Kypros, Larnaca - Start det nye året med trening på Kypros

Dato: 29 desember 2018 - 6 januar 2019
Leder: Jahne Christoffersen
Pris: 15 500,-

Ferdig med juleribba og klar for å starte nyttårsforsettene?

Bli med til landet som har 340 solrike dager i året. Med turkisfarget vann og fine sandstrender. Her blir det trening to ganger om dagen med personlig trener Jahne Christoffersen. Vi har halvpensjon inkludert på hotellet, så du kan glede deg til mer enn den flotte nyttårsmiddagen! 

På Kypros ligger temperaturen på rundt 17 grader i desember, det er også varmt nok til å bade i sjøen.  Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer. I tillegg til bra trening, får du også felleskap med mange andre og en herlig uke med tid til deg selv og eget velvære. Det trenger vi jenter! En hel uke med fullt fokus på å lade batteriene og nyte og berike alle sanser!

Det er ca 10 km til sentrum av Larnaka. Langs strandpromenaden finner du et stort utvalg av restauranter, uteliv og shopping for den som ønsker det. Den gamle bydelen ligger bak strandpromenaden og i den gamle tyrkiske bydelen finner du restaurantene som serverer riktig tradisjonell kypriotisk mat. 

Vårt hotell på Kypros

Vi bor på flott 5* hotell; Golden Bay Beach Resort. Hotellet ligger rett ved stranden i Larnacabukten. Hotellet har innendørs og utendørs bassenger, grønne hager, spaavdeling med behandlingstilbud og flott treningsrom med tredemøller etc. Det er grusveier og løpestier i nabolaget. Hotellet har også 2 tennisbaner, utebar og restauranter. Hotellet er innredet med en blanding av middelhavsfarge og kultur, og er kjent for sine utmerkede fasiliteter, luksuriøse omgivelser, upåklagelig gjestfrihet og den fantastike maten. På rommet er det inkludert wifi, safe, airkondisjon, te og kaffefasiliteter, badekåper og slipperser.
Link til hotellet: https://goldenbay.com.cy/  
Tillegg for enkeltrom: 2000,-

Sprek nok? Ikke bekymre deg, dette er din uke :)

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv. Dette er din reise som du skal få nyte til det fulle. Treningsprogrammet settes opp nærmere av Jahne, ut ifra hvem som er med og deres behov og ønsker. Treningstimene blir veldig variert, aldri en økt som er lik den forrige. Motiverende, morsomme, humørfylte timer basert på diverse treningsformer som innholder klassisk aerobic, step, styrke, utholdenhet, sykkel, latinodans, core og sirkeltrening. Jahne hjelper deg med alternative øvelser dersom du ønsker det.

​Instruktør Jahne Christoffersen

Jahne Christoffersen har jobbet som treningsinstruktør i 40 år i Norge! Er aerobicinstruktør, step, sykkel, styrke, dans og personlig trener og er for tiden instruktør på Moov i Drammen. Jahne er også opptatt av kosthold og ernæring og gir verdifulle tips og råd til alle som deltar på hennes energiske og humørfylte reiser. 
 

Pris:
15 500,-
Dager:9
Inkludert i reisen
● Fly tur/retur Larnaca
● Transfer hotell - flyplass
● Halvpensjon på hotellet
● 8 netter på 5 stjerners hotell
● Flott middag på nyttårsaften
● 2 x treningsøkter hver dag
● Norsk treningsleder Jahne Christoffersen
TransportType:Fly
Bestill reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
29/12Oslo GardermoenKypros med Jahne
Leder: Jahne Christoffersen
Mer enn 815 500,-Bestill