Skip to main content
Dato: 25 mai - 1 juni 2019
Pris: 13 900,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo-Split
 • Bagasje
 • Transport til/fra flyplassen
 • 7 netter i delt lugar
 • Frokost daglig og et måltid ombord pr dag.
 • 1 liter vann pr. person pr. dag
 • 4 fotturer med lokal guide
 • Håndkleskift en gang
 • Yogaøkter med Linn
 • Norsk tur- og yogainstruktør Linn Murphy
Reisedagar: 8
Bestill reise

Vi fortsetter med vår suksessreise med den flotte kombinasjonen av fotturer i naturskjønne omgivelser, yogaøkter samt ro og hyggelig samvær - alt mens vi seiler mellom øyene i Kroatias vakre skjærgård. Vi skal besøke og vandre på de berømte øyene Brac, Korcula og ikke minst naturperlen Mljet. Vi overnatter ombord på vår private båt i en rekke av øyrikets sjarmerende historiske byer. Vår leder er Linn Murphy som er yogainstruktør, slik at det vil blir yogaøkter og meditasjon der det passer inn, en fin kombinasjon med fottur.

Skjærgårdscruise

Her får du oppleve Kroatias vakre skjærgård på vårt ukes lange cruise ombord på MS Lopar. Det er korte avstgander mellom øyene, forfriskende dukkerter og velsmakende måltider. Det beste av alt er at båten ligger til kai over natten i alle havner. Vi forflytter oss om morgenen til neste øy, og er klar for nye opplevelser. Vi kommer til noen av det vakreste steder Adriaterhavet har å by på. Kysten har over tusen øyer og reisen tar deg med til øyene Hvar, Brac, Korcula og til Makarska riveraen - hver og en med unikt særpreg.

Om reisen

Vi flyr til Split hvor vi blir møtt og kjørt ned til havnen. Her går vi ombord i vår private båt, MS Lopar, en klassisk motoryacht på 33 meter. Den har 15 lugarer med to senger med privat bad og dusj i hver. Dedikert og herlig mannskap som gjør alt de kan for at vi skal storkose oss og trives godt ombord. Så snart vi alle er ombord, kaster vi loss og setter kursen ut i øyriket. Vi har leid hele båten så den er privat for kun oss i Jomfrureiser. Det serveres frokost og 3-retters lunsj ombord alle dager. Maten som serveres er lokal, god husmannskost, all mat tilberedes ombord av båtens kokk.

Kort om programmet

​​Vandringsturene har et lett+/middels nivå og er hovedsakelig i et lett terreng. Vi tar oss alltid god tid på turene, stopper ofte og ser på utsikten eller for et bad. Vi er på ferie og skal nyte dagene og kveldene i feriemodus! I vårt program ser du mer om vandringsopplegget og vi gjør oppmerksom på at vi tar hensyn til vær, vind, tid og alle deltageres kapasitet. I tillegg til Linn, som vil utøve yoga sammen med deg, er det med egen engelsktalende vandringsleder fra Kroatia som er meget godt lokalkjent.

Daglig yoga med Linn Murphy

Yogatimene ledes av Linn Murphy som veileder deg i yogaøvelsene, avspenning, meditasjon og pusteteknikker. Hun vektlegger tydelig veiledning og tilpasning til hver enkelt. Linn setter inn yogaøkter der det passer i løpet av uken. Sentralt i yogapraksisen står flyt, pust, kroppslig og mental opplevelse. Alle kan delta på sitt nivå.

HØYDEPUNKTER:

 • Unik og naturskjønn natur
 • Opplevelsen av å bo på havet
 • Ny øy hver dag
 • Vakre fotturer med lokalkjent guide
 • Yogaøkter på dekk eller strand
 • Krystallklart hav
 • Små koselige middelalderbyer

Vær rask med din bestilling - begrenset antall plasser og dessverre ikke egen lugar.

Søk reise

Program

Program dag for dag

Vi tilbyr morgenyoga hver morgen mellom kl 07 og 08 - på båten eller på land. 

DAG 1: AVREISE OSLO - SPLIT - HVAR
Vi møtes ved utgangen til flyet til Kroatia og Split. Båtavgang fra Split kl 13:00 med lunsj om bord som første aktivitet. På turen til øya Hvar blir vi presentert for mannskap og lokal vandrings guide. Ved ankomst i Stari Grad, en av Kroatias eldste byer dateres tilbake til 385 f.Kr., går vi en lett tur for å varme opp for uken. Overnatting i havnen i Stari Grad, vi arrangerer gjerne en fellesmiddag (ikke inkl). Vandring: ca. 1,5 time.

DAG 2: HVAR
Etter frokost starter vi fotturen langs kysten til fiskerlandsbyen Milina, 8 km hver vei. Turen byr på vakre severdigheter, pittoreske landsby og tid på stranden. Det er vandring i flatt terreng, og det er også mulighet å ta taxi tilbake - om man bare vil gå en vei. Lunsj på båten. I Hvar by kan vi også gå opp til Spanjol, et citadell bygd på tuftene av en middelalderborg, bygget for å forsvare byen fra tyrkerne. I Hvar by myldrer det av herlig turistliv, butikker og restuaranter. 

DAG 3: HVAR – MLJET
Mens vi nyter vår frokost, seiler vi til den frodige grønne øya Mljet. På veien over tilbyr vi et herlig stop med bad fra båten, alltid et høydepunkt. Mljet National Park (inngangsbilletter betales der) er et vakkert område med to sammenhengende saltvanns-innsjøer og i en av dem en øy med et Benediktinerkloster fra det 12. århundre. På Mljet kan vi dele opp gruppen i 3 forskjellige vandringsnivåer, noe for enhver smak. Vi skal gå i nasjonalparken På ettermiddagen fortsetter vi båtturen til middelalderbyen Korčula, som sammen med Venezia, proklamerer å være fødestedet til Marco Polo. Overnatting her i havnen.

DAG 4: KORČULA – FRI DAG
Korčula er øya med den mest tallrike vegetasjonen i hele Adriaterhavet.  Fri dag til å utforske øya (bra shopping) eller slappe av på båten. Har du lyst blir du med vår vandringsleder på en tur langs kysten eller deltar på dynamisk yoga på brygga med Linn. Eller kankskje du vil leie en sykkel? Her er mange muligheter.

DAG 5: BRAC
Tidlig på morgenen seiler vi til øya Brac og byen Bol, kjent for den berømte Golden Horn stranden (ca 2,5 km fra sentrum). Vår ettermiddagstur går landsbyen Murvica og et besøk i Dragon Cave. Dragon Cave er et fantastisk område, kjent for sine relieffer og i middelalderen et fristed for Glagolittiske prester. Dette er et vernet område og besøk er kun tillatt med en lokal guide (ikke inkludert i prisen, det og entre betales på stedet). Tid for et bad på Golden Horn før en fantastisk vinsmaking. Overnatting i Bol.  Vandring: ca. 5 timer.

DAG 6:
Vi seiler til Makarska kysten og videre til Split. Gåtur til Marjian-høyden med flott utsikt. Ellers er det mulighet for strand, shopping og avslapning.. Felles avslutningsmiddag på restaurant  i Split (ikke inkl). 

DAG 7: SPLIT
Byvandring, sightseeing, shopping og tid til å utforske denne fine byen.

Dag 8: HJEMREISE
Frokost og utsjekking av båten og transport til flyplassen og flyet hjem til Norge.

Det er mange herlige naturopplevelser i øyriket Kroatia! Vi har derfor med egen lokalkjent vandringsguide og programmet er med forbehold. Vi tar alltid hensyn til været og andre lokale forhold som kan påvirke /endre programmet.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
25/05Oslo Kroatia, Split - Fotturer, båt, yoga og øyhopping
Leder: Linn Murphy
Mer enn 813 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo