Skip to main content

Nord-Kypros, Girne - SjeleSpa på Afrodites øy

Dato: 9.- 16.oktober 2021

Hører du sjelen kalle på deg?

Gjennom fysiske reiser til nye steder og nye energier kan vi forløse gamle energier. Nå er tiden kommet for å nyte en hel uke med sjelespa på Kypros. Her skal du lære å formide deg selv med din sjels kraft. Når vi jobber i grupper, jobber vi både energetisk og fysisk. Alle bringer sin energi til stedet og sammen kan vi forløse de historiske sår, emosjonelle og fysiske blokkeringer som har oppstått.

Reiser som dette kan speile og utfordre det indre arbeidet som stadig søker større harmoni. Det gir en større forståelse av de indre og ytre energiene vi er tilknyttet og trenger å kunne beherske. Hver og en av oss står i vår egen personlige prosess i å la Sjelen slippe til.

Kypros sies å være Afrodites øy

Øya har en lang omfangsrik historie og gjennom energiene her vil vi kunne forløse større deler av vårt feminine potensial. Det feminine aspekt som har vært undertrykt og misforstått gjennom hele vår eksistens. Hvordan vi skaper større balanse i den ytre verden avhenger av også vår individuelle evne til å harmonisere og skape indre balanse i vår feminine og maskuline kraft. Kypros har i hele sin historie vært et sted for konflikter. Det er her vi kan dra på energien fra stedet og bidra til å forløse våre indre konflikter, som igjen kan skape en ring effekt og større ytre harmoni.

Fokuset for uken er glede

Hvordan skape mer frigjøring, harmoni og glede gjennom nytelse og egen innsikt.
Det vil være et aktivt program med puste- og yogaøvelser. Tegning, refleksjon, meditasjoner for å skape dypere kontakt med din indre guru. Du er mesteren og skaperen, vi skal styrke den kontakten og forståelsen.

Høydepunkter

 • Møt din indre gudinne
 • Sanselig nytelse på Kypros
 • En gave til deg selv fra deg selv
 • Morgen meditasjon på stranden
 • Utforsk ditt indre gull i skjønne omgivelser
 • Sjelerens i Afrodites bad
 • Mediter i Dragens hule
 • Reise med mening
 • Møt deg selv på Kypros – finn tilbake til din unike kraft


Sjelens reise

Vi reiser til Kypros i Afrodite og Richard Løvehjertes fotspor. Vi starter morgenen med meditasjon og yoga øvelser med opprinnelse fra Atlantis, dette for å styrke kontakten med vår indre guru.

Kypros har en fantastisk lang og spennende historie og har hatt hovedrollen i mange drama. Slik vil vi benytte energiene her til å forløse våre egne indre drama og slippe tak i den historien som ei lenger gagner oss. Vi vil gjenopprette vår egen indre Gudinne. Vi bruker de naturskjønne omgivelser, stranden, havet og energiene til og utforske og forløse vår egen kraft.

Uken vil fokusere på ditt sanselige jeg, nytelse for kropp og sjel. Gjennom sol, bad, deilig mat og stillhet bruker sanseligheten som guide til større indre frigjøring.

Oppdag Nord-Kypros

Nord-Kypros er en gjemt perle, som for mange fortsatt er ukjent. Her får du gå i fred på gatene da turistene ikke har gjort stort innhugg her nord på øya. Dette gjør også at prisene fortsatt er veldig lave og folkene her er svært imøtekommende og hyggelige. Det finnes utallige strender langs kysten og havneområdet inne i Girne by har en helt spesiell atmosfære. Her ligger også en imponerende festning verdt et besøk. Maten må nevnes, en fantastisk kombinasjon av det greske og tyrkiske kjøkken. For deg som liker vegetarisk eller vegansk er dette stedet, da det bugner over av grønnsaker i alle varianter og for eksempel hummus, aubergine, rødbeter, bulgur og taziki er hyppig servert til ulike retter.

Klimaet på Nord-Kypros er stabilt og tørt. Temperaturene på dagtid i oktober kommer opp i 24 – 28 grader og synker noe på kveldene.

For deg som liker å gi kroppen litt ekstra luksus er det mange muligheter for SPA, massasje og ekstra kroppspleie. Her får man virkelig valuta forpengene og alt er mye rimeligere her enn andre steder langs Middelhavet - men vel så bra!

Vi bor på et sjarmerende familiedrevet hotell rett ved stranden på Kypros

Vårt hjem denne uken ligger kort vei fra Girne som er den koselige havnebyen med mange restauranter, kafeer og butikker. Hotell heter Riviera, er privateid i annen generasjon og en ekte idyll. I hagen kommer pulsen ned blant fargerike planter og svak duft av Jasmin. Her er flere private strender, svømmebasseng og små oaser for solbading, yoga og annen trening både innendørs og utendørs.

Vi bor i delt rom med separate senger, men det er mulighet for å bestille rom til singelbruk mot tillegg. Det serveres frokost daglig og vi har i tillegg et måltid per dag inkludert her. Det blir lunsj eller middag - alt ettersom hva programmet tilsier.

Det er ca. 70 min transfer fra Larnaca flyplass til hotellet og på returen tar vi det som en utflukt med stopp i Nicosia.

For hvem passer denne reisen?

For deg som tar din egen personlige og spirituelle utvikling på alvor. Du vet at du er skaperen av eget liv og at du har muligheten til alltid og endre det du vil. Du har valgt å ta ansvar for egen utvikling.

Dette er for deg som søker en dypere innsikt og bevissthet i eget liv og forløsning. Du ønsker påfyll og fornyet glede over livet og forstår betydningen, ekspansjonen og utviklingen det gir i å være i en gruppe.

Dagsplanen

Vi starter morgenen med meditasjon og vi bruker formiddagene hvor vi jobber innover i vårt eget rike, med livstema og øvelser for å forløse egne blokkeringer gjennom bevegelse, tegning og guidede meditasjoner.
Det vil bli mulighet for stillhet og gåturer i den rike og vakre naturen vi er omgitt av.

Utflukter

Noen dager vil bestå av utflukter hvor vi vil meditere og jobbe med det som dukker opp underveis. Vi utforsker også mer av øyas historie og energi. Kypros er også en energetisk portal. Kanskje er også dette en av grunnene til at den har hatt så mye konflikt i sin historie? Vi vil utnytte disse kreftene både på det personlige og kollektive plan. Er du klar for å møte hele deg?

Leder - Mariann Marthinussen

Vår leder til Kypros er Mariann Marthinussen. Mariann er utdannet Psykoterapeut og coach i Transpersonlig psykologi; psykosyntese. Instruktør i Mindfullness, energipsykologi, MI (Motiverende Intervju) og er gruppeterapeut. Her kan du lese litt mer om MariannNoen tilbakemeldinger fra Mariannes kurs/reiser:

Mariann har magiske øyne – hun ser inn i hjertet ditt! Tiden som hennes elev, og etter hvert klient, er den mest lærerike, morsomste, krevende, kontrastfylte, energigivende og fargerike perioden i mitt liv. Merete Norheim Myrdahl

Med sin glød og kunnskap inspirerer Mariann til å stå trygt i seg selv, og dermed åpne muligheten for å kunne gi sitt bidrag inn i fellesskapet. Anbefales på det varmeste! Katrine Pettersen Sanila

Mariann har fått meg til å snu speilet og se på meg selv i stedet for å skylde på andre. Det er en av de viktigste lærdommene jeg har fått med meg så langt i livet. Jeg anbefaler Mariann og «Lev ditt liv» til alle som ønsker seg en forandring i livet! Trine Kveim

Din leder: Mariann Marthinussen

Mariann har i mange år reist sammen med grupper på spirituelle reiser rundt i verden som til Peru, Hawaii, Russland, Egypt, Kambodsja, Vietnam og nå sist til Tibet. Dette fordi hun opplever at den personlige innsikten og...

Pris: 8 600
Inkludert:
 • All transporter mellom flyplass og hotell
 • 7 netter i delt rom
 • Halvpensjon, daglig frokost samt lunsj eller middag avhengig av program
 • Daglig veiledning/kurs med Mariann
 • Meditasjoner inkludert lydfiler på mp3
 • Morgenyoga, de tibetanske riter
 • En heldagsutflukt til Sør Kypros
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Merk at flyreisen ikke er inkludert i pakken, vi har en felles transfer hver vei.
TransportType:Ingen transport
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Oktober 2021

09/10Nord-Kypros, Girne - SjeleSpa på Afrodites øy
Leder: Mariann Marthinussen
Mer enn 48 600Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo