Kypros - Trening og livsstilsreise med Camilla Lorentzen

En aktiv ferie på Kypros

November måned er vanligvis en mørk og trist tid på året men vi har råd. Bli med til solrike Protaras med myke sandstrender og turkist deilig badevann i november! En herlig kombinasjon av svett moro, treningsglede og strandliv sammen med instruktør og inspirator Camilla Lorentzen.

 Kypros er det sommertemperaturer hele året med et av Europas beste klima. I november er dagtemperatur på behagelige 22 til 25° og herlig sjøtemperatur på ca 24 grader (da sjøen har varmet seg kraftig opp i høysesongen). Hotellet vårt ligger i hjertet av Pernera med sine flotte strender og i et område med flere restauranter og barer og shopping. Det er ca 15-20 minutters gangavstand til Protaras sentrum hvis du ønsker enda mer!

Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer, interessante foredrag og avslutter hver dag med koselige felles middager. I tillegg til herlig trening får du også fellesskap og selskap med mange andre damer som også er innstilt på en hyggelig uke med tid til seg selv og eget velvære. Da trenger vi jenter! En hel uke med fullt fokus på å lade batteriene og nyte alle sanser! 

Camilla Lorentzen og hennes treningsbakgrunn

Camilla jobber som personlig trener, webcoach og driver siden fitnok.no. Hun er utdannet som personlig trener gjennom AFPT og brenner for å gjøre trening og helse tilgjengelig og oppnåelig for alle. Camilla er kjent for sin emneknagg "fitnok", som viser til at vi alle er mer enn gode nok slik som vi er og at trening og et balansert kosthold er noe alle kan få til - uansett nivå og forutsetninger! På Camillas reiser vil du oppleve treningsglede, mestring og en fantastisk teamspirit gjennom tilrettelagte treningsøkter, inspirerende foredrag og mye sosialt samvær! Les mer om Camilla på bloggen hennes www.fitnok.no

PROGRAM

Anastasia Beach Hotel 4* ligger rett på Marlita Beach / Pernera  og har i tillegg både utendørsbasseng og innendørsbasseng. De har hager, treningsrom, spillerom og tennisbane som egner seg bra for treningen vår og de har en deilig spa-avdeling for såre muskler og avslapning. Hotellet ble også nylig renovert i 2016. Det finnes to restauranter og bar på hotellet. Vaskeriservice tilbys på hotellet (mot ekstra kostnad) og det er et badeland i nærheten for den lekne!

Romfasiliteter: Alle de 191 gjesterommene har wi-fi, en møblert balkong og en TV, klima-anlegg, hårføner og gratis toalettartikler, minibar, kjøleskap m.m.

Les mer om hotellet her : http://www.tsokkos.com/hotel/Anastasia-Beach-Hotel/

Inkludert i reisen: Flyreise Oslo – Kypros t/r direkte, bagasje,  7 netter i delt rom på 4* strandhotell med frokost og 3 middager, transfer, 2 daglige treningsøkter med Camilla og herlig sosialt fellesskap og opplevelser. 

Pris: Kr 12 550,-  Singelrom tillegg: Kr 2 600,-

 

 

Status:
Fullt