Kypros - løpereise med Ingrid Kristiansen

Dato: 3 - 10 mars 2018
Pris: 16 950,-

Kypros - løpereise med Ingrid Kristiansen  

En ukes treningssamling med Ingrid Kristiansen er først og fremst treningsglede og inspirasjon! Vi gjentar løpereisee med dyktige Ingrid etter flere vellykkede løpereiser de siste to årene :) Hun har den erfaringen som skal til for å kunne påvirke din løpeteknikk i fremtiden. Vi bor på 5* hotell med all inclusive.

"- Jeg legger opp til en ukes treningsopphold med variert trening, og vil snakke om bl.a. ”motivasjon for kropp og sjel”. Slike treningssamlinger er jeg god på! Det blir ikke noe blodslit men inspirerende trening, lære om løpingens fantastiske verden samt hvor effektivt det er å løpe. Alle damer og menn kan delta, uansett form. Trening skal være gøy på alle nivåer.  Jeg mener at du som velger å være med på denne uka sammen med meg vil lære mye både om trening, livsstil og ikke minst motivasjon. Jeg gleder meg til å reise til Kypros på treningssamling med deg!
Ingrid Kristiansen, verdensmester og tidligere maratonløper med beste resultat på 2.21.06 "

Hotellet: King Evelthon Beach Hotel & Resort 5* ligger ved stranden i Pafos by og har utendørs- og innendørsbasseng, en rekke barer og restauranter samt rom med aircondition og smakfull innredning. Hotellet har også spa og badeland.Alle rommene og suitene på King Evelthon har parkett og møblert balkong eller uteplass. Alle har et lite kjøleskap, flatskjerm-TV med satellittkanaler og eget bad med hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. De fleste boenhetene har sittehjørne eller delvis eller direkte utsikt over Middelhavet.Hotellrestaurantene tilbyr en rekke retter, og cocktailer og andre forfriskende drikkevarer er tilgjengelig i baren. Strandbaren tilbyr drikkevarer ved sjøen.

Inkludert: Flyreise t/r, 2 x 20 kg bagasje + 10 kg håndbagasje, skatter og avgifter, transfer, 7 netter i delt rom på all inclusive (alt av mat og drikke), 2 daglige treningsøkter med Ingrid Kristiansen samt hennes motivasjonsforedrag

Pris: Kr 16 950,-  Enkeltrom tillegg: Kr 3 500,-

Kommentar fra reisende: " Ingrid Kristiansens positivitet, gode humør, konstruktive og inspirerende tilbakemeldinger ga meg stor porsjon motivasjon for å trene mer for å oppnå målet. Det at Ingrid hele tiden var sammen med oss inkl. På utflukten ga hun oss mulighet for å bli kjent med henne og til å stille spørsmål om trening og hun delte velvillig med oss av sin solide erfaring. Hun sørget hele tiden for at alle i gruppen var inneforstått med hva vi skulle gjøre. Hun sørget også for at alle treninger var tilpasset for alle uansett form."

Pris:
16 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
Flyreise med skatter og avgifter
transfer
7 netter i delt rom på all inclusive hotel 5*
2 daglige treningsøkter med Ingrid Kristiansen
motivasjonsforedrag
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/03OsloKypros - Løpereise med Ingrid Kristiansen Mer enn 816 950,-Bestill