Skip to main content

Christin Kalve

Brenner for: psykisk og fysisk god kvinnehelse - å skape hverdagsmagi og gjøre kosthold og trening så lett som mulig, for så mange kvinner som mulig.

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Hun er født til å inspirere, dele og spre livsglede og kunnskap om livstil og trening. Møt en livsglad trebarnsmor og farmor som har funnet balansen mer og mer i livet mellom jobb, trening og familieliv. Hun er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme livs og treningsglede.

I over 30 år har Christin jobbet aktivt med tusenvis av kvinner som ønsker å få en bedre hverdag og komme i bedre form. Christin er en lidenskapelig grunder/eier av sitt eget trening & spa senter på Stord siden 1995 og under Covid pandemien skapte hun sin egen digitale livstil & treningsportal for kvinner som kan trives med å kunne velge i 100 varierte og effektive hjemmetreningsøkter. Hun har utdannelse fra SAFE & SAFS som gruppetrenings instruktør, personlig trener gjennom AFPT og yoga utdanning gjennom Inkka yoga v/inga Beddari.

Christin skaper et unikt samhold og gode opplevelser for kropp og sjel på alle sine treningsreiser. Hun bidrar med super energi, råd om livskvalitet og muligheter som er styrt av tanker,energi og de valgene du tar. Treningsøktene er aldri like, og det kommer alltid overraskelser på ulike plan. Bli mer i kontakt med deg selv, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes livstil og treningsreise. Christin gir deg varierte tilrettelagte økter som passer for alle aldre, uansett treningserfaring.

Følg Christin

Instagram: @christinkalve
Få en gratis hjemmetreningsøkt her

[ Lukk ]

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

November 2022

09/11Oslo GardermoenMexico, Isla Mujeres - Treningscamp i magiske Mexico
Leder: Christin Kalve
Fullbooket, venteliste24 450,-Book på venteliste
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo