Skip to main content

Kroatia, Lopud – Mindfulness og glede i sjelen

Glede i sjelen med mindfulness og strandliv

Vår utvalgte destinasjon er den vakre øya Lopud, som er en nydelig grønn oase, rett utenfor Dubrovniks kyst. Øya er helt fri for biler og et sant ferieparadis for deg som liker å ta livet med ro i idylliske omgivelser. På Lopud finner du flere flotte langgrunne sandstrender, noe som er svært sjeldent i Kroatia. Du finner også noen fine turstier rundt på øya. Det krystallklare vannet lokker til deilige bad og når kvelden kommer frister Lopud med hyggelige restauranter i sin lille landsby. Her kan du sitte ved sjøkanten og beundre den vakre solnedgangen Lopud er kjent for. Øya ligger en 45 minutters fergetur fra gamlebyen Dubrovnik.

- Opplev ro i sjela på den vakre og bilfrie øya Lopud utenfor Dubrovnik by – en nydelig indre reise som er energigivende med mindfulness og enkel yoga på vårt Gudinnehotell.

Høydepunkt

  • Refleksjon og mindfulness/ meditasjon og enkle yoga øvelser
  • Lære supre og effektive teknikker som du kan bruke for å være mer mindful/tilstede i hverdagen og ikke minst forsterke og nyte opplevelsene i Kroatia
  • En dag vil være helt uten program for at du skal kunne være fri til å bruke dagen som du vil
  • En life coaching session hver i løpet av uken
  • Mulighet for jogge- og sykkelturer og utflukter til bl.a. Dubrovnik

Vårt hotell i Kroatia

Vi har booket oss inn på det elegante gudinnehotellet Lafodia, et 4 stjerners hotell med perfekt belioggenhet. Hotellet tilbyr fantastiske omgivelser på bilfri øy, moderne SPA-senter med gratis entrè for oss, flere utebasseng med blandt annet panoramautsikt og et bredt utvalg av sports- og treningsfasiliteter. Alle rommene har balkong med utsikt over sjøen. Rommene er moderne med twin-senger (to enkeltsenger), og har airconditioning,TV, WiFi og telefon. Rommet har også også minibar, kaffe og te-utstyr, hårføner og safe.

Du kan lese mer om hotellet her: Lafodiahotel

Du kan ta ferge til den vakre gamlebyen i Dubrovnik, som ligger 17 km unna. Vi foreslår at vi gjør det en ettermiddag/kveld sammen og spiser en middag der.
Strandkafeene ved Lopud havn ligger kun 5 minutters gange unna.

Hotellet hjelper deg gjerne med transport og utflukter.

Din mindfulness coach Mette Slinning

Mette er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos mennesker og ikke minst med mer glede og inspirasjon i prosessen. Med ny forskning og innsikt i hvordan hjernen vår egentlig fungerer, blir vi mer bevisste på hva som faktisk er mulig og hva som hittil har stoppet oss i hverdagen. Hun har reist mye internasjonalt de siste årene, for å få innsikt i og kunnskap om ny forskning innenfor bla. Nevrovitenskap (læren om hjernen), effektene av meditasjon mm. Hun har jobbet med coaching endringsprosesser og mindfulness i over 20 år.

Mette Slinning

Hennes motto er: ”Når hjernen din virker, virker du!"

På øya Lopud vil du lære enkle og dokumenterte mindfulle teknikker og meditasjon sm du lett kan bruke i hverdagen når du kommer hjem. Hun lover at de vil gi deg mer energi, glede ,helse og livskraft. Hun vil også lære dege enkel og ny kunnskap som gjør at du forstår hvor kraftfull du egentlig er. Mette er kjent for å være en varm og klok kursleder. Gled deg!

Den største bivirkningen av mindfulness/meditasjon, er MASSE GLEDE!

Dag for dag program:

Morgen:
​Ca. 60 min - enkle yogaøvelser og meditasjon/avspenning- fortrinnsvis på stranden

Ettermiddagen:
​​​​Ca. 1,5 t - refleksjon, kunnskap og mindfulness/meditasjon
- Enkel forskningsbasert teori, for at du skal forstå mer av hvordan du kan kjenne på større glede, energi og inspirasjon i hverdagen
- Lære enkle og effektive teknikker for å være mer mindful/tilstede i hverdagen og ikke minst forsterke og nyte opplevelsene i Lopud.

Hotel Kroatia Lafodia

Tilbakemeldinger fra tidligere reisende

"En super opplevelse med en fantastisk reiseleder. Kjempefornøyd og Mette Slinning var en flott engasjert kvinne,
virkelig genuint interessert i alle, og veldig dyktig og hyggelig."

"Mette er EKTE- empatisk, klok, tilstedeværende og engasjert. Hun har gjennom år opparbeidet seg meget relevant kunnskap og kompetanse, innehar en genuin interesse, og er seg selv. Mette har dessuten både en forskningbasert og erfaringsbasert tilnærming i det hun gjør og står for. Alt dette gjør henne til en meget tilitsvekkende og dyktig formidler, instruktør og coach. Jeg har hatt gleden av å ha Mette som instruktør og coach på en ukes mindfulness- og treningsseminar. Hun kan virkelig anbefales"

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo