Anne Siv Aasen

Anne-Siv Aasen er vår emenente leder som tilbyr yoga reiser direkte fra Stavanger.

Anne Siv bor i Stavanger og er eier av Solvik YOGA - Jørpeland. Hun har sin 2-årige yogalærer utdannelse i Patanjali Yoga. Patanjali er en yogastil som har fokus på teknikk og linjering i kroppen. Å øke symmetri; lik styrke, balanse og fleksibilitet på kroppens høyre og venstre side. Hun underviser yoga i alt fra barselyoga, yoga for rygg, restorative/rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60 + og er SUP yoga lærer.

Anne Siv har fordypet seg i ryggproblematikk og brenner for yoga som en del av et alternativt behandlingsopplegg innenfor psykiatrien/mental helse. Kom som du er. Dette er yoga for deg og bare deg. Yoga som verktøy for å møte verden og deg selv på en bedre måte. Fokus på teknikk og linjering i kroppen for å øke symmetri og balanse i kroppen, som igjen påvirker det emosjonelle og mentale for økt velvære og å stå stødigere i deg selv.

På sine reiser har hun også undervist på donasjonsbaserte sommerleirer for fatte barn, fitnesstudioer og annet.

Yoga i kombinasjon med reiser er mitt paradis forteller Anne Siv, og gleder seg til å dele en uforglemmelig yoga- og opplevelsesreise med deg. Hennes yoga passer for alle uansett treningsnivå og erfaring.

Følg Anne Siv

Instagram: @annesivaasen
Nettside: annesivaasen.com

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo