Skip to main content

Kroatia, Lafodia - Trenings og løpereise med Ingrid Kristiansen

Dato: 18 - 25 mai 2019
Pris: 14 950,-
Inkludert:
 • Flyreise Oslo - Dubrovnik t/r med bagasje
 • Transfer fra og til flyplassen og hotellet på øya
 • 7 netter i delt dobbeltrom med frokost
 • 6 middager under uken
 • 2 daglige, varierte treningsøkter med Ingrid Kristiansen
 • Fellesskap og utfluktsforslag
 • Medlem i Reisegarantifondet
Reisedagar: 8
Bestill reise

Mais beste forslag? Treningsreise med Ingrid K. til Lopud, Kroatia

En reise Dronninger verdig! Vi er glade i vårt gudinne hotell utenfor Dubrovnik og det er en glede å arrangere reise hit ledet av verdensmester Ingrid Kristiansen. Vet at Ingrid ikke helt liker at vi sier det slik, mennåer hun det. OG jeg lover - det er stor inspirasjon å få delta en hel uke på hennes varierte ig inspirer4ende treingsopplegg. Her blir det langt fra kun løping. Det skal også nytes og tid for mye latter og glede.

Nyt det gode livet på den vakre øya Lopud

Vår utvalgte destinasjon er den vakre øya Lopud, som er en nydelig grønn oase, rett utenfor Dubrovniks kyst. Øya er helt fri for biler og et sant ferieparadis for deg som liker å ta livet med ro i idylliske omgivelser. På Lopud finner du flere flotte langgrunne sandstrender, noe som er svært sjeldent i Kroatia. Du finner også noen fine turstier rundt på øya. Det krystallklare vannet lokker til deilige bad og når kvelden kommer frister Lopud med hyggelige restauranter i sin lille landsby. Her kan du sitte ved sjøkanten og beundre den vakre solnedgangen Lopud er kjent for. Øya ligger en 45 minutters fergetur fra gamlebyen Dubrovnik.

Bor som en dronning i Kroatia

Vi har booket oss inn på det elegante gudinnehotellet Lafodia, et herlig 4 stjerners hotell med perfekt beliggenhet. Hotellet tilbyr fantastiske omgivelser på en øy, moderne spasenter (gratis entre for oss), utebassenger med panoramautsikt og et bredt utvalg av sports- og treningsfasiliteter. Alle rommene har balkong med utsikt over sjøen.

Fasiliteter på hotellet/hotellrommet:

Hotellet:
Eget fitnessrom, moderne spaavdeling med et bredt tilbud, utendørs basseng og fantastisk natur man kan bruke til å trene ute, og med mange tilbud for utendørsaktiviteter.

Rommet:
​- Moderne rom med twin-senger (to enkeltsenger), som også har både balkong og havutsikt, i tillegg til airconditioning.
​- TV, WiFi og telefon.
​- Rommet inkluderer også også minibar, kaffe og te-utstyr, hårføner og safe.

Du kan lese mer om hotellet her: http://www.lafodiahotel.com/en/

Aktiviteter: Du kan ta ferge til den vakre gamlebyen i Dubrovnik, som ligger 17 km unna. Vi foreslår at vi gjør det en ettermiddag/kveld sammen og spiser en middag der (ikke inkludert).

Treningsmotivasjon i verdensklasse!

En ukes treningssamling med Ingrid Kristiansen er først og fremst treningsglede og inspirasjon! Hun har den erfaringen som skal til for å kunne påvirke din treningsglede og løpeteknikk. Vi reiser til den Spanske solkysten og til Costa de Almeria. Kom i form og la deg inspirere av Ingrids treningsglede! Velkommen!

Ingrids treningsprogram for uken

Det blir en variert uke med to økter pr dag. Mye løpeteknikk, men også styrketrening, stavgåing og en sykkeltur eller langtur. Er det noe du lurer på angående din trening så får du garantert svar. Få kan vise til den allsidige erfaringen som Ingrid har. Hun gir gode og enkle tips. Hva er det ditt mål med din trening? Og hva er det du ønsker å oppnå i 2019? Løpe 10 km på kortere tid enn 55 min? En av kundene fortalte at når hun løpte sin vanlige runde vel hjemme igjen etter treningsuken med Ingrid, løp hun sin runde på 5 min kortere tid. Hennes kondisjon var stort sett lik, det var som utgjorte hele differansen var teknikken. Og husk, det er aldri for sent å lære!

Hilsen fra Ingrid: "- Jeg legger opp til en ukes treningsopphold med variert trening, og vil snakke om bl.a. ”motivasjon for kropp og sjel”. Slike treningssamlinger er jeg god på! Det blir ikke noe blodslit men inspirerende trening, lære om løpingens fantastiske verden samt hvor effektivt det er å løpe. Alle damer og menn kan delta, uansett form. Trening skal være gøy på alle nivåer. Jeg mener at du som velger å være med på denne uka sammen med meg vil lære mye både om trening, livsstil og ikke minst motivasjon."

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
18/05Oslo GardermoenKroatia, Lafodia - Løpe- og treningsreise med Ingrid Kristiansen
Leder: Ingrid Kristiansen
Mer enn 814 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo