Skip to main content
Status:
Fullt

Nyt det gode livet på den vakre øya Lopud og opplev glede i sjelen med mindfulness og strandliv

Vår utvalgte destinasjon er den vakre øya Lopud, som er en nydelig grønn oase, rett utenfor Dubrovniks kyst. Øya er helt fri for biler og et sant ferieparadis for deg som liker å ta livet med ro i idylliske omgivelser. På Lopud finner du flere flotte langgrunne sandstrender, noe som er svært sjeldent i Kroatia. Du finner også noen fine turstier rundt på øya. Det krystallklare vannet lokker til deilige bad og når kvelden kommer frister Lopud med hyggelige restauranter i sin lille landsby. Her kan du sitte ved sjøkanten og beundre den vakre solnedgangen Lopud er kjent for. Øya ligger en 45 minutters fergetur fra gamlebyen Dubrovnik.
– Velkommen til en indre reise mindfulness og enkel yoga/stretching på vårt gudinnehotell Lafodia!

Din mindfulness coach Mette Slinning

Mette er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos mennesker og ikke minst med mer glede og inspirasjon i prosessen. Med ny forskning og innsikt i hvordan hjernen vår egentlig fungerer, blir vi mer bevisste på hva som faktisk er mulig og hva som hittil har stoppet oss i hverdagen. Hun har reist internasjonalt de siste årene, for å lære den nye forskningen. Hun har jobbet med coaching- og endringsprosesser, pluss mindfulness samt trening i over 20 år.

Hennes motto er: ”Når hjernen din virker, virker du!"

I Dubrovnik vil du lære enkle og dokumenterte mindfulle teknikker, i tillegg til meditasjoner som du lett kan bruke i hverdagen når du kommer hjem. Hun lover at hun vil gi deg mer energi, glede, helse og livskraft, pluss at hun også vil lære deg enkel ny kunnskap som gjør at du forstår hvor kraftfull du egentlig er. Mette er kjent for å være en varm og klok kursleder. Dette er det bare å se fram til! Den største bivirkningen av mindfulness/meditasjon, er masse glede!

Kort om opplegget:

Morgen:
Ca 90 min med mindfulness/meditasjon og enkle yogaøvelser
Ettermiddag:
Refleksjon og mindfulness/meditasjon og enkle yoga øvelser
Lære supre og effektive teknikker som du kan bruke for å være mer mindful/tilstede i hverdagen og ikke minst forsterke og nyte opplevelsene i Kroatia
En dag vil være helt uten program for at du skal kunne være fri til å bruke dagen sånn som du vil
En life coaching session hver i løpet av uken
I tillegg vil det være mulighet til jogge- og sykkelturer og utflukter til bl.a. Dubrovnik

Bor som en dronning i Kroatia

Vi har booket oss inn på det elegante gudinnehotellet Lafodia, et herlig 4 stjerners hotell med perfekt beliggenhet. Hotellet tilbyr fantastiske omgivelser på en øy, moderne spasenter (gratis entre for oss), utebassenger med panoramautsikt og et bredt utvalg av sports- og treningsfasiliteter. Alle rommene har balkong med utsikt over sjøen.

Fasiliteter på hotellet/hotellrommet:

Hotellet:
Eget fitnessrom, moderne spaavdeling med et bredt tilbud, utendørs basseng og fantastisk natur man kan bruke til å trene ute, og med mange tilbud for utendørsaktiviteter.


Rommet:
​- Moderne rom med twin-senger (to enkeltsenger), som også har både balkong og havutsikt, i tillegg til airconditioning.
​- TV, WiFi og telefon.
​- Rommet inkluderer også også minibar, kaffe og te-utstyr, hårføner og safe.

Du kan lese mer om hotellet her: http://www.lafodiahotel.com/en/

Aktiviteter: Du kan ta ferge til den vakre gamlebyen i Dubrovnik, som ligger 17 km unna. Vi foreslår at vi gjør det en ettermiddag/kveld sammen og spiser en middag der (ikke inkludert).

Pris i juni: 13 300,- per pers i delt dobbeltrom | Enkeltrom tillegg: 3 500,-
Pris i september: 14 950,- per pers i delt dobbeltrom | Enkeltrom tillegg: 3 500,-

Ord fra reisende i 2017:

"En super opplevelse med en fantastisk reiseleder. Kjempefornøyd og Mette Slinning var en flott engasjert kvinne,
virkelig genuint interessert i alle, og veldig dyktig leder."

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo