Skip to main content

Kroatia, Rovinj - Yoga, SUP, sol og bad

Dato: 15 - 22 juli 2020

En unik ferie i Kroatia med SUP og yoga

Vi gjentar suksessen med Yoga og SUP ferie sommeren 2020. Bli med Jomfrureiser og vår Yoga instruktør Inga Maria på en herlig ferie fylt med Yoga, SUP, bad, og slaraffenliv her i vakre Rovinj. Dette stedet har så utrolig mye å by på, alt fra rik historie og arkitektoniske perler til utsøkt gastronomi og koselige badeviker.

Høydepunkt

 • Balansert program mellom fellessamlinger og egentid
 • Flott hotell med fantastisk beliggenhet i rolig bukt
 • Herlige omgivelser
 • Mulighet for å skjemme seg bort med SPA
 • Fellesskap med likesinnede damer
 • Gamlebyen Rovinj
 • Motivasjon og påfyll

Sjarmerende middelalderby

Beliggende på den største halvøya langs Adriaterhavet i Istria nord i Kroatia er denne romantiske byen absolutt verd et besøk. Med sine brostensbelagte små gater og trange smug, og vakre pastellfargede bygninger er dette en billedskjønn liten perle av en by der den ligger og speiler seg i sjøen. Her finner du små koselige restauranter, gallerier og morsomme butikker og masse historie. Her i Rovinj lever de av hovedsakelig av fisking, jordbruk og vindyrking. Stedet har en rik historie og kultur arv, og vakre landemerker som Gamlebyen, nasjonalparken Golden Cape Park Forest, øyene og kystområdet som er fredet har gjort at Rovinj er blitt et yndet turistmål

Hotell Rovinj Kroatia
Vår innkvartering i Rovinj

Hotellet vi har valgt oss er et lekkert 4 stjerners hotell som ligger helt nede ved vannkanten og omslynget av skog. Her skal det være lett å finne roen mellom treningsøktene, enten du slapper av ved det bassenget, eller nyter en behandling ved hotellets Spa. Hotell Eden tilbyr også et fullt utstyrt treningsrom og utendørs aktiviteter. Her er mulig å leie seg en kajakk eller sykkel om du vil utforske nærområdet fra land eller vann, og det er flere tennisbaner. Gamlebyen Rovinj ligger en 20 minutters spasertur unna. Og er du klar for å bowle, ja så finnes det en bowlingbane også! 50 meter unna finner du en rullestenstrand med krystallklart badevann, restaurant og bar. Her skal det nok også bli lett å koble av.
Vi har inkludert ukens middager på hotellet som tilbyr deilig kroatisk mat, gode ferske og økologiske råvarer og deilig lokal vin.

Rommene har alle enten balkong eller terrasse og aircondition.

Her skal vi koble av med yoga, natur, vandring og teste ut SUP-yoga (Stand up paddeling, yoga på brett). Et eventyr utenom det vanlige i ett med naturelementene. Bli med og utforsk pust, balanse og tilstedeværelse i vakre naturomgivelser på øya Rovinj. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper for å delta på denne reisen.

SUP-yoga: Vi praktiserer yoga og padletur på oppblåsbare SUP-brett. Vi går gjennom grunnleggende padleteknikk, svingteknikk og sikkerhet på vann. Vår instruktør Inga Maria har lang erfaring med SUP-yoga i inn- og utland, guider deg trygt gjennom. En treningsøkt for hele kroppen, og ro i sjela. Vi finner styrken i kjernemusklatur, rygg og overkropp, og blir kjent med pusten og balansen gjennom pust-synkroniserte bevegelser, Vinyasa yoga. Det ustabile underlaget vil engasjere kjernemuskulaturen på en helt ny måte. Finn styrken i kjernemusklatur, rygg og overkropp - og bli kjent med pusten og balansen din gjennom yoga på stand-up paddle board, vinyasa yoga.

Yogainstruktør Inga Maria Beddari

Friluftsjente fra Pasvikdalen med en forkjærlighet for naturelementene. Hun fant sin dharma etter en lengre sykdomsperiode i 2011, og har siden den gang vært gjennom flere studier, workshops og kurs. Disse innebærer, SUPyoga, barneyoga, vinyasa flow yoga, yin-yoga, terapeutisk yoga og meditasjon med flere anerkjente lærere. Hun har siden 2014 undervist fulltid som yogalærer og holdt yogareiser retreats i inn- og utland, og åpnet sitt helt eget yogastudio i Drammen 2016. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk yoga gjennom Vinyasa sjangeren Embodied flow, og fordyper seg nå i yogamedisin.

Hennes stil er overraskende blanding av styrke, lekenhet, humor og ydmykhet. Hennes timer er kjent for å være utforskende, nysgjerrig, kompleks og fylt med deilige søte kryddermikser som tidvis er krevende og utfordrende, men likevel deilig befriende på vann og på land. Timene er tilgjengelig for alle som ønsker å utvikle sin fysiske praksis på lik linje med det sjelelige hvor psykologi, anatomi og biomekanikk er sentralt.

Din leder: Inga Maria Beddari

Inga Maria Beddari er vår frilufts jente fra Pasvikdalen i Finland med en forkjærlighet for naturelementene. Hun fant sin dharma etter en lengre sykdomsperiode i 2011, og har siden den gang vært gjennom flere studier, wo...

Pris: 18 700,-
Inkludert:
 • Direktefly t/r Oslo - Pula
 • Alle transporter mellom flyplass og hotell
 • 7 netter i delt rom med frokost
 • Middag daglig
 • 2 daglige økter Yoga med Inga Maria
 • 2 dager med SUP yoga (brettleie og inkl)
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
15/07Oslo GardermoenKroatia, Rovinj - Yoga, SUP, sol og bad
Leder: Inga Maria Beddari
Mer enn 418 700,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo