i at hun gikk ned all sin overvekt, etter å ha slitt med vekten i nesten 30 år. - For første gang fikk jeg oppleve fred og frihet rundt mat, kropp og følelser. Det ga meg et nytt liv, forteller Irina. I 2017 kjøpte hun rettighetene til den amerikanske boken Bright Line Eating, skrevet av Dr. Susan Peirce Thompson. Hun ga ut boken på norsk under tittelen Spis deg fri. Siden bokutgivelsen i 2017 har den tidligere journalisten jobbet på fulltid med å veilede andre, og tusenvis av nordmenn har siden den gang deltatt på hennes nettkurs.

«Som mangeårig journalist tror jeg på verdien av folkeopplysning. Etter at jeg oppdaget denne metoden, skjønte jeg umiddelbart at jeg måtte dele denne kunnskapen med flere. Deretter ble min visjon å endre Helse-Norge!» Irina Lee har praktisert yoga siden 2006, og og er utdannet yogalærer. Når hun underviser om kosthold og kognitive tanketeknikker, henter hun ofte inspirasjon fra yogatradisjonen.
«Mitt mål er å inspirere andre til å få et lettere liv – både fysisk, mentalt og emosjonelt. Det handler ofte om å finne sin egen balanse,» sier Irina.

Hun har også skrevet flere bøker og biografier, blant annet Shoppingfri (2013), Alkoholfri (2017), Tenk som en kriger (2013) og Det sa min far (2010). Tidligere har hun jobbet i TV2, VG, Bergens Tidende og Norway Times i New York. Det siste årene har hun også hatt et tett samarbeid med FERD, Kirkens Bymisjon, OBOS, Stiftelsen Norsk Luftambulanse, BAMA og Frydenbø.

«Nå gleder jeg meg til en inspirerende oppdagelsesferd sammen med deg, hvor vi motiverer hverandre til å trene både tanker og kropp. Vit at du er Hjerte-Lee velkommen!» Beste hilsen Irina

Følg Irina

Instagram: @Leeirina
Nettside: irinalee.no

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo