Kroatia, Omis - Aktiv ferie og sporty utflukter med Natalie

Dato: 19 - 26 juni 2018
Pris: 14 950,-
Dato: 19 - 26 juni 2018
Pris: 14 950,-

Høydepunkter

  • Strandliv og krystallklart hav
  • Økter med med Natalie Totland
  • Flott topptur i fjellet til Gospa Snježna
  • Rafting gjennom eleven Cetina,
  • Zipline Omis

Instruktør og turleder er PT Natalie Totland       Avreise fra Bergen eller Oslo

Stranden og sentrum av Omis er an av de vakreste stedene langs Kroatias adriaterhavskyst! Her er det varmt og krystallklart vann, kort avstand til hotellet og vakker natur. Det blir en dag rafting (enkel) på eleven Cetina, gjennom vakre uoppdagede daler, zipline og på fottur . Engelskspråklige og gode lokalguider på alle arrangerte utflukter.

Om Hotellet og Omis

I sin tid var Omis kjent for sine pirater beryktet med styrke og mot. Bevisene på en tidligere stolt og turbulent istorie finner vi i gamlebyen, i kirkene og festningen. Det er flotte strender i Omis, ikke alle steder sandstrender, men strender med små rullestein. Vi anbefaler derfor strandsko som du får kjøpt til en meget billig penge i kioskene ved stranden.  Omis har også en rekke andre puber/kafeer man kan gå til hvis man ønsker det. Alt ligger langs den lange gata som går rett gjennom byen. Vi bor på 4* Hotell Plaza Duce ca 2 km fra Omis sentrum, med sitt nyoppussede hotell med utsikt over sjøen og egen strandlinje.

Hotel Plaža Duće ligger rett på stranden i Omiš, og tilbyr samtidig et utendørs- og innendørsbasseng, spa- og velværesenter, en restaurant og en bassengbar. Du kan benytte deg av gratis Wi-Fi overalt på hotellet.  Split ligger 22 km unna, mens sentrum av Omiš er 2 km unna. Alle rommene har klimaanlegg, møblert balkong med utsikt over Adriaterhavet, sittehjørne, flatskjerm-TV med kabelkanaler, minibar, safe og eget bad med dusjkabinett, badekar, hårføner og gratis badeprodukter. Du får også bekvemmeligheter som badekåper og tøfler.  Du finner europeisk og middelhavskokkekunst i restauranten elller i bassengbaren.. Velvære- og spaområdet består av et innendørsbasseng, boblebad og tyrkisk og vanlig badstue. Du kan unne deg ulike massasjer og skjønnhetsbehandlinger mot betaling.  Du kan også benytte deg av hotellets treningssenter.

Instruktør og turleder på reisen: Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland, til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt, og ukomplisert som mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp DEG til å klare å yte det lille ekstra. Natalie er flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen.

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på tur med Natalie? Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland.  Og/eller Instagram: @NatalieTotland

De 3 utfluktene

Fotturen til Gospa Snježna starter fra Lisičina, som er en del av Omiš, klokka 9.00 og varer ca 3-4 timer (CA 10 km ).Gospa Snježna ligger i den vakre fjellkjeden Poljička planina, som strekker seg helt  fra Omiš til Split. Gospa Snježna ligger på toppen av Stomorica, 406 m.o.h Den andre delen av fotturen går forbi den såkalte korsveien, helt opp til Stomorica, hvor det er en liten kirke kalt: Vår Frue av Snøen (Gospa Snježna), da den ble oppkalt etter historiene til lokale folk som opplevde en mirakel da det snødde på fjellet  midt på sommeren (5. august). Forvent deg på slutten en fantastisk utsikt over byen Omiš og de dalmatiske øyene i tillegg til en interessant historie om Midt Poljica.

Bli med på en herlig aktivitetsuke med actionfulle utflukter samt treningsøkter og strandliv med Natalie Totland. Det er ett begrenset antall plasser på denne reisen grunnet utfluktene.

Enkeltrom tillegg: Kr 2500   (kun 3 stk tilgjengelig)

 

 

 

Pris:
14 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
•Fly t/r Bergen/Oslo- Split og transfer
•7 netter i delt dobbeltrom på hotel plaza Duce 4*
•Frokost
•rafting på elven Cetina med guide
•1.fottur i Omis med guide
•Zipline utflukt i Omis med guide
•treningsøkter med Natalie
•Instruktør og turleder Natalie Totland

Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
19/06Bergen Kroatia, Omis - Trening, sporty utflukter og strandliv fra Bergen Mer enn 814 950,-Bestill
19/06OsloKroatia, Omis - Trening, sporty utflukter og strandliv fra Oslo Mer enn 814 950,-Bestill